Ne bahtsızım ya . Lyon-Barça istiyordum tam tersi oldu. Hay şansıma. Hayatta Münih-İnter finalini izlemem çok sıkıcı olur kesin.
Ne bahtsızım ya . Lyon-Barça istiyordum tam tersi oldu. Hay şansıma. Hayatta Münih-İnter finalini izlemem çok sıkıcı olur kesin.
Bir Dost
Hellbells
Ohh bitti İnter tur atladı pek sevindim şu an Mourinho çok komedi şu an yaw![]()
Kötü bir oyunla elendi Barcelona .. Kupa Inter'in hakkı artık
şu avrupanın hakemlerini görün de bizim hakemlerimizi el üstünde tutun
İnter - Bayern finali diye tahmin edenleri tebrik ediyorum![]()
bana kalırsa Barça çıksaydı Bayern'e haksızlık olurdu
![]()
ama İnter - Bayern daha çekişmeli geçecek bence Bayern alır götürür kupayı..
Sportif ve karakteristik anlamda çirkefliğin göstergesi mourinho ve yoldaşları!
Gerçi Guardiola maçı vermek için daha ne yapabilirdi merak ediyorum hani Messi'yi falan çıkarsaydı şaşırmazdım
Alves'in pozisyonu kesinlikle penalti degil.. aynisini gecen mactada denedi.. Inter finali kesinlikle haketti.. 90 dakika iyi kapandilar.
İnter iyi bir ders verdi bence 75 dakika boyunca nasıl savunma yapılır hem de Barcelona gibi bir takıma karşı öğretti.
Maç sonunda olanlar da herşeye değerdi
Sulama kanalları da hemen açılmış nedense![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Cüneyt Çakır'ın da bir farkı yok bence. Bir maç yönetecek diye Hakem olunmaz. Herkes de görecek yarın akşam.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Mourinho bugün tüm teknik adam camiasına süper bir ders verdi. Defans nasıl yapılır onu gösterdi.
Samuel Eto'o, nasıl futbolcu olunur onu gösterdi.
İnter, bir takım nasıl finale çıkar onu gösterdi.
Tam anlamıyla 90 dakikalık bir ders vardı sahada.
Ders: Futbol
Konu: Defans nasıl yapılır
Öğretmen: Jose Mourinho.
Bu saatten sonra kupa İnter'indir.
Tapıyorum sana Mourinho.
Neresi doğru Ümit yahu Barça'lıların çoğu çok çakalca davrandılar mesela Alves düpedüz adamdan tutunup sonra kendini yere attı o pozisyona penaltı verse hakem Türk hakemlerden daha beter olurdu o hakem bence kart vermeliydi Alves'e..İnter çok iyi defans yaptı bence hakettiler finale çıkmayı..Bayern,İnter'în zayıf yönlerini bulursa kupayı alır Sneijder - Robben'i birlikte izlemek güzel olacak..
Bir stopere göre o nasıl alıs,dönüş inanamadım hakikaten müthiş bir goldü.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
el vücutla bütünleşmiş.ben elle oynama göremedim orda.çarpma desek daha doğru olur.türk hakemleri bu seviye gelmiş hakemlerden daha fazla mı yanlıs yapıyolar Allah aşkına.bunları şişirip şişirip duruyolar.bunların adı var ama kendilerinin bizim hakemlerimizden bi farkı yok.
Zanetti Messi'nin ayağına vurdu eğer Messi düşmek isteseydi kesin penaltıydı. Çok temiz çocuk Messi.Mourinho yapması gerektiği gibi defansif oynadı ama Sneijder'i çıkartması oyunu tamamen kendi sahasına yıktı. Maçın kader anı ise Ibrahimovic'i Guardiola'nın oyundan almasıydı. Çok merak ediyorum niye çıkardığını. Ibo zaten takım oyuncusu değil ki. 90 dk yatar, 90+1 ve 90+2'de iki tane 90'a çakar budur yani.
Çeyrek Finalden beri diyorum Bayern-İnter finali diye
Şimdi kazanan tahminimin çıkmasını bekliyorum. Inter kazanacak demiştim hala öyle diyorum![]()
Geçen sene Barcelona 90+4'te attığı golle finale çıkmıştı, o zaman şanslıydılar, bu sene Mourinho, şans tanımadı Barcelona'ya.
Eşleşmeler belli olduğunda Inter - Bayern finali olur dedim, hele ki ilk maçtan sonra, Mourinho'nun takımının 2 fark yiyeceğine hiç ihtimal vermiyordum ki öyle de oldu. Inter nasıl savunma yapılır gösterdi, Eto'nun sol bekte kademeye girmesi, pek sık görebileceğimiz sahnelerden değildi.
Barcelona'da ipi eline alacak bir oyuncu çıkmadı ortaya. Iniesta olsa belki bu kadar zorlanmazlardı. Inter savunması Messi'yi de 2 maçta da kilitledi, etkisiz bıraktı. Messi dünyanın en iyisi olmak istiyorsa, bu maçlarda kilidi açmayı öğrenmeli.
Mourinho'nun ilginç sevincine karşı, çimlerin sulanmaya başlaması ise komikti, bir de ülkemizde yenilgiyi hazmedin deriz, koca Barcelona hazmedemiyormuş, bizler de hazmetmesek olur kolay kolay.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Mourinho'un futbol dilinde profesyonellik denilen çirkef hareketleri.Mourinho baya zaman çaldı maçtan kendisine tebrikler.Bu adamı sevenlere inanamıyorum.Taktiksel bilgisi ve zekasından ufacık şüphem yok.Fakat her şey bilgi değil.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Topa Sahip Olma: Barca %75 - Inter %25
Pas: Barca 627 - Inter 160
Olumlu Pas: Barca 555 - Inter 67
Pas Yüzdesi: Barca %89 - Inter %42
Kaleye Şut: Barca 15/4 - Inter 1/0
Her ne kadar son dakika golüyle elense de Hiddink Barca'yı durdurmuştu, Hiddink'ten sonra Mourinho da Barca'yı durdurdu.
http://www.youtube.com/watch?v=XLb-ArR4mMA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mourinho kral adam ya![]()
Cruyff saygı duydugum adamlardan biri.. MAçta geçen anektoda göre en beğendiklerim Rijkaard ve Guardiola demiş.. zaten o beğenmeseydi.. bu isimler Barça başında olmazdı.. Mourinho için teknik olarak iyi ama.. demiş.. yerden göğe kadar haklı.. da şu Guardiola'yı tekrar düşünsek mi?
kötü maçtı. guardiola yanlış yaptı kanımca..
bu arada ilker yasin'in xavi için sürekli iniesta demesi unutulmazlar arasında olsa gerek...
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht