Sayfa 18 / 22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 645 sonuç

Konu: Uefa Şampiyonlar Ligi 2009/2010

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Ne bahtsızım ya . Lyon-Barça istiyordum tam tersi oldu. Hay şansıma. Hayatta Münih-İnter finalini izlemem çok sıkıcı olur kesin.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ohh bitti İnter tur atladı pek sevindim şu an Mourinho çok komedi şu an yaw

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kötü bir oyunla elendi Barcelona .. Kupa Inter'in hakkı artık

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

şu avrupanın hakemlerini görün de bizim hakemlerimizi el üstünde tutun

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İnter - Bayern finali diye tahmin edenleri tebrik ediyorum bana kalırsa Barça çıksaydı Bayern'e haksızlık olurdu ama İnter - Bayern daha çekişmeli geçecek bence Bayern alır götürür kupayı..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sportif ve karakteristik anlamda çirkefliğin göstergesi mourinho ve yoldaşları!
    Gerçi Guardiola maçı vermek için daha ne yapabilirdi merak ediyorum hani Messi'yi falan çıkarsaydı şaşırmazdım

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Alves'in pozisyonu kesinlikle penalti degil.. aynisini gecen mactada denedi.. Inter finali kesinlikle haketti.. 90 dakika iyi kapandilar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İnter iyi bir ders verdi bence 75 dakika boyunca nasıl savunma yapılır hem de Barcelona gibi bir takıma karşı öğretti.

Maç sonunda olanlar da herşeye değerdi

Sulama kanalları da hemen açılmış nedense

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    şu avrupanın hakemlerini görün de bizim hakemlerimizi el üstünde tutun
    Yapma be kardeşim adamın verdiği kararların neredeyse hepsi doğruydu ayrıca Türk hakemlerimiz ile bu seviyeye gelmiş bir hakemi nasıl karşılaştırabiliyorsun anlamıyorum(Cüneyt Çakır hariç)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Cüneyt Çakır'ın da bir farkı yok bence. Bir maç yönetecek diye Hakem olunmaz. Herkes de görecek yarın akşam.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mourinho bugün tüm teknik adam camiasına süper bir ders verdi. Defans nasıl yapılır onu gösterdi.

Samuel Eto'o, nasıl futbolcu olunur onu gösterdi.
    İnter, bir takım nasıl finale çıkar onu gösterdi.

Tam anlamıyla 90 dakikalık bir ders vardı sahada.

Ders: Futbol
    Konu: Defans nasıl yapılır
    Öğretmen: Jose Mourinho.

Bu saatten sonra kupa İnter'indir.

Tapıyorum sana Mourinho.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Cüneyt Çakır'ın da bir farkı yok bence. Bir maç yönetecek diye Hakem olunmaz. Herkes de görecek yarın akşam.
    Yalnız şu var diğer hakemlere göre daha iyi yani kötünün iyisi diyebiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Yapma be kardeşim adamın verdiği kararların neredeyse hepsi doğruydu ayrıca Türk hakemlerimiz ile bu seviyeye gelmiş bir hakemi nasıl karşılaştırabiliyorsun anlamıyorum(Cüneyt Çakır hariç)
    mottanın sarısı yalan,2 kere topla oynadı.gereksiz yerlerde olmicak fauller verdi.pedronun sarısı gülünecek derecedeydi.alves kendini attı sarı vermedi.bunlar ve daha fazlası...düşüncelerini gözden geçirmelisin..en önemlisi barçanın golünü acı acı yedi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Neresi doğru Ümit yahu Barça'lıların çoğu çok çakalca davrandılar mesela Alves düpedüz adamdan tutunup sonra kendini yere attı o pozisyona penaltı verse hakem Türk hakemlerden daha beter olurdu o hakem bence kart vermeliydi Alves'e..İnter çok iyi defans yaptı bence hakettiler finale çıkmayı..Bayern,İnter'în zayıf yönlerini bulursa kupayı alır Sneijder - Robben'i birlikte izlemek güzel olacak..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir stopere göre o nasıl alıs,dönüş inanamadım hakikaten müthiş bir goldü.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    mottanın sarısı yalan,2 kere topla oynadı.gereksiz yerlerde olmicak fauller verdi.pedronun sarısı gülünecek derecedeydi.alves kendini attı sarı vermedi.bunlar ve daha fazlası...düşüncelerini gözden geçirmelisin
    Kartlar hariç bütün kararları doğru bence mesela golü iptal etti gayette doğru bir karar verdi Toure utanmasa topu kucaklayıp götürecek yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Kartlar hariç bütün kararları doğru bence mesela golü iptal etti gayette doğru bir karar verdi Toure utanmasa topu kucaklayıp götürecek yaw
    el vücutla bütünleşmiş.ben elle oynama göremedim orda.çarpma desek daha doğru olur.türk hakemleri bu seviye gelmiş hakemlerden daha fazla mı yanlıs yapıyolar Allah aşkına.bunları şişirip şişirip duruyolar.bunların adı var ama kendilerinin bizim hakemlerimizden bi farkı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Zanetti Messi'nin ayağına vurdu eğer Messi düşmek isteseydi kesin penaltıydı. Çok temiz çocuk Messi. Mourinho yapması gerektiği gibi defansif oynadı ama Sneijder'i çıkartması oyunu tamamen kendi sahasına yıktı. Maçın kader anı ise Ibrahimovic'i Guardiola'nın oyundan almasıydı. Çok merak ediyorum niye çıkardığını. Ibo zaten takım oyuncusu değil ki. 90 dk yatar, 90+1 ve 90+2'de iki tane 90'a çakar budur yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çeyrek Finalden beri diyorum Bayern-İnter finali diye

Şimdi kazanan tahminimin çıkmasını bekliyorum. Inter kazanacak demiştim hala öyle diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen sene Barcelona 90+4'te attığı golle finale çıkmıştı, o zaman şanslıydılar, bu sene Mourinho, şans tanımadı Barcelona'ya.

Eşleşmeler belli olduğunda Inter - Bayern finali olur dedim, hele ki ilk maçtan sonra, Mourinho'nun takımının 2 fark yiyeceğine hiç ihtimal vermiyordum ki öyle de oldu. Inter nasıl savunma yapılır gösterdi, Eto'nun sol bekte kademeye girmesi, pek sık görebileceğimiz sahnelerden değildi.

Barcelona'da ipi eline alacak bir oyuncu çıkmadı ortaya. Iniesta olsa belki bu kadar zorlanmazlardı. Inter savunması Messi'yi de 2 maçta da kilitledi, etkisiz bıraktı. Messi dünyanın en iyisi olmak istiyorsa, bu maçlarda kilidi açmayı öğrenmeli.

Mourinho'nun ilginç sevincine karşı, çimlerin sulanmaya başlaması ise komikti, bir de ülkemizde yenilgiyi hazmedin deriz, koca Barcelona hazmedemiyormuş, bizler de hazmetmesek olur kolay kolay.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alıntı
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Tam bunu arıyodm bende. Çakal nasıl bakıyo.

Barça selam olsun sana. Zaten eleneceksin ne diye atıyosun golu. Handikaplı 2 verdik yattık durduk yere.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Zanetti Messi'nin ayağına vurdu eğer Messi düşmek isteseydi kesin penaltıydı. Çok temiz çocuk Messi.
    bu bizim hemen dokundukları anda düşüp kart bekleyen messi mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    bu bizim hemen dokundukları anda düşüp kart bekleyen messi mi?
    Yada ilk yarıda top auta çıkmışken, Maicon'a çelme takıp sakatlamak isteyen messi'mi?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Mourinho'un futbol dilinde profesyonellik denilen çirkef hareketleri.Mourinho baya zaman çaldı maçtan kendisine tebrikler.Bu adamı sevenlere inanamıyorum.Taktiksel bilgisi ve zekasından ufacık şüphem yok.Fakat her şey bilgi değil.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Topa Sahip Olma: Barca %75 - Inter %25
    Pas: Barca 627 - Inter 160
    Olumlu Pas: Barca 555 - Inter 67
    Pas Yüzdesi: Barca %89 - Inter %42
    Kaleye Şut: Barca 15/4 - Inter 1/0

Her ne kadar son dakika golüyle elense de Hiddink Barca'yı durdurmuştu, Hiddink'ten sonra Mourinho da Barca'yı durdurdu.

http://www.youtube.com/watch?v=XLb-ArR4mMA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mourinho kral adam ya

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Cruyff saygı duydugum adamlardan biri.. MAçta geçen anektoda göre en beğendiklerim Rijkaard ve Guardiola demiş.. zaten o beğenmeseydi.. bu isimler Barça başında olmazdı.. Mourinho için teknik olarak iyi ama.. demiş.. yerden göğe kadar haklı.. da şu Guardiola'yı tekrar düşünsek mi?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

kötü maçtı. guardiola yanlış yaptı kanımca..

bu arada ilker yasin'in xavi için sürekli iniesta demesi unutulmazlar arasında olsa gerek...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Olumlu Pas: Barca 555 - Inter 67
    demekki sadece pas yapmakla finale kalinmiyormus Barcelona futbolun hücum yönünü iyi yapiyor fakat is defans yapmaya gelince pekte iyi olduklarini söyleyemem nitekim Milano'da ki macta gördük Barcelona defansini.

Sayfa 18 / 22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon

Mesaj Yetkileri