1 ile 30 arası toplam 645 sonuç

Konu: Uefa Şampiyonlar Ligi 2009/2010

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Yapma be kardeşim adamın verdiği kararların neredeyse hepsi doğruydu ayrıca Türk hakemlerimiz ile bu seviyeye gelmiş bir hakemi nasıl karşılaştırabiliyorsun anlamıyorum(Cüneyt Çakır hariç)
    mottanın sarısı yalan,2 kere topla oynadı.gereksiz yerlerde olmicak fauller verdi.pedronun sarısı gülünecek derecedeydi.alves kendini attı sarı vermedi.bunlar ve daha fazlası...düşüncelerini gözden geçirmelisin..en önemlisi barçanın golünü acı acı yedi

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by REsist JuvE11 View Post
    mottanın sarısı yalan,2 kere topla oynadı.gereksiz yerlerde olmicak fauller verdi.pedronun sarısı gülünecek derecedeydi.alves kendini attı sarı vermedi.bunlar ve daha fazlası...düşüncelerini gözden geçirmelisin
    Kartlar hariç bütün kararları doğru bence mesela golü iptal etti gayette doğru bir karar verdi Toure utanmasa topu kucaklayıp götürecek yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Kartlar hariç bütün kararları doğru bence mesela golü iptal etti gayette doğru bir karar verdi Toure utanmasa topu kucaklayıp götürecek yaw
    el vücutla bütünleşmiş.ben elle oynama göremedim orda.çarpma desek daha doğru olur.türk hakemleri bu seviye gelmiş hakemlerden daha fazla mı yanlıs yapıyolar Allah aşkına.bunları şişirip şişirip duruyolar.bunların adı var ama kendilerinin bizim hakemlerimizden bi farkı yok.

Mesaj Yetkileri