1 ile 30 arası toplam 645 sonuç

Konu: Uefa Şampiyonlar Ligi 2009/2010

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sizin istediğiniz her maç hücum sistemini bana göre çaylak ve yetenekleri sınırlı bir teknik direktör olan Pep Guardiola yapar. Jose Mourinho takımını çok akıllı oynattı ve dünyanın en iyisi olduğunu bir kere daha kanıtladı. Her maç saldırırsan eninde sonunda bir gün keserler cezanı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yunanistan bir maç yenip kapanmıyordu ki.Her maç kapanıyordu..İnter'in ne zaman şu maça kadar böyle kapandığını gördünüz ? Adamlar dünyanın en iyisi dediğimiz takımı 3-1 yenmiş.Daha ne laf ediyorsunuz anlamıyorum.Hangi takım olursa olsun kapanırdı bu maç.İnter zaten Avrupa'da başarıya aç bir takım.Tüm maç gol için saldırmasını bekliyordunuz sanırım.Kendi sahalarında 3-1 yendiler deplasmanda kapandılar ve şu an finaldeler.İlk maçı hücumuyla kazandı ikincide savunmasıyla finale kalmayı başardı.Finalde görürsünüz kapanıyorlar mı yoksa saldırıyorlar mı
    Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Sizin istediğiniz her maç hücum sistemini bana göre çaylak ve yetenekleri sınırlı bir teknik direktör olan Pep Guardiola yapar. Jose Mourinho takımını çok akıllı oynattı ve dünyanın en iyisi olduğunu bir kere daha kanıtladı. Her maç saldırırsan eninde sonunda bir gün keserler cezanı.

şu mourinho denen adamın grup maçlarında kendi oyununu oynatıp rezil olduğunu ne çabuk unuttunuz.barcelona dalga geçmişti resmen.dünkü maç için ilk maçı aklına getirdi.biz bunları 3-1 yendik açık oynarsak fark yeriz dedi ve şahan gökbakar'dan çaldığı müthiş sistemle oynadı.1-10-0-0

Mesaj Yetkileri