1 ile 30 arası toplam 645 sonuç

Konu: Uefa Şampiyonlar Ligi 2009/2010

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Mourinho korkak oynattı diyenler Guardiola'nın düştüğü hale baksınlar bir öncelikle. Tek bir oyun düzeninden başka bir düzeni olmayan bir antrenörü Mourinho gibi bir taktiksel deha çok iyi çözmüş adeta kilitledi Barça'yı öyle Diyarbakırspor gibi kapanmadı dün Inter. Bazılarımız sanki Barça-Diyarbakır maçı izlemiş gibi yorumlamış. Sanki Barcelona İspanya Ligi maçlarında hep açık oynayan takımlara karşı oynuyor. Aksine sürekli kapanan takımlara oynuyor neredeyse. Orada o Barça'yı kilitleyen savunma normal bir savunma değildi arkadaşlar yapmayın yahu.
    sen yapma allah aşkına.barcelona xerez'den gol yedi pozisyon verdi.inter korkusundan ceza sahasını 10 metre geçmedi hikaye anlatmayın herkes gördü.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by el.nino View Post
    sen yapma allah aşkına.barcelona xerez'den gol yedi pozisyon verdi.inter korkusundan ceza sahasını 10 metre geçmedi hikaye anlatmayın herkes gördü.
    O maçı seyretmedim.Hatta skorunu bile bilmiyordum.Şimdi baktım.3-1 yenilmişler.E xerez gol ve pozisyon bulmuşta ne olmuş? Kaybetmişler.Bu oyunda iyi oynayana maçı vermiyorlar maalesef.Tekrar söylüyorum.Mourinho Barcelona gibi bir takımı durdurduğu için büyük hocadır.Hatta şu maçtan sonra benim gözümde en büyük hocadır.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Futbolun sadece hucumdan ibaret olmasını mı bekliyorsunuz? Sahasında 3-1 kazanmış, maçın başında 10 kişi kalmış bir takım savunma yapmayacakta ne yapacak? Ayrıca Barcelona oyunu İnter yarı sahasında oynadıda ne oldu? Maç boyunca ceza sahası dışında paslaşıp durdular.Mourinho'nun müthiş savunma anlayışı Barcelona'ya karşı minimum hata ile oynadı ve hakederek turu atladılar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Futbolun sadece hucumdan ibaret olmasını mı bekliyorsunuz? Sahasında 3-1 kazanmış, maçın başında 10 kişi kalmış bir takım savunma yapmayacakta ne yapacak? Ayrıca Barcelona oyunu İnter yarı sahasında oynadıda ne oldu? Maç boyunca ceza sahası dışında paslaşıp durdular.Mourinho'nun müthiş savunma anlayışı Barcelona'ya karşı minimum hata ile oynadı ve hakederek turu atladılar.
    bende diyorum ya o savunmayı madrid le barcelona birleşse açamazdı.ceza sahasına girecek yer yok çünkü 9 kişi defansta.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bende diyorum ya o savunmayı madrid le barcelona birleşse açamazdı.ceza sahasına girecek yer yok çünkü 9 kişi defansta.
    Bunu herkes yapamaz işte.Anadolu takımları örnek gösterilmiş.Anadolu takımları bizim 3 büyüklere karşı direnemiyorlar çoğu zaman.Barcelona'ya karşı böyle direnmeleri ne mümkün.Ayrıca Barcelona'nın diğer oynadığı maçları da örnek göstermek pek doğru değil bence.Her maç şampiyonlar ligi yarı final rövanş maçı atmosferinde oynanmıyor.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri