O maçı seyretmedim.Hatta skorunu bile bilmiyordum.Şimdi baktım.3-1 yenilmişler.E xerez gol ve pozisyon bulmuşta ne olmuş? Kaybetmişler.Bu oyunda iyi oynayana maçı vermiyorlar maalesef.Tekrar söylüyorum.Mourinho Barcelona gibi bir takımı durdurduğu için büyük hocadır.Hatta şu maçtan sonra benim gözümde en büyük hocadır.
So what?
Saike
Futbolun sadece hucumdan ibaret olmasını mı bekliyorsunuz? Sahasında 3-1 kazanmış, maçın başında 10 kişi kalmış bir takım savunma yapmayacakta ne yapacak? Ayrıca Barcelona oyunu İnter yarı sahasında oynadıda ne oldu? Maç boyunca ceza sahası dışında paslaşıp durdular.Mourinho'nun müthiş savunma anlayışı Barcelona'ya karşı minimum hata ile oynadı ve hakederek turu atladılar.
Bunu herkes yapamaz işte.Anadolu takımları örnek gösterilmiş.Anadolu takımları bizim 3 büyüklere karşı direnemiyorlar çoğu zaman.Barcelona'ya karşı böyle direnmeleri ne mümkün.Ayrıca Barcelona'nın diğer oynadığı maçları da örnek göstermek pek doğru değil bence.Her maç şampiyonlar ligi yarı final rövanş maçı atmosferinde oynanmıyor.
So what?
Saike