adamları nasıl mutlu edecez anlamadım gittii..
![]()
adamları nasıl mutlu edecez anlamadım gittii..
![]()
Türkçe yama hatalı olduğundan böyle ingilizce dilde başka şeyler yazıyor..![]()
Bazı ertleme maçları sonrası oluyor öyle rakibi farklı yendiğinizde sadece sizin maç olduğu için bütün takım haftanın takımına seçilebiliyor.
Alex'e Bakın HeleDaha futbol oynayabileceği bir yaşta futbolu bırakıyor üstüne üstlük Brezilya'nın teknik patronu oluyor
Sanki adam kalmadı Brezilya'nın başına geçecek
Biz istesek bu görevi unsuccesful diye yazı çıkar karşımıza
Yıl 2009 yanlızca Türkçe bilirken 2013 Eylülde 6 dil konuşmaktayım![]()
![]()
Last edited by ogcj_me : 02.Mayıs.2010 at 01:00 Reason: 6
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Serveett Serveeet
![]()
![]()
nasıl isim yahu o
görünce koptum
Pazartesi Cuma diye isimde varmış vay anasını
Gerçi regenlerde böyle isimler 40 yılda bi çıkıyor ben rastlamadım hiç böyle komik isimlere
![]()
Nijerya'lıların isimleri gün isimlerinden oluşuyor galiba. Görünce Sunday Oliseh geldi aklıma.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
monday friday 'le ilgili daha enteresan olan senelik 1.600 TL alması bence. kim oynar o paraya
ben oynarim![]()
Daha ikicni sezonun basina geldi. Baptista ile gorustum o gelmedi buna hic ihtimal vermedim
Valla bende doru dürüst kimseyi alamıyorum takıma 3 yıl şampiyon olduk kupayı aldık yetmiyormu ya anlamadım.
Realle başladık , Sampdorialara düştük , orada aradıklarımızı bulamayınca istifayı bastık , Fildişiyle anlaştık , orda Fransızcayı söktükEvertonda ingilizceyi söktük , en son Brezilya milli takımıyla anlaşıp Portekizceyi hallettik . Bundan sonraki sezondayım Arsenalle anlaştım ama dünya kupasını kaldırdıktan sonra Brezilyadan istifa erttim
![]()
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Yanlış anlama olmasın, yönettiğim takım Denizlispor
3 şampiyonluk ve şampiyonlar liginde dolu dizgin giderken oha denilecek bir sonuç
![]()
Kalecin kazmamı ne 11 şut kaleyi bulmuş 10 gol![]()
![]()
clear cut chances 8 olduguna göre defansda da var bir sorun
bu zigoni adlı oyuncunun profilini koyar mısın merak ettim onu : )
baya iyi gelişmiş keşke ben keşfetseydim
![]()
milanın forvetiymiş zaten eskiden
10.03 mü senin oyunun bende bu kadar kademe kaydedecek gibi durmuyor(10.02)
hayır benimkide 10.2![]()
belki potansiyeli - değerli falandır
arkadaslar ben boyle bir sey ilk defa gormustum realde pek gormedim ama burd gormus oldum besiktasi eze eze yenmisim sanirim istaistiklere bakin![]()