Quote Originally Posted by nekop View Post
Bu adam için ne denilebilir ki!! Rüzgar gibi geldi geçti.
SSS koyacakmış istersek yani sıkça sorulan sorular.

Bir de şu metni okuyun, Fenerbahçe58 dediğiniz benim keşfettiğim biri. Şu metni okuyun "sizce kimi aliyim" dediği yere gelince gülüyorsunuz, isterseniz deneyin...

ben fenerbahce ve 2009 yilindayim en buyuk transferim shevcenko kaka robben iste kadrum volkan ømer ates ruiz anton ferdinand yobo kaka robben yattara motta shevcenko torres suan ligde 1 siradayim rakibim galatasaray 2 sirada aramizdaki puan farki 23 ve sampiyonlar ligi gruplarinda 2 ci olarak ciktim milan karsiyim san siro da insallah yenerim onlari ve en buyuk silahin shevcenko 499 mac 296 mac rekor elinde 4 gol atsin 300 golu olacak kaka ist 327 macda 201 gol ati onlarda fred var brazilya nin gelecek vadeden yildizi param 567m cok zenginim tanimisligim dunya capi ve stadim da 74.000 kislik turkiyenin en buyuk klubyum hedefim real madrid in basinda olmak insallah onuda basririm gøkhan kabayla anlasmaya vardim sizce kimi aliyim ve bu arada galatasaray beni tam 7-3 yendi kendi evinde tabi iki onlarda da yildiz oyuncu var diego gibi gøkhan unal gibi golculer kmi aliyim