Quote Originally Posted by Saike View Post
O taktik bir çoklarına göre muhteşem bir savunma taktiği iken size göre küçük takımların yaptığı kapanma taktiğinden farkı olmamasıdır.Herkes öyle bir savunma yapamaz,yaptıramaz.Bu yüzden Mourinho farklıdır.Tabii sizinde söylediğiniz gibi herkesin görüşünün aynı olmamasından doğal bir şey yok.
Tabii her düşünceye saygı esastır, Mourinho'nun bu maçta yaptıgı taktik bana hoş gelmedi, nitekim tek de değilim bir kaç arkadaşta lehime görüş bildirdi ama size göre hoş gelmiş başarılı bulunmuş olabilir saygı duyarım, Mourinho'yu sevmiyorum, hoşlanmıyorum, tarzını sevmiyorum, konuşmalarını, tavrını sevmiyorum.. bu da bir insana asıl kişi hakkında olumsuz görüş bildirme hakkını verebilir, ha buna katılır ya da katılmazsınız o size kalmış ama ben burda görüşümü belirtiyorum diye ve o görüş size uymuyor diye benim yorumuma sıkıcı ya da şahsıma yönelik futbolu bilmiyor demek ayıptır, hoş bir şey değil..

Futbolda böyle şeyler olabiliyor, FMde de başınıza gelmedi mi yeni bir yönetim geliyor, hiç birşey yokken sizi gönderiyor, çalışmak istemiyor sizinle.. Ben de kulüp başkanı vesaire olsam, Mourinho ve benzeri isimlerle çalışmak istemem, haa Mourinho da Barcelona'da çalışmak istemiyormuş, bakınız herşey arz-talep meselesi..

Barcelona'yı eledi diye bu kadar büyütülmesinin sebebi Barcelona ise o da biraz bende olumsuzluk yaratıyor, Barcelona'nın da abartılmasına karşıyım..

Mourinho'yu sevmiyorum ama başarısına saygı duymak gerekir, Maradona'yı da sevmiyorum misal.. Arjantin; Dünya Kupası'nı da alsa yine sevmeyeceğim... yani Maradona dünya şampiyonu oldu diye sonradan sevecek değilim, aynı şekilde Mourinho'yu da 88 farklı takımla ŞL finali oynadı diye sevecek değilim