So what?
Saike
Anketler artık herkese açık olacaktır.Artık sadece kimin kazanmasını istediğinizi veya kazanacağınızı düşündüğünüzü yazmanıza gerek kalmadı.Sadece bunların yazıldığı mesajlar silinmeye devam edilecektir.
So what?
Saike
Bank Asya 1.lig turumuzu atarız stadyumda =).
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Denizli Artık Giderken İyi Bir İzlenim Bırakmak İçin Kazanmak İsteyecektir. Denizli Kazanır Bu Hafta...
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu maçın Denizlispor için hiçbir önemi yok artık...(Malum Küme düştüler.) Bence Gençler Mustafa'nın golleriyle galip gelebilir.
Fair play liginde lider olan Gençlerbirliği ligin kalan haftalarında sert oynamayacaktır. Ucunda 500 bin € var. :} Denizlispor küme düşmesine rağmen küme düşmemek isteyen oyuncular, yani Süper Lig takımlarına kendilerini göstermek isteyen oyuncular olacaktır. Denizli'nin kazanacağını düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Denizlispor Show Time
Denizlispor 2-0 önde.
02 oynamıstım yatırdı denizli okadar oynadık denizleye hep yenildi bugun yeneceği ttutu ne garip bi takımsın sen ya
Gençler'in zaten bi iddası yok ligdede kaldılar Fair Play için oynuyorlar bence yenilmeleri normal![]()
Denizli'de artık son maçlarını kazanarak Bank Asya'ya gitmek istiyor..
Vay be ! Daha üç hafta önce bize kök söktüren 90 dakika savunan takım, ligden düşen Denizlispor'dan ilk yarıda iki tane yiyor. . .
Fair Play içindir dostum![]()
Denizlispor taraftarı önünde kazanarak onlara bir jest yaptı...Şaşırdım açıkçası.
Ben şaşırmadım valla bekliyordum böyle bir şey..
Bin yılda bir stada gitmedik olana bak.Ankaragücü maçında yapmalılardı
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !