1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Santos'tan kötü haber!

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default Santos'tan kötü haber!

Volkan'ın elinden seken topa hamle yaptığı sırada kayan ve acı içinde yerde kalan Andre Santos'un, çekilen MR sonucu sol diz yan bağlarında zorlanma tespit edildi.

Brezilyalı yıldızın birkaç gün takip edileceği ve durumunun ona göre belirleneceği çıklandı.Kupada oynama ihtimali yok denecek kadar az olan Sambacı, Ankaragücü maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Bu kötü oldu işte.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Of. Çok kötü oldu bu gerçekten.

Vederson oynayacak o zaman.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Formda bir Yattara(bu cümleyi en son kuralı yıllar oldu herhalde) Wederson'un olduğu kanadı felç ederdi ama malesef Burak oynayacak orada..Onuda durdurmak için vasatın altında bir bek yeterli zaten hatta bazen işi onlara bırakmayıp kendisi hallediyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Volkan'ın elinden seken topa hamle yaptığı sırada kayan ve acı içinde yerde kalan Andre Santos'un, çekilen MR sonucu sol diz yan bağlarında zorlanma tespit edildi.

Brezilyalı yıldızın birkaç gün takip edileceği ve durumunun ona göre belirleneceği çıklandı.Kupada oynama ihtimali yok denecek kadar az olan Sambacı, Ankaragücü maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

Bu kötü oldu işte.
    Bu geçen gün benim de başıma geldi, 2. gün oynayabilecek duruma geliyorsun.

O gece acı hissedecek, acı ve ağrı.Tedavi yapılırsa ertesi gün akşamına sadece gerginliği kalır, hatta hissetmez bile.

3. gün ortasında tamemen iyileşmiş olacak muhtemelen.Kupa maçında oynamaması gibi bir ihtimal yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

off bu kötü oldu işte

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

O gece acı hissedecek, acı ve ağrı.Tedavi yapılırsa ertesi gün akşamına sadece gerginliği kalır, hatta hissetmez bile.

3. gün ortasında tamemen iyileşmiş olacak muhtemelen.Kupa maçında oynamaması gibi bir ihtimal yok.
    Ağrısı çok olduysa?
    ve diz sakatlığının çok önemli olduğunu bile bile oynatılacağını düşünmüyorum her ne kadar final maçı olursa olsun heleki önünde dünya kupası varsa.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Profesyonel misiniz ?

Düşüşünden belliydi ama eyvah diye bağırdım herkez bana baktı evde
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Trabzonspor'un işi çok zor. Bir oyuncu kaybetmeyle bir şey değişmiyor. Fenerbahçe'de skora etki edebilecek tek yokluk Alex olabilir. Diğerlerinin alternatifleri var.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Ağrısı çok olduysa?
    ve diz sakatlığının çok önemli olduğunu bile bile oynatılacağını düşünmüyorum her ne kadar final maçı olursa olsun heleki önünde dünya kupası varsa.
    Sakatlığı ciddi olsa haftasonuna da saklamazlar zaten, sezonu kapatır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu gün ki idmana Özer,Lugano ve Santos öıkmamış bu isimler oynamayacak mı?Eğer oynamayacaklarsa izim için çok iyi heleki Lugano.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Bu gün ki idmana Özer,Lugano ve Santos öıkmamış bu isimler oynamayacak mı?Eğer oynamayacaklarsa izim için çok iyi heleki Lugano.
    Lugano ve Özer oynuyorlar ama Santos büyük ihtimalle oynayamayacakmış..

Mesaj Yetkileri