-
Galatasaray Başkanının "Fenerbahçenin şampiyon olmasını isterim" demesini beklemiyorsunuz herhalde... Yani bunu sormak bile abes... Onun yerinde ben olsam da bu konuda aynısını söylerdim...
Diğer bir mesele... Temiz şampiyonluk-kirli şampiyonluk muhabbeti... geçmişte Beşiktaş "gönüllerin şampiyonu" ilan edildiğinde kiminle şampiyonluk yarışı yapıyordu, o rakibinin yönetici kadrosunda kimler vardı... Eski defterleri açmak lüzumsuz... Sadece Türk edebiyatının efsanelerinden Necip Fazıl'a ait bir teşbihin altını çizmek istiyorum:
-"HALİÇ'in NERESİNDEN BİR ÖLÇEK SU ALSANIZ LABORATUVARDA HEP AYNI TAHLİL SONUCUNU GÖRÜRÜSÜNÜZ!"
Kısacası: Yok aslında birbirimizden pek farkımız... Ki ben son yıllarda yaşadığımız mağduriyetleri, faciaları sıralamaya kalksam İLYADA destanı olur... "Neredeyse" bir tek penaltı kullanmadan ve en az dokuz penaltımız verilmeden şampiyonluğa ortağız... (sadece "ortak"...) Daha ne olacağı belli değil... Bir taraftar olarak benim vicdanım gerçekten rahat... Ucunda şaibe olan şampiyonluk gelmesin zaten...
Last edited by yaman76hakanFB : 05.Mayıs.2010 at 18:49
Mesaj Yetkileri