1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: #5 2010 İspanya Grand Prix 5 / 19

Hybrid View

sakary Ali Misafir

Default #5 2010 İspanya Grand Prix 5 / 19

Pist Uzunluğu: 4.655 km
    Tur sayısı: 66 (307.104 Km)
    Viraj Sayısı: 13 (sol:5) (sağ:8)
    En yüksek hız: 325 Km/h
    Downforce: orta
    Tur başına yakıt sarfiyatı: 2.4 kg

PIT STOP TURLARI
    1. pit stop turları 28-32
    2. pit stop turları 16-26, 39-47
    3. pit stop turları 16-19, 30-36, 44-50

2009 Pole Pozisyonu
    1 Jenson Button 1:20.527

TUR REKORU
    1:21.670 - K Raikkonen (2008)

Sıralam Turları : 15.00
    Yarış : 15.00

---

İspanya'da yine yağışlı bir hafta sonu olabilir

Sezonun açılış yarışı olan Bahreyn Grand Prix’nin heyecandan uzak bir mücadeleye sahne olması yoğun eleştirilere neden olmuş ancak sonraki yarışlarda hava durumu bu durumun unutulmasına yol açmıştı.

Avustralya, Malezya ve Çin’de yağışlı hafta sonlarında geçilen yarışlar mücadelenin zevkini artmış, ancak bu durum yarışlara suni olarak heyecan verdiği, aslında yeni kuralların yarışları sıkıcı yapmaktan kurtaramadığı yorumlarına neden olmuştu.

Sezonun beşinci yarışına bu hafta sonu ev sahipliği yapacak olan Barselona’da hava soğuk ve yağışlı.

Yapılan hava durumu tahminlerine göre hafta boyunca aralıklı olarak yer yer hafif, yer yer sağanak şeklinde yağmurlar yağacak. Uzmanlar, yağmur yağma ihtimalinin Pazar gecesine kadar devam edeceği tahmininde bulunuyor.

Sıralamaların geçileceği Cumartesi günü için yapılan son hava durumu tahminlerine göre bulutlu bir gün olacak ancak yağmur ihtimali çok zayıf. Pazar sabahı ise hafif bir yağmur bekleniyor.

TurkiyeF1.Com

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

FerrariLer çok yavaş kaLmaya başLadıLar. Çıkışa geçmek istiyorLarsa bu yarış tam zamanı. Forza ALonso.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

sakary Ali Misafir

İlk antreman seansında Hamilton1,Button2 oldular..2.antreman seansında ise redd bullar vettel1,webber2 olmak üzere ilk 2 sıradaydılar..schumi iki antremanda da 3.sıradaydı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Artık Avrupa'ya geçildi.Ferrarilerin atak yapması gerekiyor.Görelim sizi Alonso ve Massa.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Artık Avrupa'ya geçildi.Ferrarilerin atak yapması gerekiyor.Görelim sizi Alonso ve Massa.
    red bullar çok hızlı gözüküyor 3.antreman seansındada ilk 2 sırayı aldılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    red bullar çok hızlı gözüküyor 3.antreman seansındada ilk 2 sırayı aldılar..
    Aynı durum sıralama turlarında da geçerli oldu Ali.Bu Red Bullar bu sene Anadolu klüpleri gibi atağa geçtiler Biz Ferrariciler bu sezon yine şampiyonluk göremeyeceğiz gibi duruyor

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

en sonunda izleyecegiz yahu neydi o gece 4-5 sabah 6-7 kendi izleyicisini düsürüyo formula

sakary Ali Misafir

Red Bull enfes hızlıydı..Yarışta olağanüstü birşey olmadığı sürece(yağmur) Red Bull çook rahat yarış çıkartır.Massa çok arkalarda kalıyor ona üzülüyorum ben.Medyanında pek Massayla ilgisi yok zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Red Bull enfes hızlıydı..Yarışta olağanüstü birşey olmadığı sürece(yağmur) Red Bull çook rahat yarış çıkartır.Massa çok arkalarda kalıyor ona üzülüyorum ben.Medyanında pek Massayla ilgisi yok zaten
    Bence de Massa'nın bir an önce kendisini toparlaması gerekiyor.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bence de Massa'nın bir an önce kendisini toparlaması gerekiyor.
    Ölümcül kaza geçirdi öyle toparlanmak kolay değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Button ve M. Schumacher arasında güzel bir çekişme var. Liderlik için olmasa da.

http://www.trt.net.tr/Canli/canli.aspx?Kanal=TV1

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamilton'ın son turda patlayan lastiği, Alonso'yu 2., başı sorunlardan kurtulmayan Vettel'i 3. yapdı. Yarışı Webber kazandı...

sakary Ali Misafir

Ben izledim ya normal,sakin bir yarış oldu gibi.Hamilton son turda lastik patlattı,Vettel gene şanssız.

webber'i tebrik ederim hafta sonu boyunca enfes hızlıydı.

bu yarışta benim gözüme Algersuari girdi çok beğendim baya yetenekli pilot.bu başarısını sadece evinde ispanyada değil diğer pistlerdede bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel oldu Alonso'nun 2. olması yarışta.Ferrari markalar klasmanında farkı 3 puana kadar düşürerek 2.sıradaki yerini korudu.Aynı şekilde Alonso'da lider Button ile farkı 3 puana düşürerek pilotlar klasmanında 2.sıraya yerleşti.

sakary Ali Misafir

Massa ha bire aracın dengesinden şikayet etti.Ferrari patronu Domenicali'de bu sorunu gidereceğiz dedi.Ferrari bence biraz ayrımcılık yapıyor gibime geliyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Hamilton'a çok üzüldüm yazık olmuş sondan 2.turda yarış dışı ..Sakin bir yarış oldu diyebiliriz bunu saymazsak..

Mesaj Yetkileri