Güzel maç oluyor. Tempolu başladı ilk dakikalar sonradan duruldu.
Özer,Guiza etkisiz Fenerbahçe'de. Trabzonspor ise sol tarafı hiç kullanamıyor neredeyse.
Fenerbahçe
Trabzonspor
Güzel maç oluyor. Tempolu başladı ilk dakikalar sonradan duruldu.
Özer,Guiza etkisiz Fenerbahçe'de. Trabzonspor ise sol tarafı hiç kullanamıyor neredeyse.
mac iyi geciyor.. karsilikli pozisyonlar vardi ilk yarida burak'in frikiki süperdi hayatinda ilk kez öyle bir frikik kullanmistir kesin![]()
Özer çok kötü, M.Topuz iyi, Emre de bildiğimiz performansından uzak. Trabzonspor orta alanı çok çabuk geçip kalemize geliyor, Alanzinho ile bunu çok iyi yapıyorlar, buna önlem alınması lazım. Biz atak yaptıktan sonra ikinci toplar hep Trabzonspor'da kalıyor, eğer ikinci topları da alıp atak tazelersek maçı kazanabiliriz.
Fenerbahçe'de etkili oynayan tek kişi Mehmet Topuz, ilk yarıdaki Trabzon Baskısını golsüz atlatmamız çok iyi oldu. Bu şartlarda Trabzon daha fazla bu şekilde devam edemez, ekonomik kullandığımız gücümüzü son yarım saatte etkili kullanırsak kazanabiliriz.
Ömer Üründül'den kaptım bu ekonomik lafınıdaGündüz maçı, mesai saati diye umutlanmıştım bu sefer olmayacak diye ama adam kaçırmamış yorumluyor maçı.
Varyasyon lafını 47 dakikadır kullanmadı.
Bütün maç boyunca atak yapalım atamayız ama Fener bir kez gelsin sağlam hemen atar kazanır.
Oldum olası orta sahamızın yolgeçen hanı gibi çabucak geçilmesine, biz hücumdayken dönen topların rakipte kalmasına, kalecimizin "maça damga vurmasına" ifrit olurum... Kalemize bu kadar rahat şut attırmaya, orta sahamızın bu kadar çabuk geçilmesine izin vermeye hakkı yok futbolcuların...
Şu konseptte Emre ve Selçuk Şahin'in kızarmasından korkuyorum... Emre şimdiden sarıyı gördü zaten...
Ah be Alex attı![]()
ne dedim ben Fener gelir atar. biz yırtsak atamayızzzz.
Muhteşem bir gol.
Gerçekten Güzel Gol Attı Ama![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Maç başlamadan korktuğum tek adamdı ve golünü attı .
Trabzonspor'dan bir şey olmaz. Seneye de şampiyonluk beklemesin taraftar. Fenerbahçe kupayı alacak diye düşünüyorum. Fenerbahçe'de tek eksiklik Alex'in eksikliği olabilir demiştim, işte sonuç. Alex varken sorun yok.
O ne goldu be..Buyuksun Kaptan..
Hadi ya şansa bak direkten döndü.
Aha Dedim Gol AttıUğurlu Geldim
![]()
Umut attı 1-1
Allahım şükürler olsun o direkten sonra sinirden kendimi yicektim.
Bilica'nin yüzünden yedik golü sezon sonu yollansin su adam...
YaRabbim... Göstere göstere attılar golü... Bu kadar cezaalanına yığılıp kanatları boşaltarak nasıl savunma yapacaksın... Bu taktik bir değil, en az iki oyuncusu kırmızı kart gören takımların savunma tarzıdır... Kalenin önüne gömülerek... (Özer sağolsun... Zaten eksik oynuyor sayılırız da...)
Yine duran top hadi be bir gol daha neden olmasın.
bilica nasil bir stoper, ne adam markaji biliyor ne pozisyon almayi biliyor ne ikili mücadele biliyor.. bu adami tutupta stoper diye nasil bu takima getirdiler..
Al Özer'in yerine deniz barış'ı kardeşim... Deivid'i çek sola... hatta deniz orda bile daha verimli olur... En azından kademeye girer...
Ooo Engin Attı Süper Oldu
Fener Yine Kabus Görmeye Devam Edecek Galiba![]()
Allahım süper ya kaçırdık ama hemen yine geldik attık allahım şükürler olsun.
2-1 oldu Trabzon önde
Yok kardeşim yok... ben bu maçı filan izlemiyorum... 100 sene de geçse bu takım Türkiye kupası filan alamaz... (Tam bunları yazarken gol yedik..) yazzıklar olsun... Amatör küme takımlarıyla final oynasak yine kazanamayız, yine kazanamayız... Daum'un "keçileri" kıskandıracak inadım inat tutumuna da yuh olsun...
2-1 olacagi belliydi defans cok aciklar vermeye baslamisti.. artik kupa trabzon'un.. tebrikler.