Fenerbahçe
Trabzonspor
Ama Şuana Kadar Trabzon Bu Maçı Sonuna Kadar Hakediyor. Fenerbahçe Genelde Rakibini Bekleyip Rakibinin Durumuna Göre Oynamaya Çalışıyor. Bu Maçı Trabzon Kaybederse Yazık Olur Trabzona...
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
bu daum nasil bir teknik direktör ya gol yiyorsun ne bir hamle yapiyorsun ne oyuncu degisikligi.. nasil bir istir bu ya..
Wederson Burak2ı resmen tuttu bırakmıyor ama hakem Burak'a sarı veriyor allahım bu nasıl hakemlik ya.
Fenerbahçe ve Daum Nasıl Bir Anlayış İçerisinde Anlamadım. Adamların Zaaflarını Tilki Gibi Takip Eden Zaaflarına Göre Oynayan Bir Oyun Anlayışı Sen Böyle Oynarsan Daha Çok Kupa Göremezsin Fenerbahçe. Madem Çok İstiyorsun Rakibi Sürekli Boğ Rakibi Sürekli Yıldır ve Bunalt İyice. Kazanacaksan Böyle Kazan...
Fener üzerimize gelecek kontradan atmalıyız:
Fenerbahçe'nin Türkiye Kupasını aldığı gün Türkiye Kupası'nın popülaritesi bitecektir.
Bir Dost
Hellbells
Anlaşılan Semih ile Daum'un Arası iyice Açık Seneye Daum Kalırsa Bu Semih % Bir Milyon Gider Adama Zaten Gıcık Daum![]()
Çok geri çekildik korkuyorummm.
+3 oynanacak.30 saniyesi geçti![]()
Tamamen skora yatıyoruz artık Giray da girdi.
+3 çok verildi uzatma bence +2 yeterdi.
Bir Dost
Hellbells
bu takim niye bu kadar isteksiz anlayamiyorum.. kasimpasa macinda 90 dakika kosan takim kupa finali macinda sahada yürüyor yürüyerek ataga gidiyorlar..
Volkan'ı yuhluyorlar sanırım.
Tebrikler Trabzon,helal olsun Trabzon.
Colman 3-1
Ve Bitirici Vuruş: Colman 3-1
Hobaaaaaa 3 oldu Colman attı. Kupa Trabzonspor'un![]()
Ne gol oldu be.
Fenerbahçe'mizden bir hizmet daha. 2009-2010 sezonunu kupasız bitiren diğer takımlara kupa sevinci yaşatabildiysek ne mutlu bize.
Ayrıca bir karadenizli olarak Trabzonspor'u tebrik ederim..
Bir Dost
Hellbells
Tebrikler Trabzonspor.
Bilica'ya sevgilerimi gönderiyorum.Tebrikler Trabzon.
Çok güzel oldu sevindim Yenilmemize![]()
Hadi kutlmaya hadi dedim ve attık golü süper oldu bu süper.
Trabzonspor a tebriklerHElal olsun.
Seneye artık.Tebrikler Trabzonspor
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bizimkiler güçlerini ekonomik kullanıyorlar sanıyordum meğer hepten yorgunlarmış, 2. golden sonra iyice saldılar. Neyse sağlık olsun.
Trabzonspor'a tebrikler...
Birde,
Kaç kere kaybedilir lan bir kupa.