Sayfa 440 / 492 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490 ... SonSon
13,171 ile 13,200 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Keane 24'e alınıp 17'ye satıldı diye biliyorum. 6 yıldır takımın başında olan bir teknik direktörün tabiki yanlış yaptığı işler olacak ancak Dossena ve Lucas'ların yanında Torres, Mascherano, Agger, Skrtel gibi başarılı olanları da unutmamak lazım.
    bak mesela agger çok iyi bir örnek. fakat benitez kendi başarılarını yine kendi hataları ile tekrar bozuyor. agger müthiş bir transfer, daha çok genç. geldiği ilk sene full forma giydi sonra ise bir kesildi, ilk geldiği sezon 27 maçta forma giyen adam sonraki sezon sadece 5 maçta forma giyebildi. benitez bunu hep yapıyor, oyuncu tercihleri çok yanlış. bir dönem dossena'ya çok takıyor sonra arbeloa'ya geçiyor,riera'yı full oynattı bu sene ise oynadığı maç sayısı 1 elin parmağını geçmiyor.

şimdiki kurbanları da lucas ve insua. bakalım seneye forma yüzü görebilecekler mi?

Sheriff Misafir

Bende Torres örneğini verecektim. Para yok Torres nasıl alındı peki? Hırs bitmiş aralarındaki bağ kopmuş ve baya bir zaman geçmiş hatta bu bağlar kopalı. Artık Benitez'in bu takımda işi bitmiş. Yalnız bence Benitez hala dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Arsenal, Joe Hart için harekete geçiyor

Kaleci arayışlarında olan Arsenal'in hedefinde Joe Hart var...

The Guardian'da yer alan haberde, Arsenal'in Manchester City'nin Birmingham'da kiralık olarak forma giyen file bekçisi Joe Hart'ı renklerine bağlamak için sezon sonunda harekete geçeceği belirtildi.

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger de geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada kaleci sıkıntısı yaşadıklarını söylemiş ve Almunia ile Fabianski'nin performanslarından memnun olmadığını üstü kapalı bir şekilde dile getirmişti.

Haberde Arsene Wenger'in, İngiltere Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosunda yer alması beklenen Hart'ı haziran ayında düzenlenecek olan turnuvada da izlemek istediği ve bundan sonra kesin bir karara varacağı da belirtildi.

23 yaşındaki file bekçisi, Birmingham forması altında bu sezon gösterdiği performansla alkış topladı.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bencede bi kaleci almalı Arsenal fabianski ve Almunia kaleci değil yaa

Nesil
    2006
    Yer
    11

Post Transferin gözdesi Torres...

Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin, Liverpool'da top koşturan Fernando Torres için 70 milyon sterlini gözden çıkarttığı ileri sürüldü.

İngiltere'de yayımlanan Daily Mail Gazetesi, spor sayfasının neredeyse tamamını ayırdığı haberde, Manchester City'nin de talibi olduğu Torres için Chelsea'nin de devreye girdiğini ve 26 yaşındaki İspanyol futbolcunun transferi için 70 milyon sterlin harcayabileceğini yazdı.

Haberde, İspanyol futbolcunun transferi için ön görüşmelerde bulunulduğu ve Chelsea'nin patronu Roman Abromoviç'in, transferin olumlu sonuçlanacağına inandığı belirtildi.

Manchester City, iki hafta önce Torres ile ilgilendiğini açıklamıştı.Torres'in, Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez'e artık inancı kalmadıyla ilgili söylentiler, futbolcunun sezon sonunda takım değiştireceğine dair iddiaları güçlendiriyor.

70 M Sterlin abartı bi para olur Torres için.Ayrıca Agüero transferide büyük ölçüde bitti deniyor Chelsea adına.Hem Torres-Hem Agüero pek gerçekçi değil.1 hafta kadar önce Torres'in Premier League'nin zorluğu ile ilgili yapmış olduğu olumsuz yorumlarından dolayı ben Torres'in eğer transfer olursa İngiltere'de kalacağını sanmıyorum.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Default ManU için değişim mevsimi

Alex Ferguson, Manchester United'ı baştan yaratmayı planlıyor. 68 yaşındaki teknik adam, takımı Premier Lig’de Chelsea'yi geçip şampiyon olsa bile kadrosunu yenileyecek.

NTV Spor
    Güncelleme: 17:01 TSİ 05 Mayıs. 2010 Çarşamba

Bu yaz Manchester United için değişim mevsimi olacak. Bazı yıldız oyuncular, Old Trafford'a veda etmek zorunda kalacak. Bazı genç oyuncular artık daha fazla forma şansı bulacak. Tüm bu haberleri, menajer Alex Ferguson verdi.
    İskoç teknik adam, 4 kupada üst üste şampiyonluk mücadelesine girişmenin yıpratıcı olduğunu, yenilenmenin zorunlu olduğunu söyledi. Ferguson, “Takımı geliştirmek için bazı kararlar vermeliyim” diye konuştu.
    68 yaşındaki çalıştırıcının, emekliye ayrılmadan önce kurmayı hedeflediği son büyük takımda, Dimitar Berbatov, Michael Carrick ve Ben Foster'ı gözden çıkaracağı tahmin ediliyor.

İlk 11'e girme şansı yakalayacak genç oyunculardan bazıları belli. Fulham'dan Chris Smalling, Guadalajara'dan Javıer Hernandez ve Norveç ekibi Molde'ye kiralık verilen Mame Diouf bunlardan bazıları. Ferguson, gelecek sezon 18 yaşındaki Federico Macheda, 21 yaşındaki Gabriel Obertan ve 22 yaşındaki Darren Gibson gibi oyunculardan da yararlanmayı planlıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İyi olur gençlerin takıma adapte edilmesi...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Agüero'yu alacak büyük ihtimalle Chelsea...Torres'i alacaklarını sanmam.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

yetenekli bir kaleci...Alınsın bence.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default Chamakh Arsenal yolcusu...

Bordeaux’un golcü oyuncusu Marouane Chamakh, gelecek sezon Arsenal’de forma giyeceğini söyledi.

Bordeaux’un yıldız oyuncusu Marouane Chamakh, bu yaz Arsenal'e transfer olacağını doğruladı. Arsenal, yıldız golcü için bonservis bedeli ödemeyecek...Marouane Chamakh, Arsenal forması giymeye hazırlandığını artık saklamıyor.
    26 yaşındaki futbolcu, Fransız "L'Equıpe" gazetesine verdiği röportajda; "İngiltere'deki futbol atmosferine gireceğim için çok mutluyum.Bu büyüleyici bir şey" dedi...

Sözleşmesi gereği gelecek aya kadar Bordeaux'ya bağlı bulunan Chamakh; "Arsenal'in oyun tarzına bayılıyorum. Adapte olmam gerekeceğini biliyorum ama kısa paslara dayalı oyun tarzına Bordeaux'da Yoann Gourcuff'tan alışkınım" diye konuştu...

Faslı golcü nasıl bir süreç sonunda Arsenal'de karar kıldığını da anlattı. Lıverpool, Tottenham ve bazı Rus kulüplerinden cazip teklifler aldığını ancak Şubat'ta da Arsenal'de karar kıldığını söyledi...

Yıldız oyuncu Arsenal forması giymek için sabırsızlanıyor. Altyapısından yetiştiği ve A takımında 8 sezon geçirdiği Bordeaux'dan ayrılacağı için ise üzgün. Chamakh; "Bordeaux'daki son maçlarımda çok duygusallaşabilirim. Ama yeni bir meydan okumaya hazırlanıyorum. Bordeaux'da kulübün çocuğuydum. Londra'da artık çocuk olmayacağım" dedi ve ekledi "Artık büyüdüm. Kanıtlamam gereken şeyler var. Başarıya ulaşmak için gereken motivasyona da sahibim".

Bendtnerden daha fazla yararlı olacağını düşünüyorum.En azından daha hızlı.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dün NTVSPOR'da görmüştüm Bitmiş bu iş .. Arsenal'in aradığı bir santrafor tipi ama üst düzey oynaması lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Kaliteli topçu sevdiğim örnek olarak aldığım birisi.
    Umarım daha çok izlerim. Arsenal'de çok iyi transfer başarmış.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Arsenal baya iyi biş başarmış

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tam aradıkları forvet bence..Yönetimi tebrik etmek lazım çok iyi iş çıkartmışlar..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arshavin çok iyi olur bence tam Barça'lık oyuncu..Fotomaç der şimdi Henry GS ve ya FB'de sıkı pazarlıklar sürüyor

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Arshavin Barça'ya giderse Henry Arsenal'e geri döner diye düşünüyorum ben.
    I'm back...

Barça'nın haberi var mı
    Krkiç ve Henry Türkiye'de o zaman

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer gerçekleşirse mükemmel transfer olur.. Messi ve Arshavin .. kanatlara bak =)

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu yaşta bu kadar sık kulüp değiştiren ve bir yerde kökleşmeyen futbolcuların gelebileceği yere gelemeyeceğine, potansiyelinin altında kalacağına inananlardanım... Robinyo, Anelka ve daha niceleri... Bir kulüpte en az 4-5 sezon kalmayı başarsalar ve sonra transferi düşünselerdi olabilecekleri yerin çok ötesinde olurlardı... Ben onun yerinde olsam önce gerçek bir Arsenal efsanesi olmaya bakar ve daha sonra barcelona'yı düşlerdim...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default Gerrard için 30 milyon sterlin

İngiliz basını, Real Madrid'in Liverpool'un efsane kaptanı Steven Gerrard için 30 milyon sterlinlik bir teklife hazırlandığını yazdı.

Real Madrid kulübünün, Liverpool'un yıldız futbolcusu Steven Gerrard için 30 milyon sterlin teklif etmeyi planladığı ileri sürüldü.
    Daily Mirror gazetesi, Real Madrid'in, hakkında, Liverpool'da mutlu olmadığına ve gelecek sezon takımdan ayrılmayı düşündüğüne dair söylentiler bulunan Gerrard'ı kadrosuna katmakta ısrarlı olduğunu ve bunun için 30 milyon sterlini gözden çıkarttığını yazdı.

İspanyol ekip, 3 yıl önce de Gerard'ı transfer etmek istemiş, ancak girişimleri başarısız olmuştu.Gerrard için Chelsea'nin de devrede olduğu, ancak futbolcunun, Liverpool'a bağlılığından dolayı ezeli bir rakibe gitmek istemediği konuşuluyor.Öte yandan, Gerrard'ın yanısıra, Fernando Torres ve Jamie Carragher gibi isimlerin de bu yıl sonunda Anfield Road'dan ayrılabileceği belirtiliyor.

Bence Liverpool'da en başta Benitez olmak üzere büyük bi kan değişimine gidilmeli.Gerrard-Torres gibi takımın yıldızılarını iyi paralara satıp, biraz alt yapıdan, biraz gelecek vaad eden genç oyuncuları transfer edip ve de büyük takımlarda başarılı olamayan kaliteli oyuncuların transferi için uğraşıp (Benzema gibi) kadroda büyük bi revizyona gitmeliler.Aksi takdirde ilk 4 için oynamaya devam.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Çok düşük bu adam için ama Real alırsa süper olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

----------Alanso----Gerrard---------------
    C.Ronaldo.......Kaka.............Di maria
    ...................Higuain........................ ..

Süper olur ama aynı oranda geriside ok önemli.Ramos haric idğerleri üst düzey değiller bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Saldır Florentino Perez

İlk dönemki hatayı yapıyo yine. Takımı ortasaha - forvetle dolduruyo. Stoperleri çok yetersiz Real'in. Vidic - Maicon alırlarsa süper olur. Sergio Ramos'ta geçer stopere.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Maicon Süper olur İsmail seninde dediğin gibi Ramos geçer stopere.Sonrada sol bek Marcelo tamam iyi ama defansif yönü bence zayıf bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Gerrard'a diyecek laf yok alınırsa müthiş transfer yalnız İsmail abininde dediği gibi yine orta saha - forvete paraları döküp defansı boşluyorlar.Ramos hariç defansındaki diğer adamlar Real Madrid düzeyinde adamlar değil Real Madrid transfer yapacaksa bence ilk olarak defanstan başlamalılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaa önemli değil Ramos sol stoper olur Marcelo ileri çıksada karşılar gelen atakları Ramos. Vidic - Ramos kurulabilecek en iyi stoper hattı zaten şu anda. Pique - Puyol çok başarılı. Çünkü birisi hızlı birisi hava toplarında etkili.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Perez'e bi telefon edeyim bende vazgeçsin şu hucum adamalrından.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben Gökay'ı bekliyorum bu konuya.

Gerard'ın gideceğini sanmıyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Neden gitmesin ki?

Liverpool denildiği gibi ekonmik krizde ise bence satabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gerrard giderse Liverpool taraftarı Liverpool yönetimine ne yapar bilemiyorum artık.

Mesaj Yetkileri