Kewell kalmalı bence de.
Kewell kalmalı bence de.
Bu arada Leo Franco'nun feshi resmi sitede hala yok ??
Dünya Kupasındaki performansına göre Keita da gidebilir.
Bugun Fanatik te okudum ne kadar dogrudur bilmiyorum ama yanındaki adama pas atamayan stoper istemiyorum diyerek Servet'i kapının önüne koymuş Rijkaard ayrıca zırt pırt sakatlanan Gökhan Zan ve Emre Güngör'ü de istemiyormuş, Emre Aşık da aktif futbol yaşantısını noktalayacakmış.. Bu isimlerin tek ortak özelliği Euro 2008 kadrosunda bulunmaları ve tecrübeli olmaları..
Bence dogru seçimler yapılırsa bu isimlerden daha iyi adamlarla sağlam bir savunma kurulabilir özellikle Servet'in talibi çok gönderilmeli.. fakat gazetenin de söylediği gibi savunmada çok sağlam tecrübelerden yoksun kalacak takım bir kere de bir den çok defans oyuncusunu takıma adapte etmenin zorlugunu biliyoruz umarım Neill ile iyi bir ikili oluşturacak isim defasın ortasına alınır
İngiliz basınına konuşan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, genç kaptan ile Arsenal ve Liverpool'un ilgilendiğini doğruladı.
![]()
NTV Spor
Güncelleme: 10:47 TSİ 07 Mayıs. 2010 Cuma
Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan kaptan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, genç futbolcuya Avrupa'dan gelen teklifleri doğruladı.
Sport.co.uk'a konuşan Bulut, İngiltere'den Arsenal ve Liverpool'un Arda Turan ile ilgilendiğini doğrularken "Arda ile birçok kulüp ilgileniyor. Arsenal ve Liverpool da bu kulüplerin arasında yer alıyor. Şu ana kadar resmi bir teklif yok fakat ücret konusunda araştırma yaptıklarını biliyorum. Buna karşın futbolda hiçbir şey belli olmaz" açıklamasını yaptı.
Arda'nın menajeri Ahmet Bulut 23 yaşındaki genç futbolcunun milli takımla beraber Amerika'da kamp yapacağını ve son kararın bu kamptan sonra verileceğini kaydetti.
Arsenal ve Liverpool'un bugüne kadar yaptığı transferlere bir bakın Arda kadar formsuz bir adamı hiç transfer etmişler mi?
Arda'nın Premier ligte başarılı olacağını hiç sanmıyorum. Almanya veya İspanyayı tercih etmesi daha mantıklı olur.
Gitsin artık bence.Kim isterse gitmeli.Takımda ki dengeleri bozuyor.Oyun içerisinde bir kaptanın, bir 10 numaranın yapmıycağı sıklıkta bencillik yapıyor.Göre göre boş adama atmayıp topu geriye veren, ve bunu her maç yapıp Gio, Elano gibi adamlar dahil bir çoğumuzu çileden çıkaran birisi oldu Arda.
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Böyle bir durum varsa Arda'yı tutmak çok çok zor artık ..
Keşke İspanya'ya gitse...İngiltere'yi kaldıramaz bana göre.
Arkadaşlar bu tür haberleri sabit başlıklar altında paylaşırsak sevinirim.
So what?
Saike
Arda iyi topçu ama onun temposu ingiltereyi kaldırır mı bilmem..
hayırlısı olsun, umarım kendisi için en güzel takımı seçer bizimde avrupada bir gururumuz daha olur..
Arda bence İngiltere'yi kaldıramaz Torres'in bile zorlandığı Lampard, Gerard iki çok güçlü oyuncuların anca ayakta kaldığı bir ligi Arda'nı biyolojik yapısı kaldırmaz bence...
Screw you guys, I'm goin' home
Arda İspanya'ya giderse orada kolay uyum sağlayabilir bence.Sevilla,Villareal veya Valencia'dan birine gitse çok güzel olur ya.![]()
Benayoun gibi sıska bir oyuncu Premier Lig'e uyum sağlayabiliyorsa bence Arda da kaldırabilir tabi ki kendini çok geliştirmesi gerekir yaz kampında. Eğer öyle bir durum varsa hiç beklemeden gitsin Liverpool veya Arsenal'e.
Yanlışın var. Benayoun altyapı eğitimini Hollanda'da aldı. Arda'nın doğru düzgün altyapı eğitimi bile yok.
Bu konuda hep örnek verdim. Arshavin ilk gittiği zaman Premier Lig'e. İlk maçta sonra verdiği demeç " Oyundan çıkarken ciğerlerimin ağzımdan çıkacağını hissettim " Arshavin o oyuna alışmadı. Gücünü ekonomik kullanmaya alıştı. Ama yinede 10 km üstü koşuyo. Arda'nın böyle bir fiziksel yapısı ve mental yapısı yok. İspanya tam Arda'ya göre. Al ver futbolu.
Torres bile İngiltere liginden şikayetçi iken bence de Arda orada yapamaz.
Evet Arda yapamaz ingilterede hatta ispanyadada yapamaz italya defans oynuyorlar olmaz , Rusyada is yapar buyuk ihtimalle arkadaslarin yorumundan bu sonuc cikiyor
Pedro bu performansı göstermeseydi ben derdim ki Arda-Henry takası olur Pedro yedek olur ama şu andaki performanslarıyla Arda, Jeffren'in de arkasına düşer... Ama yine de Arda için en uygunu İspanya'dır. Valencia ya da Villarreal iyi olur Arda için...
Screw you guys, I'm goin' home
Serdar Özkan hayırlı olsun
Galatasaray çok yetenekli bir oyuncuyla anlaşmış.![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Telefonda ki Ses:Beşiktaş-Galatasaray Oyuncu Değişim Hattı Buyrun.
Başkan:Ben Adnan.Adnan Polat
T:Başkanım İyi Günler.Kimi İstemiştiniz Beşiktaş'tan?
B:Şimdi Öncelikle Söyleyeyim Gökhan Zan Gibi Sakatlıktan Kurtulamayan Birisi Olmasın.
T:Ne Demek Başkanım Siz İsteyin Yeter.Nobre'yi Verelim?
B:Yok O Fener'de Oynadı Olmaz.
T:Hmm Rüştü'de,Yusuf'ta Olmaz O Zaman.Buldum Delgado'yu Verelim Başkanım?
B:Yok Yerli Olsun
T:O Zaman Size Deli İbo'yu Verelim?
B:Akıllıları İdare Edemiyoruz Daha.Olmaz.
T:Başkanım Buldum Serdar Özkan'ı Verelim?
B:Bak Bu Olabilir.Tamam Paket Yapın Gönderin.Sene Sonu Gelsin...
T:Hay Hay Başkanım...
![]()
Serdar Özkan bizim için iyi bir alternatif olacak bence ne kadar eleştirilse deAncak 1 sol bek,1 ortasaha,1 ön libero,jo gideceğine göre 2 tane de forvet alınması gerekir bence. Hatta 1 de forvet arkası olabilir Elano'nun alternatifi olarak -açıkçası teknik filan değildi ama Sasa Iliç gibi yüreğiyle oynayan forvet arkası ondan sonra gelmedi.- Ancak denildiği gibi Neill,Baros,Keita kalıp diğer tüm yabancılarla yollar ayrılırsa -ki bence ne pahasına olursa olsun dos Santos kalmalı-,yine çok değişik bir transfer sezonu yaşayacağız gibi. Bekleyip göreceğiz artık.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Çok beğendiğim bir oyuncu Guti, gelirse süper transfer olacaktır..