61-56 bitti maç. Bu maçıda kazanıp artık Kupanın ucundan tutmadık kucakladık. Tek yapmamız gereken 1 maç daha kazanıp havaya kaldırmak. Tek tek yazacak birşey yok. İlk maçtan sonra hakemleri eleştirdiğimizde gelip burda " hakemleri eleştirmeye başladınız " yine diyenler acaba bu maçı izledilermi. Hakan abi yazmış hataları ama sadece o kadar bile değil. Kaç tane faul vermediler Fenerbahçe'ye. Steps yapıyo hakemler devam diyo. Tabi sadece Fenerbahçe aleyhine olmadı bu hatalar. Nilay'a verdiği faul çok basitti mesela. Aklınca dengelemeye çalıştılar. Ama Galatasaray'ın o sertliği olmasa zaten Fenerbahçe rahatlıkla alırdı bu maçıda.

Maçta Fenerbahçe'li oyuncular çok tutuktu. Zaten kadro çok kısıtlı sakatlıklar yüzünden. 7 kişilik rotasyon var. Birde buna formsuz oyuncular eklenince iyice hucum yapamz oldu takım. Powell ne yapıyo hiç anlamadım. Bizim bildiğimiz Powell bu değil. Defans yönü kuvvetliydi öyle kurtarmıştı ilk maç. Bu maç oda yoktu. Ben Hakan abiye Powell oynamalı tecrübesi yeter demiştim ama yok olmayacağı çok belli. Ajavon en azından deplasmandaki maçta oynamalı. Tabiki sadece Powell'a yıkmakta olmaz. Senenin belkide en büyük hayal kırıklığı Sutton Brown. İnanılmaz kötü oynuyo.