Sayfa 213 / 896 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313713 ... SonSon
6,361 ile 6,390 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Corinthians başkanı açıklama yapmış.

''Libertadores´ten elendik‚ şimdi birkaç oyuncuyu göndermemiz lazım‚ zaten Dentinho yu Fenerbahce´ye satmıştık"

gibilerinden. Brezilya basınında haber yapılmış.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

TRT'de altyazıda Semih'in PSV ile büyük ölçüde anlaştığı yazdı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

PSV mi Ajax mı bence Ajax'a gitsin.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Necati bugünkü maçtan sonra Telegole konuştu. Büyük ihtimalle Fenerbahceden teklif almış. Seneye Fenerbahce forması giyecek. Böylece Semih de takımdan ayrılacak gibi...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    Corinthians başkanı açıklama yapmış.

''Libertadores´ten elendik‚ şimdi birkaç oyuncuyu göndermemiz lazım‚ zaten Dentinho yu Fenerbahce´ye satmıştık"

gibilerinden. Brezilya basınında haber yapılmış.
    Ben Dentinhonun alınmasını isterim. Yaşı genç ve kaliteli. Büyük ihtimal onu solda kullanırız. Bir de forvet aldık mı süper olur..
    TariboWest

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    PSV mi Ajax mı bence Ajax'a gitsin.
    Altyazıda PSV yazıyordu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gignac çok iyi forvet yalnız bu sezon biraz performansında düşüş yaşasada iyi forvet krasic gelme ihtimali bile heycanlandırıyor ama caneri istemem yani bu sezon izledik o kadar iyi değil gibi uğur boral daha iyi.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Gignac çok iyi forvet yalnız bu sezon biraz performansında düşüş yaşasada iyi forvet krasic gelme ihtimali bile heycanlandırıyor ama caneri istemem yani bu sezon izledik o kadar iyi değil gibi uğur boral daha iyi.
    Galatasaray'da sol açık olarak oynadığı maçlarda çok kötü oynadığını düşünmüyorum. Sol bek değil zaten. O yüzden kötü oynadı Galatasaray'da. Sol açık oynatılacaksa alınmalı. Ayrıca Uğur Boral'la kıyaslanacaksa da doğru pozisyonda oynadığında kıyaslanmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu sene forvet hattı büyük ölçüde belirlendi bence.. Semih ve Güiza gidecek. Necati ve yabancı bir forvet gelecek..
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gignac ve Krasic'in tartışılacak bir yanları yok fakat bu iki oyuncuyu da almak çok zor. Dentinho okuyup, öğrenebildiğimiz kadarıyla daha çok 4-3-3'ün sol tarafında oynayabilen bir oyuncu. Oysa ki bize kanat dediğin adam budur dedirtecek bir oyuncu gerekiyor. Caner sol açık için iyi bir alternatif olabilir. Necati iyi bir oyuncu olabilir ama artık 30 yaşına merdiven dayadı; transfer etmemiz halinde sevineceğimi söyleyemem. Zaten şuan medyada çıkan tüm haberler 6+2 sistemi üzerinden. Bu sistem değiştiği anda haberler de değişecektir.

Haberlere kaynaklarını da eklemeyi unutmayalım.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 09.Mayıs.2010 at 00:39
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Özer varken Dentinho ne alaka yahu. Yırtıcı forvet lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Ne Necatisi ya.. Galatasaray'a gol attı diye Necati mi alınır. Takım iyi futbol oynadığında Gökhan Ünal zaten atar goller. Yabancı forvet alalım. 3.forvet te altyapıdan birisi olsun nasılsa tek forvet oynuyoruz 3.forvete fazla gerek olmuyor. Necati gereksiz bir transfer..
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Özer varken Dentinho ne alaka yahu. Yırtıcı forvet lazım.

Şu Özer'i bir türlü çözemedim gitti... Şutları yumuşacık çekiyor, pasları çok sert atıyor...

Siz Ankarada yaşıyorsunuz; çok maçını izlemişsinizdir... Nasıl bir futbolcudur; olur mu dersiniz? "Olur mu" dediğim Fenerbahçeye layık yıldız bir futbolcu... Yani kadroda öylesine yer bulan bir rol oyuncusu değil... Şu haliyle bende hep bir soru işareti...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Ne Necatisi ya.. Galatasaray'a gol attı diye Necati mi alınır. Takım iyi futbol oynadığında Gökhan Ünal zaten atar goller. Yabancı forvet alalım. 3.forvet te altyapıdan birisi olsun nasılsa tek forvet oynuyoruz 3.forvete fazla gerek olmuyor. Necati gereksiz bir transfer..
    Hocam yapma yahu.

Necati'yi hepimiz biliyoruz. Çok kaliteli hala bana göre.

Adanaspor'dan beri takip ediyorum ki Galatasaray'da ona çok haksızlık edildi. En formda döneminde yaka paça kovuldu takımdan.

Ben Necati'den iyi şeyler bekliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Hocam yapma yahu.

Necati'yi hepimiz biliyoruz. Çok kaliteli hala bana göre.

Adanaspor'dan beri takip ediyorum ki Galatasaray'da ona çok haksızlık edildi. En formda döneminde yaka paça kovuldu takımdan.

Ben Necati'den iyi şeyler bekliyorum.

Yahu Necati'nin kalitesiz olduğunu söylemedim ancak Gökhan Ünal var zaten o da kaliteli ne gerek var Necati'ye. Bence gerek yok.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu Necati'nin kalitesiz olduğunu söylemedim ancak Gökhan Ünal var zaten o da kaliteli ne gerek var Necati'ye. Bence gerek yok.
    Kusura bakma o zaman.

Güiza ve Semih'in gideceğini varsayarsak 3.forvet konumuna cuk diye oturacak bir isim bence ama. Hem yedekliği sorun etmez,oynadığında da kalitesini ortaya koyar. Rekabet yaratacak oyuncu yani.

20m$'lık Sercan duracağına,Necati dursun derim ben kenarda.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Bence 3.forvet lat yapıdan birisini koysunlar. Zaten tek forvet oynuyoruz.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bence 3.forvet lat yapıdan birisini koysunlar. Zaten tek forvet oynuyoruz.
    Galatasaray'ın bu sezon çektiği forvet sıkıntısı ortadayken kaliteli, her an güvenip şans verebileceğiniz en az 3 tane forvet bulunmalı bence. Fenerbahçe'de altyapı oyuncularına şans verilmediği ortada. Kötü bir durumda Arda, Kewell gibi devşirme forvet yaratmaktansa elimizde bulunan forveti değerlendirelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Serkan Necati iki sezon hiçbir şey yapmadı. Tabi ki şans verildi ama onun yapacak daha önemli işleri vardı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Fener'e bir Brezilyalı daha mı?

Fenerbahçe, daha önce de gündemine aldığı Monacolu sol açık Nenê'yle ilgileniyor.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer gündemini oluşturmaya başladı. İçinde bulunduğumuz sezon boyunca sol açık mevkiinde sürekli sorunlar yaşayan sarı-lacivertli takım, gözünü Fransa'ya dikti. Fransız basınında yer alan haberlere göre Kanarya, Monaco'da başarılı bir performans sergileyen Brezilyalı Nenê'yi istiyor.

Devre arası transfer döneminde de adı Kanarya'yla anılan Nenê, genellikle sol kanatta değerlendirilen, ancak aynı zamanda hücum ağırlıklı orta saha oyuncusu olarak da oynayabilen bir isim. Monaco Teknik Direktörü Guy Lacombe'la sorunlar yaşaması nedeniyle Fransız takımından ayrılmak istediği bilinen Nenê, bu sezon Fransa Ligi'nde toplam 14 gole imza attı.

28 yaşındaki Nenê, Brezilya'nın Palmeiras takımında başladığı profesyonel futbol kariyerine, yine ülkesinin Santos takımında devam etmiş, 2003-2004 sezonunda Real Mallorca, 2004-2006 arası Alaves, 2006-2007 sezonunda ise Celta Vigo'da forma giymiş, daha sonra da şimdiki takımı Monaco'ya transfer olmuştu. Nenê 2008-2009 sezonunda kiralık olarak Espanyol'da oynamıştı.

Peşinde Villarreal, Benfica gibi takımların da bulunduğu Nenê'nin Monaco'yla olan sözleşmesi, 2011 yılının Haziran ayında dolacak.

Goal.com
    Last edited by TR.CaPTaiN : 09.Mayıs.2010 at 02:18 Reason: kaynak eklendi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takım şampiyonluk yarışında diye anlaşılan Carlos transferi bile defalarca yalanlanmıştı. Şimdi de şampiyonluk yarışındayız, basında çıkan hiç bir isme şu anda inanmıyorum, sezon bitmeden de inammayacağım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Semih giderse Necati transfer edilir, Güiza, Gökhan Ünal ve Necati önümüzdeki senenin üç forveti olur. Gönlüm Semih'in kalmasından yana ama zor gibi görünüyor. Tuncay da Stoke'dan ayrılacak deniliyor, umarım transfer edilir o da, askerlik problemini de çözmüş olacak 3 yıl yurtdışında oynadığı için.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Nenê gibi bi adamı alırlarsa oturur ağlarım bu sefer

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Son 2-3 sezondur bu Nene haberleri çıkıyor. Bu sezonda çıktı alırlar heralde artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aynen Samet. Bakıyorum geçen isimlere hepside kadroda olanlarla aynı mevkide olan adamlar. Dentinho'ya ne gerek var Özer varken. Veya atıyorum Nene'nin ne fazlası var Mehmet Topuz'dan. Sağlık Mehmet Topuz ortalığı süpürüp geçer. Krasic gibi Chamakh gibi Diarra gibi topçulara ihtiyacı var takımın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daum kanat oyuncusu gibi oyuncularımız yok, Özer ve Mehmet büyük özveriyle oynuyorlar ama asıl yerleri orta demişti. Doğruya doğru, ne Mehmet ne de Özer çizgiye inerek adam eksiltip, kanat akını yapan oyuncular değil. En azından sol kanada böyle bir isim alınmalı, sağ kanatta alternatif bulunabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Özer'in gerçek mevkii sol açık olmadığı ortada.O yüzden gerçek bir sol açık'a ihtiyaç var.Pedersen gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Neden hocam ?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Nene'yi begenmiyorum ben, alacaklarsa daha kaliteli adamlara yönelmeleri lazim malum önümüzdeki sezon Sampiyonlar Ligi var takim en az gruplardan cikmayi hedeflemeli.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kanatlara illaki kanat özelliği aranan bir adam olması gerekmiyor bence. Tuncay nasıl solda yardıyordu. Gönlümden geçen Eden Hazard. Ama onu almak çok zor
    TariboWest

Mesaj Yetkileri