0x3.ganhamos bem e agora faltam 90 min.sadece 90dk.ben sakat degil,ben 39 ates.
Alex'in twitter'ından.
0x3.ganhamos bem e agora faltam 90 min.sadece 90dk.ben sakat degil,ben 39 ates.
Alex'in twitter'ından.
DDİLİMDE ŞARKILARIN GÜNDÜZ GECE DELİ GİBİ AŞIĞIZ FENERBAHÇE BU DÜNYAYI YAKARIZ SENİN İÇİN ŞAMPİYONLUK GELİNCE !!!
Artik sampiyonluk cok yakin.Son macta tribunde takimimiza sonsuz destek verip sampiyon olacagiz insallah..
Helal olsun herkese..Taraftara,futbolculara,teknik ekibe..
Bu arada mac sonu takimin taraftarla butunlesmesi harikaydi.Herkese nasip olmaz boyle taraftar..
Kupa maçında fener gol gol gol, 30 sene oluyor yazmıştım ama şimdi de fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor diyebilirim. Tebrikler.
Küçük insanlar konuşur, büyük insanlarda konuşulur..
Teşekkürler Fenerbahçe, güzel bir galibiyetti 3-1 veya 2-0 diye geçiyordu içimden ama olmadı olsun yanıldık, yeterki böyle skorlarla yanıltsın..
Tribündeki küfürler ve sahaya atılan kaya parçalarıolmasaydı gerçekden çok güzel tribün olacaktı ama kendini bilmezler çok futbol sever olarak gözüküp orada yerini alanlar..
Fener Gol gol gol
Şampiyonluk geliyorr.!!
Fener Gol gol gol
Şampiyonluk geliyorr.!!
Telefondan yazmıştır Cihan.![]()
http://twitter.com/Alex10combr
Iphone, Blackbery, Nokia E serisi denilen teknolojiler var.![]()
@alex10combr, via mobile web (=
Kazım'a twitter yasaklayan takım Alex'e birşey dememiş heralde. Esat Dergi soruşturuyordu gerçekliğini.
Neyse telefonu hiç kapatmıyordur zaten diyerek konuyu uzatmıyorum Cihan.
Yalnız A.Gücü teknik direktörü'nün basın toplantısını izledim. Adamın umurunda değil yahu 3 tane yemişler. Adam aldığım paraya bakarım havasında resmen.
Bu tür durumlarda raporlama sistemini,özel mesaj sistemini veya destek merkezini kullanmanızı kaç kere söylemişizdir.Buna rağmen bu sitede yıllarca takılan,hatta zamanında yöneticilik yapmış üyeler bile hala buna uymamakta inat ediyorlar.Hiç mi kimse görmüyor bu uyarıları,sanmıyorum.Herkes bildiğini okuyor.Bizimde dilimizde tüy bitti artık yapmayın diye diye.Vurgulanmak istenen bu.Mesajınızı normalde silmem gerekiyor ama belki üyeler artık bu tutumlarından vazgeçerler umuduyla silmiyorum.Lütfen bu mesaja da bu konu altında cevap verip uzatmayın.
So what?
Saike
TEbrikler...
Fenerbahçe şampiyon olacaksa haketmiştir ancak ben Bursa'ya üzüldüm doğrusu. Henüz 1 maç var ama Ertuğrul Sağlam çok efendi bir insan. Seneye inşallah avrupaya gider. Türkiye'de onu bile harcarlar.
Fenerbahçe'nin adına yakışacak bir disiplinle oynayarak kazandık,tebrikler Fenerbahçe'm.Artık geri sayıma geçtik,kaldı bir maç. Ankaragücü seyircisine de yaptıklarını hiç yakıştıramadım,umarım Ankaragücü hakettiği cezayı alır.
Ankaragücü'ne en net pozisyonu 3-0'dan sonra verdi Fenerbahçe. Zaten kalite olarak 2 takım tartışılmaz, gereksiz işler yapan Ankaragücü tarafı da Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürdü.
Alex ilk devre zaten etkisizdi, hastalığı da olunca çıkması iyi oldu, gerçi gol hemen geldiği için olumlu yansıdı bu değişiklik.
Diyecek bir şey yok, haftalardır sakat sakat oynayan Özer ve Gökhan ve disiplinden kopladan, maç 3-0'ken bile gol yememe serisine devam etmek için topun önüne atlayan, mücadele eden bir takım. Size şampiyonluk yakışıyor, 10 haftadır gol yemiyorsunuz, her hafta böyle diye diye finale geldik, Fener gol gol gol, şampiyonluk geliyor...
"YÜCE ATATÜRK"
Bu arada Fenerbahçe seyircisi stada çok geç girmiş, maçın 10-15. dakikası gibi dışarıda hala Fenerbahçeli seyirci vardı. Alt tarafı 1064 kişi nasıl bu kadar yavaş içeri sokuldu anlamadım.
Kadıköy'de haftaya uyutmayacaklar bizi.![]()
Gelecek hafta çok heyecanlı olucak dört sağlam takım kapışıcak gerçekten zevkli oldu =)
Alex'in takım elbiseyle gelişi süperdi taşlanmaması ilginç![]()
Bekir'e üzüldüm resmen göz göre göre adamı öldüreceklerdi yani önünde olsa Bekir parçalarlar o derece acımasız taraftarlar..
Aziz başkan'ın Diyarbakırspor maçındaki olaylardan sonra söylediği çok güzel bir söz vardı; Diyarbakır bizim rakibimiz değil ki, bize karşı duyulan bu kin, öfke niye ? Diyarbakır'ın Fenerbahçe maçında puan kaybetmesi anormal değildir, kendi ayarındaki takımlara puan verirlerse sinirlenmeleri normaldir tarzında birşeyler demişti. Aziz Yıldırım'ın o günkü açıklaması bugün için de geçerliydi. Ankaragücü oyuncuları ve taraftarları şampiyonluğa koşan büyük bir takımı engelleyerek tarihe geçmek isteyebilirler, normaldir fakat 12-13 bin seyirci ortalamasıyla oynayan takım 4 bin kişiyle antremana desteğe giderse, yöneticileri 2 hafta öncesinden ortamı germek için binbir türlü yola başvurursa, başka takım yönetim ve taraftarları da Ankaragücü'ne ayrı bir yük yüklerse ortaya işte böyle bir Fenerbahçe ve Ankaragücü çıkar.
Maça fena başlamadık, korner golü ilaç gibi geldi ve rakibi uyutarak ilk yarıyı bitirdik. İkinci yarının başında gelen diğer korner golü Ankaragücü'nün direncini iyice kırdı. Cristian'ın muhteşem golüyle de noktayı koyduk. Bu goldeki önemli nokta yerde bir oyuncu görünce topu direkt dışarı atmamak gerektiğidir. Ciddi sakatlıklarda zaten hakem oyunu durdurur, bunun haricinde oyun devam etmeli. Premier Lig örneği gibi.
Maçın son bölümlerine kadar Ankaragücü'ne de pozisyon vermedik, 3-0'dan sonra rehavetten kaynaklanan verilen pozisyonlar da normaldir. Kazanma ve gol yememe serisine devam ediyoruz.
Ümit Özat buz gibi ofsayt olan pozisyona uzunca itiraz etti ve tribüne gönderilirken de hakemlerin 7 sülalesini andı. Ümit Özat villa davasından sonra yanına bunu da ekledi ve Fenerbahçe camiasında kendini seven az kişiyi de kendisine düşman ilan etti denilebilir.
Bu saatten sonra şampiyonluğu bırakmamız çok büyük sürpriz olur. Korktuğum önemli bir deplasmandan çok rahat ayrıldık. Takımımıza tebrikler.
Fener gol gol gol şampiyonluk geliyor...
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu yorumu Gecekondu forumunada koydum. Yılın yorumu bu herhalde. Tebrikler Kaptan.
Şu konuda 1 tane mesaj yazmadım. Nedeni çok açık. Yöneticilerin yaptıkları gereksiz açıklamalardı. Daha buraya konmayan ne haberler vardı. İlhan ve Bilal'in köstebek olduğunu iddia eden haberler tartışıldı. İ.Gökçek'in açıklamaları falan derken maç iyice gerildi.
Fenerbahçe hak ettiği galibiyeti aldı. Sonuna kadar hakettiler maçı. Bu maçı bana bırakın diyen Ümit Özat kusura bakmasın takımı böyle yönetecekse amatör takım vermezler ona. Zaten bugünden sonra benim için bitmiştir Ümit Özat. Artık iş son maça kaldı.
Yanlız Beşiktaş son maçta Bursa'yı yenerse bidaha hayatta yan yana gelmez bu 2 takım![]()
Ümit Özat büyük kaptandı , şimdi ters düşünceler olusmus
Konusalacak birşey degil , fener şampiyonlugu artık bırakmaz Ankaragücü'nde ruh felan yoktu Melih Gökçek yine kişiligini göstermis oldu ortamı gerip birşey yokmus gibi stadı terkederek..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ümit Özat, Fenerbahçe'den alacağım var dedi, eğer öyle ise ayıp etmişiz.
Kimse yanlıs anlamasın ortamı germek için söylemiyorum ama Serkan Kırıntılı gerçekten acayip goller yemiş yani bide ayagından kacırmıstı topu , valla yine vurgulayarak söyliyerim art niyet degilde yedigi goller bana cok garip geldi yahu.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Serkan zaten çok iyi bir kaleci değil ki, dönüp bu sezon yediği, son 2-3 sezonda yediği goller bakın, zaten çoğu acayip. İyi bir kaleci olsa, vasatın üstünde bir kaleci olsa, oralarda dolaşmaz zaten.
Ümit Özat çok iyi ayrılmıştı takımdan ama sonrasında yaptığı bazı açıklamalarla benim gözümden düşmüştü, bugün de iyice abarttı. Eden, bulurmuş, başka bir şey demeye gerek yok.
"YÜCE ATATÜRK"