Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
Ankaragücü oyuncuları ve taraftarları şampiyonluğa koşan büyük bir takımı engelleyerek tarihe geçmek isteyebilirler, normaldir fakat 12-13 bin seyirci ortalamasıyla oynayan takım 4 bin kişiyle antremana desteğe giderse, yöneticileri 2 hafta öncesinden ortamı germek için binbir türlü yola başvurursa, başka takım yönetim ve taraftarları da Ankaragücü'ne ayrı bir yük yüklerse ortaya işte böyle bir Fenerbahçe ve Ankaragücü çıkar.
Bu yorumu Gecekondu forumunada koydum. Yılın yorumu bu herhalde. Tebrikler Kaptan.

Şu konuda 1 tane mesaj yazmadım. Nedeni çok açık. Yöneticilerin yaptıkları gereksiz açıklamalardı. Daha buraya konmayan ne haberler vardı. İlhan ve Bilal'in köstebek olduğunu iddia eden haberler tartışıldı. İ.Gökçek'in açıklamaları falan derken maç iyice gerildi.

Fenerbahçe hak ettiği galibiyeti aldı. Sonuna kadar hakettiler maçı. Bu maçı bana bırakın diyen Ümit Özat kusura bakmasın takımı böyle yönetecekse amatör takım vermezler ona. Zaten bugünden sonra benim için bitmiştir Ümit Özat. Artık iş son maça kaldı.

Yanlız Beşiktaş son maçta Bursa'yı yenerse bidaha hayatta yan yana gelmez bu 2 takım