Sayfa 214 / 896 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
6,391 ile 6,420 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Brezilyalı takıntısından vazgeçilmeyecekse , stopere Geromel gelebilir , Daum'un eski öğrencisi , çok yerinde bir transfer olur

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu sene güzel şeyler olacak hissediyorum bugünki maçı alırsak trabzon maçına bir yıldız gelebilir imiş.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

brezilyalı da değil. avrupa'dan, avrupa'nın tam ortasından. ama sırp asıllı.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kim merak ettim =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Stankovic

Krasic'i işaret etmeye çalışıyorlar sanırım, bekleyip görelim ama Krasic gibi adamı şu seviyede getiremeyiz, Milan'a gidecek diye bekliyorum ben (=

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupa'nın ortasından diyor Krasic Rusya'da oynuyor ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    brezilyalı da değil. avrupa'dan, avrupa'nın tam ortasından. ama sırp asıllı.
    Kimmiş o Umut Ben de bu sene fena transferler yapacağımızı düşünüyorum. Hele bi de şampiyon olursak eyvah eyvah
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Krasic mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Necatiyi aldığımız haberleri geçiyor her yerde.Bence yanlış transfer Fenerbahçe Kulübü artık anadolu klüplerinden 30 yaşındaki futbolcuları almamalı anadolu kulübünden futbolcu alınacaksa genç oyuncular alınabilir.Ha Necati kötü oyuncumu ? Hayır bana göre iyi bir forvet.Başarılı da olabilir ama gelirse sevineceğimi söyleyemem..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

genç alıp yedek bekleteceğimize, necati gibi kısa vadede iyi etki yapabilecek tecrübeli üstelik türk olan oyuncuları alalım daha iyi.(bkz. ilhan parlak)

yedek te bekler sorun yaratmaz kanımca.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Niye yedek bekletiyoruz Umut şans verilip oynatılsın bir Mustafa Pektemek alınsa daha güzel olmaz mı.İlhan Parlağa yeteri kadar şans verilmediğini düşünüyorum , verildiğinde de değerlendiremedi orasıda ayrı tabi..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

işte şans vermiyoruz bu yüzden türkiye'den gelecek vaadeden oyuncu almaya karşıyım artık. ha oynatılacaksa alınabilir ama yedek bekletip de gelişmesini bekleyemezsin.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Zoran Tosic'i alcak Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Dentinho gelecek..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Necati de gelecek.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

necati gelsin yedek kulübesinde bekler.. gökhan ünal varken necati bu takimda 3. forvet olur en fazla

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ANKARA geceleri uzun oluyor. Öyle yerlerde‚ öyle şahıslarla münasebete giriyorsunuz ki‚ değişik şeyler duyuyorsunuz. Neler mi?
    - Mesela Fenerbahçe şampiyon olsa da‚ olmasa da Daum gidecek.
    - Güiza eğer satılamazsa kiraya verilecek.

- Ve Fenerbahçe şu anda bir santrfor ile anlaşmış durumda.

Bunları söyleyenin ismini yazsanız inkar ederler. Ama bu sözler oldukça etkili bir şahsın ağzından çıkan sözler.
    bu sözler erman toroğlu'na ait. gerçekten doğruysa bizi hareketli bir yaz sezonu bekliyor.

hayırlısı...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bana Erman Toroğlu'nun duyumları pek mantıklı gelmedi.

- Daniel Güiza Avrupa'da piyasası olan bir oyuncu, geçen sene başkan söylemişti; ciddi teklifler vardı fakat satmadık diye. Özellikle Dünya kupası kadrosuna da alınırsa Güiza'nın satışı konusunda sıkıntı yaşanmaz. Ek olarak; Güiza 1980 doğumlu, yani 30 yaşında. Kiralandığını varsayarsak geri döndüğünde 31 yaşında olacak ve doğal olarak bonservisi düşecek. Yönetim böyle bir hata yapmaz.

- Daum her ne kadar zaman zaman hatalar yapsa da Trabzon maçını kazanmamız halinde Fenerbahçe'yi çalıştırdığı 4 sezonda 3 şampiyonluk kazanmış bir teknik direktör olacak ve bu önemli bir başarı. Bu sezon Avrupa'da en azından Lille'i geçmemiz gerekiyordu fakat şanssız sakatlıkların da Daum'u çaresiz bıraktığını söyleyebiliriz. Şampiyon olursak gönderileceğini sanmıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Arkdaşlar Marko Marin‚Frankfurt B takımında oynarken benim komşumdu Bosnanın Sırp bir bölgesinden gelmişti ve çok yakınlarımızda bir yere taşınmışlardı ve ozamandan beri görüştüğüm bir arkadaşım.Bir saat kadar önce kendisiyle konuşma imkanım oldu kendisi bana dediği kadarıyla menejeri ona önümüzdeki yıl için Daum seni istiyor demiş.Bende hiç düşünme gel dedim biraz güldü.Ortada resmi bir teklifin olmadığını teklifi görmesi gerektiğini söyledi görmeden karar veremem dedi.Gelecek planında daha önce hiç Türkiyeyi düşünememiş ama Futbolda herşeyin olabileceğini söyledi.Bu Sırp asıllı Alman çocuk çok yetenekli bilmeyenler için bir videosunu yükleyeyim
    Paranın yüzü sıcaktır Marin teklifi değerlendirmeye sıcak bakıyor.Eğer gerçekleşirse çok önemli bir transfer olur.kanat sorununu çözer.Yapı olarak biraz ardaya benzesede iyidir.disiplinlidirde sorun çıkarmaz.Bizim ligdede çok iş yapar.

O konuyla ilgili heyecan olucak belki ama.İstanbula gelicek maç için henüz net bişey demedi kız arkadaşı‚kardeşi ve menejeride gelicek kız arkadaşı İstanbulu görmek istiyor.Kısıtlı bir süre için geliceği içinde maça gelicekmi net bişey söylemedi kendisi gelip izlemek istiyor ama kız arkadaşı olası yaşıyacağı şehri görmek istiyor.Yarın kendisini aramayı planlıyorum yarın akşam net olarak bilgiyi paylaşırım.
    17 milyon euro isteniyor.13-14 arası vermeyi planlıyoruz.3-4 milyon euro gibi bir fark var kapanırsa ki bana sorarsan kapanır Marini çubukluda görürürüz.yüzde vermeyi sevmem ama Marin çubukluya çok yakın.

bununla ilgili birçok duyum var aynı kişiden.

söz konusu futbolcu Marko Marin'dir.

Trabzonspor maçında istanbulda olabilirmiş kendisi.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Evet arkadaşlar Antu bu sene de ortalığı kasıp kavuracak gibi Ben de 1-2 okduklarımdan birşey söyleyeyim:
    Necati Ateş Fenerde
    Mustafa Pektemek ve Volkan Şen ile ilgileniyor.
    Tuncay affedilirse geri dönecek.
    Semih ve Deivid yolcu. Güiza Dünya Kupasına kadar bizde.
    En bombası da bu şampiyon olunsa da olunmasa da Daum gidecek Lucescu gelecek.

Bunlar sadece duyum. Zamanı geldikçe paylaşırım
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Evet arkadaşlar Antu bu sene de ortalığı kasıp kavuracak gibi Ben de 1-2 okduklarımdan birşey söyleyeyim:
    Necati Ateş Fenerde
    Mustafa Pektemek ve Volkan Şen ile ilgileniyor.
    Tuncay affedilirse geri dönecek.
    Semih ve Deivid yolcu. Güiza Dünya Kupasına kadar bizde.
    En bombası da bu şampiyon olunsa da olunmasa da Daum gidecek Lucescu gelecek.

Bunlar sadece duyum. Zamanı geldikçe paylaşırım
    Necati Ve Tuncay'ı Takımda Görmek İstemem Ama Diğerleri Güzel Haberler İnşallah Gerçekleşirler...
    Özellikle Lucescu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Lucescu gibi kaliteli bi teknik adami Turkiyede yeniden gormek isterim, ozelikle Fenerbahcenin basinda neler yapabilceni cok merak ediyorum

Daum gitmez şampiyon olursak, şu ana kadar şampiyon olup da giden hoca görmedik Aziz Başkan döneminde. Tuncay Şanlı geri dönerse harika olur, benim en çok sevineceğim transfer Tuncay'ın transferi olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tuncay gelsin.. Necati gelmesin... Güiza Kupadan sonra karar verilsin...Daum Gitsin, Luce gelsin.. M.Pektemek gelsin. V. Şen gelmesin. Deivid gitsin. Semih gitsin.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Daum'u göndermezler kolay kolay.. Sampiyon yaparsa niye gönderilsin ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Lucescu ne yapacak yahu? Daum'un şimdi oynattığından farklı mı oynatacak takımı? Hayır. Alex ve 1 forvet oyuncusu olarak hücum anlamında, gerisi savunma. Daum bu şekilde ikinci devrenin başında oynatmaya başlasa takımı avrupada daha ileri gidebilir, ligi daha erken bitirebilirdik.

Lucescu savunmasıyla ön plana çıkan bir isim. Daha güzel futbol, her maç bol pozisyonlu önde basan takım istiyorsak tercih Lucescu mu olmalı? Yok savunmam sağlam olsun, takım disiplininden kopmayayım, kaybetmeyerek devam edeyim diye düşünülüyorsa gelsin ama böyle düşünüldüğünde Daum'un da bunu yapabildiğini gördük.

Seneye ileride top tutabilecek bir forvet, Emre'ye yardımcı olabilecek bir orta saha ve topu kullanma becerisi ve hızı olanbir defans alındığında, bu şekilde oynamaya devam ederek bile Lucescu'nun yapacakları yapılabilir.

Daum gelmeden Lucescu gelse kabul ederdim ama Daum'un takımı Lucescu'nun oynatabildiği gibi oynattığını görünce, gelmesini istemem.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şu dünya üzerinde Daum'dan, Lucesku'dan başka teknik adam yok mudur; her sıkışan büyük takım önce Lucesku'yu anar?

Yok kardeşim; bu memleket bir arpa boyu yol almaz... Siyaseti aynı, sporu aynı, magazini aynı... hep aynı hayat, hep aynı nakarat... Anlat anlat...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Neceti Ateş geçen hafta Fenerbahçe ile anlaştı haberleri doğrulandı, Necati Ateş geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile el sıkıştığı ve bu görüşmenin bugün Telegolün canlı yayında yaptığı açıklamada Necati Ateş’in Fenerbahçe ile kesin olarak anlaştığını açıklamasıyla kesinleşti. Fenerbahçe’nin Ateş ile uygun bir bedele anlaştığı açıklandı.

Kaynak : Facebook
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Paul Le Guen hayalim vardır uzun zamandır...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Macaristan´ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport‚ bugün kendi internet sitesinde yayınladığı manşet haberinde‚ Fenerbahçe‚ PSV´li Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak ile anlaştı diye yazdı.

Nemzetisport‚ futbolcunun Macar menajeri Jozsef Vörösbaranyi´nin transfer ile ilgili kendilerine açıklamalarda bulunduğunu ve haberi doğruladığını yazdı.

Haberde‚ menajer Vörösbaranyi´nin Fenerbahçe´nin Dzsudzsak ile ilgilendiğini doğrulayarak‚ Transferle ilgili net bir şey söylemem için henüz erken‚ ancak Macar futbolcunun bu teklife çok sıcak baktığını‚ fakat PSV´nin bonservis ücreti olarak 12 milyon avro istemesinin transferi kilitlediğini söyleyebilirim açıklamasına yer verilirken‚ olayın bir kaç hafta içinde netlik kazanacağı belirtildi.

Nemzetisport‚ yıldız futbolcunun Macaristan´da yaşayan Türk vatandaşı çok yakın bir arkadaşı ile görüştüğünü‚ Fenerbahçe´nin Dzsudzsak´a yıllık 2‚5 milyon avro önerdiğinin bu kişiden öğrenildiğini de yazdı.

Hollanda´nın PSV Eindhoven takımında oynadığı futbol ile Avrupa´nın ünlü takımlarının transfer listesine giren kanat oyuncusu Balazs Dzsudzsak´ın bugünlerde Brezilya´da tatil yaptığı‚ Fenerbahçe´de oynamaktan büyük mutluluk duyacağı belirtildi.

cnnturk
    (/s)

Mesaj Yetkileri