Quote Originally Posted by anilton View Post
Hayır yalan oldusu yok Şemsi.Medya çok girdi işin içine,bir aldatma politikası olabilir ancak bu işin çoktan bitmesi gerekirdi.Çok az bir fiyat farkından dolayı ellerindeki adamı zora soktular ben ona uyuz oluyorum...
Açıkcası Demirören yönetimin böyle bir transfer gerçekleştirebileceğine en baştan beri şüpheyle yaklaşıyordum.Bugüne kadar bitirememeleri bu şüphemi devam ettirdi hep.Bir kere bu transfer en baştan beri yanlış yönetiliyor.Senin elinde bir sürü yabancı varken senin bu transferi tüm camianın haberdar olmasını engelleyememen büyük bir beceriksizlikdir.(Belki değildir) Bu,senin yabancılarını elinden çıkarmaya çalışırken ekstra taviz vermene neden olur.Ayrıca camiayı umutlandırman,transferin olumsuz sonuçlanması durumda sana çok kötü bir şekilde geri döner.Az önce parantezle yazdığım kısıma geleyim şimdi.Belki de bunu bilerek yaptı yönetim.Başarısızlıktan sonra tribünden tepki gelmemesi için,tribünleri oyalamak için yaptı.Öyle değilse başladığın işi bitireceksin.Quaresma'nın sanki bizden başka isteyeni çıkmayacak.Bu adam sezon sonuna kadar bizi bekleyecek mi sanki.He belki transfer bitti ama böyle yaparak yaptıkları hatayı düzeltmeye çalıştılar.Umarım böyledir.Ancak pek sanmıyorum maalesef.