Originally Posted by
Crocodile1963
Sen böyle bir zamanda medyanın eline neden malzeme veriyorsun ki ? Kendinizi bizim yerinize koyun bir de öyle düşünün.
Aynı açıklamayı Ankaragücü - Bursaspor maçından önce Ankaragücü başkanı yapsaydı ne olurdu acaba, bugünün gazetelerini hangi manşetler süslüyor olacaktı ?
Açıkçası ben Sadri Şener'in bu açıklamasından sonra daha da bir ümitlendim . . .
Yıllardır hem saha içinde hem de saha dışında (yönetim, taraftar, vb.) Fenerbahçe ve Trabzonspor'un aralarının nasıl olduğu ortada. Bu yüzden; artık yöneticilerin bile dillendirmeye başladığı, sadece tribün kardeşliği olmaktan çıkan Ankaragücü-Bursaspor ilişkisi ile Fenerbahçe-Trabzonspor ilişkisini bir tutmak, karşılaştırmak mantıksız. Sadri Şener'in kinayeli söylemi için kendimizi sizin yerinize koyalım; biz de sizin gibi kinayeyi anlamadık ve Trabzon Fenerbahçe'ye maçı satacak diye yorumladık diyelim. Siz geçen haftalarda yaşananları düşünüp, kendinizi Fenerbahçelilerin yerine koyun bakalım? Bizim kadar sessiz kalırmıydınız Ankaragücü'nün Bursaspor için Fenerbahçe'yi yeneceğini söylemesine, maç için şike ve şaibe laflarının çıkarılmasına?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...