
Originally Posted by
indie
Alınmaya lüzum yok bence, genç arkadaş Eskişehire hakaret olsun diye değil, Beşiktaşın transfer politikasına eleştiri maksadıyla söylemiş.
Son iki senedeki Emre Özkan, Batuhan, Erkan Zengin kiralıklarının üzerine son iki futbolcu bonservislerinde kolaylık yapılarak veriliyor ve Ali Kuçik de ekleniyor. Youla, Fahri Tatan, Burak Yılmaz yine Beşiktaşta başarılı olamamış ve yolları bir şekilde Eskişehirle kesişmiş oyuncular. Hatta Bülent Kocabey de Beşiktaş altyapısından çıkmadır. Pilot takım yakıştırması elbette ağır bir ifade olarak insanların gücüne gidebilir ancak Rıza Çalımbay'ın bu kadar (eski) Beşiktaşlının 2 senede Es Es bünyesinde toplanmasındaki katkısı yadsınamaz. Ayrıca takımda epey eski Galatasaraylı futbolcu da mevcut, mevcut ekonomik durum buna izin verdiği için olayı yadırgamamak gerekiyor. Es Es yava yavaş düzenini kurup takımdaki gerek kiralık gerek veteran Beşiktaş ve Galatasaray eskilerini arındıracaktır.
İşin garibi, son 3 sezonda Bursadan da az Beşiktaşlı geçmedi, bu da Y. Demirören yönetimine yönelik bir transfer politikası eleştirisidir.