Sayfa 182 / 1204 İlkİlk ... 821321721801811821831841922322826821182 ... SonSon
5,431 ile 5,460 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kewell ülkesine gitti

Galatasaray Süper Lig'in son haftasında Gençlerbirliği ile Ankara'da yapacağı maçın çalışmalarını, bir günlük iznin ardından, Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.Basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30’da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.
    Antrenmanın ana bölümünde dayanıklılık çalışmaları yapıldı. Caner Erkin ve Aykut Erçetin antrenmanın tamamına takımla beraber katıldı.
    Arda Turan ve Jo Silva fizyoterapistler yönetiminde salonda çalıştırıldılar.
    Ayhan Akman, Milan Baros, Gökhan Zan, Elano Blumer, Hakan Balta ve Serkan Kurtuluş’un tedavilerine devam ediliyor.
    Abdel Kader Keita ve bağırsak enfeksiyonu geçiren Mehmet Topal dinlendirildi.
    İzinli olan Lucas Neill antrenmana katılmazken Harry Kewell tedavi için ülkesine gitti.
    Galatasaray, çalışmalarını 12 Mayıs Çarşamba sabahı saat 10.30’dan itibaren yapılacak basına ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürecek.

11.05.2010
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

en azından artık sitede kewellin tedavisine devam edildi yazmıyo

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

kewell ülkesine gittiyse takimdan ayrildi demektir.. kaliteli futbolcuydu türkiye'den ayrilmasina üzüldüm gecen sene gs uefada ceyrek final oynadiysa kewell'in bunda katkisi büyüktür bu senede iyi oynuyordu fakat sakatligi sonunu getirdi..

Haldun Üstünel aciklama yapmis sakatligi nedeniyle Kewell'a sözlesme önermedik diye dünya kupasindan sonra teknik heyet karar vercekmis.

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Haldun Üstünel aciklama yapmis sakatligi nedeniyle Kewell'a sözlesme önermedik diye dünya kupasindan sonra teknik heyet karar vercekmis.
    O zaman Kewell karar verecek demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Hamit ve Halil'i almak bu kadar mı zor acaba ? Haberi bile çıkmıyor . 2'si de işimize çok yarar Hamit tam bir joker orta sahadaki yaratıcı oyuncu eksikliğini de giderir sağ bek de sağ açık da oynar ayrıca türk ve bedava . aynı şekilde halil'de .. çok iyi bir yedek olur bence baros'a . ama nedense hiç adı geçmedi . mehmet topal bence de satılmalı ama 7 ederdi 5 az olur sanki .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İspanyol basını tarafından sürekli olarak Galatasaray'a geleceği iddia edilen Real Madrid'in yıldız oyuncularından Guti ile ilgili olarak kulübümüden açıklama geldi.

Kulüpten yapılan açıklamada bu transfer haberlerinin tamamen asılsız olduğu bildirildi.

Galatasaray Kulubü'nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Son günlerde çeşitli yayın organlarında Galatasaray Futbol A.Ş. ile oyuncu Guti'yi ilişkilendiren bazı asılsız transfer dedikoduları yayınlanmıştır. Bu haberlerin tümünün gerçekdışı olduğunun bilinmesini ister, spor kamuoyunun bu dönemde yayınlanan bu tarzda haberlere itibar etmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Galatasaray Futbol A.Ş.",

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Arda için oyuncu artı para

Galatasarayımız'ın kaptanı, 10 numarası ve bayrak adamı Arda Turan gelecek sezon Premier Lig'de mi top koşturacak?

Galatasarayımız'ın kaptanı, 10 numarası ve bayrak adamı Arda Turan gelecek sezon Premier Lig'de mi top koşturacak? Liverpool kulübüne olan hayranlığını her fırsatta dile getiren Arda'nın, başkanımız Adnan Polat'ın takımda kalmasını çok istemesine rağmen, taraftarın protestosu nedeniyle ayrılmak istediği iddia edildi.

Milli futbolcunun Polat'a "Başkanım bana lütfen izin verin, son yaşadıklarım beni çok yıprattı. Gitmem en hayırlısı" dediği ve menajeri Ahmet Bulut'un İngiliz kulübüyle temaslarını sürdürdüğü gelen haberler arasında. Tottenham ve Manchester City'nin de transfer listesinde olduğu bilinen Arda için Liverpool teknik heyetinin gözden çıkardığı, ilk onbirde yer bulamayan Hollandalı genç yıldız Babel'e ek olarak 7 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Daha önce Arda'ya 15 milyon Euro değer biçen Galatasaray yönetiminin, Liverpool'dan parayı yükseltmelerini isteyeceği ifade edildi.

Kaynak: Sabah

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Arda için oyuncu artı para

Galatasarayımız'ın kaptanı, 10 numarası ve bayrak adamı Arda Turan gelecek sezon Premier Lig'de mi top koşturacak?

Galatasarayımız'ın kaptanı, 10 numarası ve bayrak adamı Arda Turan gelecek sezon Premier Lig'de mi top koşturacak? Liverpool kulübüne olan hayranlığını her fırsatta dile getiren Arda'nın, başkanımız Adnan Polat'ın takımda kalmasını çok istemesine rağmen, taraftarın protestosu nedeniyle ayrılmak istediği iddia edildi.

Milli futbolcunun Polat'a "Başkanım bana lütfen izin verin, son yaşadıklarım beni çok yıprattı. Gitmem en hayırlısı" dediği ve menajeri Ahmet Bulut'un İngiliz kulübüyle temaslarını sürdürdüğü gelen haberler arasında. Tottenham ve Manchester City'nin de transfer listesinde olduğu bilinen Arda için Liverpool teknik heyetinin gözden çıkardığı, ilk onbirde yer bulamayan Hollandalı genç yıldız Babel'e ek olarak 7 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Daha önce Arda'ya 15 milyon Euro değer biçen Galatasaray yönetiminin, Liverpool'dan parayı yükseltmelerini isteyeceği ifade edildi.

Kaynak: Sabah
    Bayrak Adam mı ? 12+Babel versinler hiç düşünmeyelim bence

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Bayrak Adam mı ? 12+Babel versinler hiç düşünmeyelim bence
    12 biraz fazla olur.Max.10 verirler.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

12 verirler belki ama üstüne babel i vereceklerini zannetmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

7+Babel vermişler. Muhteşem bir teklif bence. Arda-Galatasaray ilişkisi artık bitti zaten. Devam etmek daha fazla huzursuzluk verir. Galatasaray Arda'nın yerine Emre Çolak'ı hazırlamalı...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    12 biraz fazla olur.Max.10 verirler.
    şimdi düşündüm de babel en az 10 olsa harbi fazla oluyo Gerçi kimlere bi dünya para veriliyo ama Türkiye'den bi adama o parayı vermezler 10+babel kabulumüzdür

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

5+Babel'e bile verirdim ben Arda'yı ..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Serdar Özkan muhtemelen Galatasaray ile anlaşmış.

In Haldun We Trust.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Serdar Özkan haftaya imzalayacak falan diyorlardı umarım yalandır.

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    şimdi düşündüm de babel en az 10 olsa harbi fazla oluyo Gerçi kimlere bi dünya para veriliyo ama Türkiye'den bi adama o parayı vermezler 10+babel kabulumüzdür
    Valla abi 7 de iyi 10 olmasa da olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

7+Babel gerçekten süper olur ve biraz önce Adnan Polat'la Guti'yle görüşmediklerini belirtti,gelse çok sevinirdim ama neyse artık

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Serdar Özkan zaten Arda'nın yerine alındı muhtemelen.

O yüzden Arda gitti diyebiliriz.

Yeni 10 numara da Serdar Özkan.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Özkan'ın Arda yerine değil Arda'nın alternatifi olarak alındığını düşünüyorum.. Eğer Arda'yı satacak olsaydık Adnan Polat hiçbir yere gitmiyor diye açıklama yapmazdı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Serdar Özkan'la takım mı yürür ya?Bu adam takıma gelsin 1-2 kere as takımda kötü oynasın zaten tribünlerden yeterince nasibini alır.O yüzden bence de alternatif olarak alıyorlar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Serdar Özkan zaten Arda'nın yerine alındı muhtemelen.

O yüzden Arda gitti diyebiliriz.

Yeni 10 numara Serdar Özkan mı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    şaka, vallaha şaka

Serdar Özkan alınmış olabilirde 10 numarayı giymesi imkansız
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Mehmet Topal Valencia'da
    Galatasaray Mehmet Topal için Valencia ile anlaştı.

Valencia ile uzun süren pazaralıklar sonucu anlaşma sağlandı. Galatasaray'ın istediği bonservis ücretine İspanyol kulübün büyük ölüde yaklaştığı ve resmiyet kazanmasının an meselesi olduğu öğrenildi.

Mehmet için kapıyı aylar öncesinde 4 milyon Euro'dan açan Valencia, ilk etapta 4.5 milyon euro'ya çıktı. Daha sonra Galatasaray yönetiminin istediği 5 milyon euro'yu vermeyi kabul eden Valencia bu rakamdan sonra Mehmet'in Galatasaray'da biriken alacaklarının sorunu ile karşılaştı. Görüşmeler tıkanma noktasına gelirken , Mehmet Topal'ın sezon başından bu yana kulüpten alacağı yaklaşık 500 bin Euro'dan feragat edeceğini söylemesiyle anlaşma zemini hazırlanmış oldu. İki kulübün resmen anlaşması durumunda Valencia ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak milli futbolcu yeni kulübünde de Galatasaray'da kazandığı yıllık ücreti alacak.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25094065/

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hayırlı olsun.Kendini geliştirecektir M.Topal orada.Umarım daha da iyi yerlerde görürüz kendisini.Orta sahaya daha iyilerini alacağız inşallah.

Mehmet Valencia'da!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mehmet Topal'ın Valencia ile kesin olarak anlaştığı bildirildi.

Detaylar birazdan....

Kaynak: Webaslan.com

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat'tan noktayı koydu...

"GUTI İLE ALAKAMIZ YOK"

Divan Kurulu üyelerinden medyada yazılan her şeye itibar göstermemelerini isteyen Polat, "Guti ile alakamız yok. Bana bir dönem Alman ve İtalyan milli takımını aldırttılar. Bunları biliyor ve burada tartışma konusunu yapıyorsunuz" diyerek sitemde bulundu.

Yılmaz Özüak’ın görevine son verilmesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Polat, "Şunu herkesin bilmesi gerekir ki, gelişim ve değişim dünyanın kaçınılmaz kaderi. Bu, Galatasaray için de geçerli bir şey. Hiçbir kurum ve kuruluş verim aldığı kişiyi bünyesinin dışına çıkarmaz" diye konuştu.

Başkan Polat, farklı fikirlerin olabileceğini vurgulayarak, "Galatasaray Divanı’nın tartışma ve eleştiri üslubu beni burada üzdü. Galatasaray Kulübü’nde 30 senedir varım, bunlar bana bu şekilde öğretilmedi. Biz buradaki eleştirilerden gocunmuyoruz ama hiçbir kulüpte olmayan bu standardı lütfen koruyalım" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak ve haberin devamı: http://www.milliyet.com.tr/adnan-pol...40/default.htm
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hem Mehmet hemde Türk futbolu için hayırlı olsun...

Mehmet'in La Liga'da başarılı olacağına eminim...

Yalnız 5 milyon Euro az,ucuza kapatmış Valencia...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 sene önce satsak 5 Milyon € az diyebilirdim ama şu 2 senedir Mehmet Topal'ın formuna bakarsak normal bir rakam.. Mehmet için en hayırlısı buydu zamanında açıldı Avrupa'ya, Villa'ya bizden selam

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bir ManisaSpor'lu olarak şu Guti'yi ülkemde görmek isterdim takımı fark etmez.

Çünkü adamın Türkiye'de ki futbolculardan bir artısı var o da zekasını kullanması ve profosyonelliği.

Real'in Semih'i gibi birşey kaç yıldır hakkettiği halde üstüne transferler yapılarak oynatılmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Galatasaray'a iyi bir oyuncu transfer edilmiş kadar sevindim Mehmet'in Valencia ile anlaşmasına.Türk Futbolunun daha çok futbolcusunu Avrupa'ya göndermeye ihtiyacı var,Mehmet de bunun ilk adımı olur umarım.

Ayrıca 5 Milyon Euro fena para değil.Sonuçta bu adam klübe kar yaptırdı;ayrıca Avrupalılar,Türk Futbolculara fazla para vermez.

İnşallah Mehmet kendisine güvenenlerin yüzünü kara çıkartmaz ve yıllarca başarı ile Valencia'da top koşturur.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mehmet Topal'ın Valencia'ya Transferi Hakkında Açıklama

Profesyonel futbolcumuz Mehmet Topal'ın İspanya'nın Valencia takımımına transferi için taraflar arasında her türlü konuda anlaşma sağlanmıştır.

Mehmet Topal'ın Valencia'ya transferi yapılacak olan sağlık kontrolü sonrasında gerçekleşecektir.

Galatasaray Futbol A.Ş.

Mesaj Yetkileri