1 ile 30 arası toplam 270 sonuç

Konu: FM 2011'den Beklentileriniz

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

e zaten dünya yıldızlarının değerlendirmesini bizden birileri yapıyor halihazırda..ayrıca zaten sadece kendi takımımızdaki oyunculara yapabilmeliyiz bunu.sanırım doğru düzgün bir 3d ile 15-20 maç izleyen biri az çok bi karara varır.en azından bence bu da teknik direktörlüğün önemli bir parçası.bunun dışında 20 tane yorum olsun diye bişey yok.4-5 tane olur. mükemmel,çok iyi vs şeklinde..küçük takımlar konusuna gelince.zaten gerçek hayatta da böyle olmuyor mu?kötü antrenör ve gözlemciler yüzünden yok olup giden oyuncular gerçek hayatta da var.herşeye rağmen yeteneklerine inandığınız oyuncuda ısrar edip onu kazanabilirsiniz.ya da yanılabilirsiniz de tabi
    bu zorunlu olmasın ama..bir oyun modu olarak konabilir bence.ve çok da güzel olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Küçük bir öneri FM 2010'da yeni fark ettim kırmızı kart yiyen oyuncu kulübede duruyor bence saha dışına çıkarılmalı.

Ama değişen oyuncular kalabilir.

Ayrıca 3D kaldırılsın oyunun kapasitesi artıyor ve daha çok zorluyor bilgisayarı.

Neredeyse 3D benim devre dışı hiç kullanmıyorum istesemde kullanamıyorum bilgisayar kasıyor.

Mesaj Yetkileri