-
Umarım Hoffman içinde böyle bir hamle yapılır... Penny Taylor ile Hoffman'ın ısrarla takımda tutulması gerektiğine inananlardanım...
Bunların yanında Nevriye, Esmeral ve Birsel'den oluşan yerli çekirdek mutlaka takımda tutulmalı... Onlarla mümkünse kariyerlerinin sonuna kadar kontrat yapılsın... Yabancılar tamam çok iyi.. Ama unutmayalım: Farkımız yerlilerimiz... yabancı standartında üç tane yerlimiz var... Kıymetini bilelim...
Taurasi transferinde zaten Taylor'ın önemli bir katkısı olduğuna inananlardanım... Benim için sürpriz değil yani... Taurasi'nin transferi aşamasında Penny Taylor çok önemli rol oynadı... Gelmesinde onun da payı var diyebiliriz... Hatta İstanbulda son uynanan Spartak Moskova-Fenerbahçe maçından sonra Taurasi takımla birlikte Moskova'ya dönmemiş, Penny'nin misafiri olarak İstanbul'da kalmıştı... Muhtemelen bu transfer o dönem bitti... Ama sezon bitmeden açıklanmadı...
Penny Taylor... Bu sene takımın "esas oğlanı" rolündeki süperyıldızıydı... Yani bu sezon takımın "Michael Jordan"ı rolünde Penny Taylor vardı... (Asıl iskeletin üç yerli oyuncudan oluştuğunu unutmuyorum elbette... Bu yerli çekirdeği ancak böyle bir harika süperyıldız tamamlardı... Özellikle son maçtaki performansıyla Taylor "2009-10 sezonunun MVP'si benim" mesajınını bir kere daha ve en üst seviyeden verdi zaten...)
Önümüzdeki sezon ise "Michael Jordan" rolünü Taurasi'ye devredip, "Scottie Pippen" rolüne soyunacak...
Magic Johnson-Kareem AbdülJabbar...
Michael Jordan-Scottie Pippen...
Karl Malone-John Stockton...
Bunlar basketbol tarihinin en özel ikilileridir... Bunlara saha dışında kanlı bıçaklı olmalarına rağmen, parkede (son sezonları hariç) muhteşem uyumlarıyla NBA'in altını üstüne getiren Shaquillie O'Neal-Kobe Byrant ikilisini de ekleyebilirsiniz...
Taurasi-Taylor... Bunlar da bizim ligimizde bayan basketbolunun "Jordan-Pippen" ikilisi olacak inşallah...
Mesaj Yetkileri