1 ile 30 arası toplam 120 sonuç

Konu: FM 2010 için Takım Önerileriniz

Hybrid View

2010'un en zevkli kariyerini yaptım Panathinakos'la, ilk sezon 23-24 puan farkla şamp oldum. Sotiris Ninis büyük potansiyel.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    2010'un en zevkli kariyerini yaptım Panathinakos'la, ilk sezon 23-24 puan farkla şamp oldum. Sotiris Ninis büyük potansiyel.
    Ne zaman açmıştın acaba o kariyeri önceden mi yoksa yeni mi

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ne zaman açmıştın acaba o kariyeri önceden mi yoksa yeni mi
    Önceden yapmıştım dostum. Ama kariyer hikayelerinde falan vermedim sorduğun oysa?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Eğer İngiltere,İspanya gibi ligler sizi sıktıysa hem farklı bir lig deyip hem bütçe ve zevk almak istiyorsanız

Açın Panathinaikos'u keyfinize bakın

Ligi hafiften tanıtayım;
    Yunan Ligi bizi ligten farksız bir lig.Olympiakos,AEK Atina ve bazı süpriz ekiplerle mücadele edeceksiniz.16 takımlı bir lig ve Avrupa'nın sayılı liglerinden biri...

Şimdi Gelelim Takımı Tanıtmaya
    Kadrosu çok kaliteli bir ekip doğru birkaç transfer ve normal bir taktikle çok rahat şampiyonluğa oynayabilirsiniz.Bütçe olarak takımda gram sıkıntı yok24-25 Mn Denge ve Gelir Gider fazlalığı varİlk sezon şampiyonluğa 5 Mn € bütçe veriyorlar.Gelelim kadroyaKadro gayet kaliteli ve iyi ayrıca elinizde gayet yetenekli gençler var en önemlisi de Ninis diyebilirizKadroya bir stoper ve bir AMR alırsanız takım Avrupa'da da coşabilirAma elinizdeki kadroyu iyi kullanabilirseniz bence transfere bile gerek yok

Bana Kalırsa Çok Zevkli ve Denenmesi Gereken Bir Takım Panathinaikos
    yani sözün özü

Yoncaları Alın Keyfinize Bakın
    Burda gördüm ve Pana ile kariyer açtım.Gerçekten zevkli oluyor.2 stoper haricinde transfer yapmadım.Şu anda 12 maç sonunda liderim.CL ön elemelerinde elendim ve Uefa'da devam ediyorum.Orda da gruptan lider çıkıcam büyük ihtimal.Oyuncu olarak ise Cisse ve Seitaridis döktürüyor.Leto ve Ninis'de şu ana kadar fena değil.
    Bende tavsiye ediyorum Pana'yı.

Mesaj Yetkileri