Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 51 arası toplam 51 sonuç

Konu: [1]Cleveland Cavaliers - Boston Celtics[4] | 2. Tur Karşılaşması

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Değil M.Jordan daha Wade seviyesinde bile değil LeBron. Wade 2006 da Miami'yi şampiyonluğa taşırken, LeBron da hala bi numara göremedik Playofflarda. Normal sezon MVP'si olmakla MJ olunmaz. Playofflarda görmek isteriz kendilerini

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Boston klasını ortaya koyuyor...4-2 biter bu seri arkadaş

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Serinin 6.maçı ne zaman bilen var mı acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Serinin 6.maçı ne zaman bilen var mı acaba?
    Cavaliers/Celtics, Game 6 5:00 PM E.T. Tomorrow diyor NBA TV

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Türkiye saati ile kaç oluyor acaba Aygüncüğüm

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu gece 03:00 NTVSpor yayınlıyo galiba maçı..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kaçırmayalım o zaman : )

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maçın ilk yarısını Celtics iki sayı farkla önde kapattı... Bir ara 10 sayı kadar olmuştu fark...

Cavs'ı sürpriz bir isim, seri genelinde sapır sapır dökülen Mo Williams taşıdı ilk yarı... Bakalım; aynı katkıyı 2.yarı verebilecek mi?

Tony Alen'ın smacını görmeliydiniz? Garnet harika... LeBron gergin... Pierce yine kötü... Bakalım; ikinci yarı başladı...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maçın bitimine 5 dakika kaldı... Boston 14 sayı önde...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bu iş bitti... LeBron James playoffun geri kalanını evinde, televizyonda izleyecek; izlerse...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

O kadar artistlik yaparsan karşına böyle tecrübeli bir takım çıkar evine gönderir seni. Çok sevindim Cleveland'ın elenmesine...
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ligin en iyi 2 takımından birisi Boston. OrLando ve Boston takımLarında ki oyuncuLar baz aLındığında bütün rakipLerine ezici üstünLük sağLıyor. İki takımda da hücum tek bir adamın eLLerinde bitmiyor. Birisi yoksa diğeri çıkıp atıyor. O yüzden Boston-OrLando maçını geçen NBA şampiyonLuğunu da aLacaktır.

MajesteLeri oLmanın da o kadar basit bir oLay oLmadığını, daha çok fırın ekmek yemesi gerektiğini, hatta ekmek fırınını kompLe yemesi gerektiğini de anLamıştır Lebron sanırım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sıkıntı yok ben varım diyen Lebron herhalde bu maçtan sonra pişman olmuştur.. Büyük oyuncu değil Lebron. Çünkü daha yüzüğü yok. Wade büyük oyuncu, tek başına takımı taşıyo, şampiyonda yaptı takımı. Lebron'un konuşması için öncelikle koleksiyona başlaması lazım.

Boston takım oyunu oynuyo. Kimsenin yüzüne bakmadığı oyuncular var benchlerinde. Çok spesifik oyuncu değiller ama müthiş organize oluyolar. Ee zaten ilk 5 adamlarının hepside All Star..

Konferans finalinde Orlando'yla oynayacaklar. Orlando Playoff'larda daha maç kaybetmemiş. Onların müthiş dış atış gücünü durdurabilirlerse Orlando'yuda geçer Boston.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Maç bitimi sahada sıcağı sıcağına garnet'le röportaj yapıldı... Sevinç ve hırsından dokunsan ağlayacak... Bu yaşta beni de ağlatacak... Tövbe, tövbe...

LeBron'a "başını dik tut dostum...buralardan bende geçtim" demiş... Bir kere daha takdir ettim Garnet'i... O Garnet ki; 1996 yılında NBA'e girdi, defalarca ilk turda kaybetti, ilk defa 2004 yılında bir üst turu gördü ve oradan konferans finali oynadı...

LeBron'a gelirsek...Çok büyük ve özel bir oyuncu... Kim ne derse desin; bu muhakkak... Ama birileri bu çocuğu Jordan'la, Magic'le, Bird'le kıyaslıyorsa bu maçta bunlar söylenir? O zaman böyle kıs kıs gülerler adama...

Büyük oyuncu olmakla efsane olmanın sınırı bu maçlarda çizilir... Bakışın, duruşun, oyunu sonuna kadar yaşaman... Ama kabahat LeBron'un değil... Ona basamakları birer birer atlatmak yerine birden yukarıdaki ağır topların, tüm zamanların en iyisi büyük efsanelerin yanına konduran, onlarla kıyaslayan ve hatta onlardan daha büyük olduğu saçmalığını iddia eden LeBron fan'larında...

Basketbol forumlarındaki o saçma anketlere de ısrarla yazdım: Çok büyük oyuncu ama biraz daha temkinli olup beklemek lazım... Bu isimlerle kıyaslanmak bir çırpıda, hele sadece istatistik cetveliyle olacak iş değil... Yani kolay değil öyle birden Jordan olmak, Magic Johnson, Lary Bird olmak... Normal sezonda ne yaparsan yap; playofflarda zaferin ateşini tek başına yakabiliyorsan onların kokusunu taşıyorsun demektir...Bunu bütün bir kariyerin boyunca yaparsan; kariyerin bitince onların yanında yer alabilirsin... Benim standartlarımda Kobe bile daha rüştünü geçen yıl ispat etti... Çünkü ilk defa esas oğlan rolünde bir şampiyonluk kazandı... İlk üç şampiyonlukta başroldeki adam Shaquillie O'Neal'dı çünkü...

Hep yazıyor, bas bas bağırıyorum: Efsaneleri efsane yapan playoff performanslarıdır... Dün gece parkede Lary Bird, Magic Johnson, Michael Jordan, Isiah Thomas olsaydı böyle mi oynardı?..

LeBron'un şu son maçtaki istatistiklerine aldanmayın... Top kayıplarını saymazsak çok iyi rakamlar... Onlardan değil; oyunun momentumunu tek başına belirlemekten bahsediyorum... rakamlardan değil... LeBron bu gece "bu maç benim maçım" diyemedi... O sihirli elektriği veremedi... Kazanırsın, kaybedersin ama efsane adayı isen kaybetsen bile bütün maç senin etrafında oynanır; sana rağmen kazanabilir rakip... Sen her daim "ben burdayım" duygusunu hem rakibe, hem arkadaşlara oyununla hissettirirsin... Sonuçta yenmek ve yenilmek sporda var... Sonuçta herkes her zaman kazanamaz... Önemli olan "kazanmayı hakeden" duruşu sergilemek... Jordan yıllarca Detroit'e kaybetti... Ama hep "yazık oldu Jordan'a... Adam elinden geleni yaptı; ama tek başına yetmedi" diye yorumlanırdı... Çünkü öyleydi... İzleyenlere o sinerjiyi verirdi...

Nesil
    2006

Lebron ve ekibi veda etti. Çok mutluyum.

Bu arada Shaq'a 12,5 sayı üstü oynadım. Tutmadı 11 sayıda kaldı. Zaten 23 dakika görev aldı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Rondo'dan dolayı bu sene de Boston'u tutuyordum.Orlando'yu da rahat geçeriz.Bu arada Orlando-Boston serisinin ilk maçı Pazar 22:30'da oynanacak.Ntvspor maalesef maçı naklen yayınlamıyor.01:00'de bant yayını var.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Professeur View Post
    Rondo'dan dolayı bu sene de Boston'u tutuyordum.Orlando'yu da rahat geçeriz.Bu arada Orlando-Boston serisinin ilk maçı Pazar 22:30'da oynanacak.Ntvspor maalesef maçı naklen yayınlamıyor.01:00'de bant yayını var.
    Canli olsaydi o saat cok uygun olurdu, keyifle izlerdik serinin ilk macini. Pazar gunleri disinda o saatte mac olmuyor, onu da 01 00 e almislarsa yazik. Laliga sampiyonunu verebilmek icin bu mac o saate kaydirilmistir sanirim. Bi kanallari daha olsaydi da bu maci da ordan verselerdi keske

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Canli olsaydi o saat cok uygun olurdu, keyifle izlerdik serinin ilk macini. Pazar gunleri disinda o saatte mac olmuyor, onu da 01 00 e almislarsa yazik. Laliga sampiyonunu verebilmek icin bu mac o saate kaydirilmistir sanirim. Bi kanallari daha olsaydi da bu maci da ordan verselerdi keske
    e2 var aslında.Oradan da verebilirlerdi.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NBA'de tuttuğum takımın kazanmasına çok sevindim gerçekten.. Lakers-Boston finali olacağını düşünüyorum ve playoff'ların Boston şampiyonluğuyla tamamlanmasını tüm yüreğimle istiyorum.

Nesil
    2006

Az önce NTV'de geniş özet gösterdiler. Boston hak ederek turu geçti. Özellike son periyotta oynadıkları oyun müthişti.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Ben de simdi izledim. Iki takim da cok tutuk oynamislar, son ceyrek Lebron a birakilan bi cleaveland vardi, bunun neticesinde Boston icin savunmasi kolay bi rakip haline gelmis. Hele oynanan son 1 dk vardi ki evlere senlik. Lebronun takimi biraktiginin sinyaliydi bence, final oynayacak yurek yoktu takiminda. Son dakikalarda resmen kendini pasifize ederek takimini boykot etti.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri