Anket Sonuçlarını Görüntüle:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
Sayfa 17 / 72 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 2138 sonuç

Konu: FM2006 Oyuncu Önerme

wigan da oynayan mahon adlı oyuncuyu al.bende ortalama 5-10 arası dripling yapıyor

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

dribblingi ve technique i iyi olan adamları al

iyi lanları bulsak alcazda bulamıyoruz bulunanlarda çk pahalı

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    iyi lanları bulsak alcazda bulamıyoruz bulunanlarda çk pahalı
    maximum 25 yaş olarak düşünüyorum
    eder bau,
    karim ziani
    andrey arshavin
    insua
    dario conca (super yetenek çok ucuz)
    leandro bonfim

şimdilik bunlar aklımda

Vicente , Yeste

Nesil
    2006
    Yer
    DEPLASMAN OTOBÜSÜ!!!

6.0.3 versiyon yüklüyse anelka çok çalımcı müthiş çalımlar atıyor aynı şekil de Tuncay.

Akin_920 Misafir

Hasan Şaş ve ibrahim Akın

uğır yıldırım çok çalım yapıyordu bende hele hasan şaş adam nerdeyse topu bırakmıyacak yaw???

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

driblling i yüksekse adam çok ii çalıma girer.ztn top sürmek demek.yani mesela ümit ozan kazmaz var bi tane o adamın 20.süper çalım yapıyo.ama bence en ii çalıma giren adam giuly.başka adam tanımam.ronaldinho hariç

kesinlikle ryan babel 1 numaradır

Valla Mülayim Erdem Tek Geçerim.......
    Sonra Figo ve Serginho Harika...........

sanırım Sydney Govou'da iyi bir çalımcı..

duff,yıldıray basturk

14. Default

espositoyu alabiliyosan al. hem iyi çalım atıyo, topu kolay kaptırmıyo. hemde top kapıyo. güzel bi oyuncu. sağ sol orta forvet heryerde oynatabilirsin

oda yoksa kisliyi al oda yoksa vela carlosu al

Thumbs up genç yetenek

arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba ve başarılar.yıllardır bu oyunları oynamama rağmen siteye yeni üye oldum.umarım birbirimizle paylaşacağımız şeylerolur......
    ilk belirtmek istediğim şu ki... galatasarayın alt yapısında halim kurtuluştan pek bahseden yok ama sağ bek de çok iyi oynuyor....benden söylemesi...ayrıca muslu adındaki futbolcu iyi ama galatasaryda oynayan arkadaşlara tavsiye etmem çünkü adam fenerbahçeli ve favori takımı 2-3 sene sonra fenerbahçe oluyor...

Arkadaşlar benim oyunumda Giovanni Maltese harika bir kaleci.19 yaşında wonderkid.Gelecekteki potansiyeli 195. Ancak merak ettiğim bu oyuncu hep mi böyle güzel çıkıyor yoksa benim şansıma mı? Birkaç kişi bakarsa çok mutlu olurum.
    İşte profili:

Quote Originally Posted by imperius
    turklerden sezer ozturk,gokhan unal,okan koc,nuri sahin ve volkan babacan mutlaka takımda olmalı..emre de newcastle dan alınmalı bence..
    emreyi be aldım herkeze tavsiye ederim gerçekten iyi işler yapıor

ben emanuele calaio yu oynatıyorum fm 2005 te de alıdım bu oyuncuyu acayip gol becerisi var zaten finishing 20 kafa 16 gelişiyoda da 1 sene sonra büyük takımlara astronomiik rakamlara satabilirsiniz

arasozsu Misafir

Ya sizce ben Zalayeta'n1n yan1na kimi almal1y1m? Besiktastay1m gelebilcek adamlar söyleyin lütfen!

Default bu adam tam bi psikopat:)

18 yaşında brezilya'dan aldıgım bu çocuk tam bi gol ve asist makinesi..kesinlikle tavsiye ediyorum..oynadıgı ilk maçta (milan-Fb hazırlık maçı) 5 gol 2 de asist yaptı,gerisini siz düşünün artık

fena sayılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    BalıKesiR

baba ne fena sayılmazı benim oyunda oyuncular 20 assist bile yapamıyo

Samanyolu sana çok basit gelebilir ama Burak Yilmaz'i dene derim

Saol birader çok iyi bi adam hamen kendi takimima alicam

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Yazıldımı yazılmadımı bilmiyorum ama
    Mathieu Bodmer->Fransız klübü Lille OSC da oynuyor tam Beşiktaş'a göre bir futbolcu.Nasıl Yani? diyeceğinizden şüphem yok.Bodmer sağ ve sol bek oynayabiliyor.Defansın ortasında görev yapabiliyor hatta ben UEFA Kupası maçlarında Sweeper oynatıyordum.Çok Memnun kaldım.Ayrıca ortasahada heryerde oynatabilirsiniz.Defansif yeteneği fevkalade,Atak yetenekleri kısıtlı ancak atağa çıktığınızda kontra ataklarda verdiği klas paslarla santraforunuzu kaleciyle karşı karşıya bırakabiliyor.hava hakimiyeti ise çok iyi Yan toplarda gole yakın bir oyuncu Ayrıca gelişine şutlarıda iyi mesela frikikde baraja çarptı top dönerse topu Bodmer 90'a çakabilir.Frikikde kullanabilir ama ceza sahasına yakın olursa,Çok iyi ortalar yapabiliyor.Unutmadan Sağ ve sol kanattada oynatabilirsiniz.Tek sorun lillein transferde sorun çıkarması takımın en önemli oyuncusu olduğu için.fiyatı hep yüksek tutuyorlar.Benim en düşük 6milyonavroya alabilidim.Birindede 11.250.000avro gibi uçuk bir fiyata aldım.22 yaşında ve klas bir görev adamı sakatlık pek yaşamaz sağlam,hırslı,azimli ve Klebersonu Sergeni Tümeri aratmayan bir oyuncu.

adam sende coşmuş.........

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

gercekten ii bir oyuncu ilerde müthis olur ayrica su milan macinin sslerini koysana milan hangi kadroyla cikmis merak ettim.

tek oyuncu için konu açmayın lütfn!!

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by hurmet
    tek oyuncu için konu açmayın lütfn!!
    konu açmadım ki mesaj yazdım
    Quote Originally Posted by crazy_aslan
    gercekten ii bir oyuncu ilerde müthis olur ayrica su milan macinin sslerini koysana milan hangi kadroyla cikmis merak ettim.
    bana mı yazdınız.Eğer bana yazdıysanız.3aydır oynayamıyorum yükleyemediğim için.3ay önceki bilfiğim oyuncu

Sayfa 17 / 72 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon

Mesaj Yetkileri