1. Artık Bir Football Manager Türkçe yakışır diye düşünüyorum.
2. 3d maç motorunu Cm'ninki gibi yapsın. Bilmem aranızda Cm 2010 oynayan oldu mu. Ama 3D maç motoru gayet güzel yapmışlar.
3. İşe başladığımda teknik kadroyu bana sormalı.
4. Yeni mod olarak kendi takımınızı kurmak olmalı. Editörden değilde oyunun içinde kurulmalı. Mesela renkleri, Stadyum adını, Takım adınız kuruluş bilgileri falan olmalı. Hatta bir bütçe vericek. Bu bütçeyi ya stadyum altyapı ve antremanları geliştirmek için yada kadro için harcama seçeneklerimiz olacak. Takım oynamak istediğiniz ülkenin amatör liginden başlayıp yükselmeli.
5. Kupalarda yada şampiyonluklarda sevinç gösterileri olmalı. Oyunun uzatmalarında yada son dakikada kupaya götüren gollerde yedek klubesinin karışması gayet güzel bir atmosfer yaratabilir.
6. Taktikler ezberden çıkmalı. Ayrıca taktik sayfasında kalıplar yerine serbest still olması gerekir. Mesela 4-4-2 taktik yaptığımda adamları taç çizgisinde tutmak isteyebilirim.
7. Transfer anlaşmaları daha mantıklı bir hale getirebilir. Çekişmeli transfer ortamları yaratılabilir.
8. Asistanların maç sırasında, antremanlarda yada taktiklerde bizleri uyarmalı veya tavsiyeler vermeli.
9. Top toplayan elemanların olması artık şart.
10. Özel transferler için yönetim kuruluna sunum yapılabilir. (Bütçe olmadığı zamanlar)
11. Ya bize maaş vermesinler yada maaşı harcamak için birşey bulsunlar
12.Oyuncu moralleri için sosyal hayatlar olsun.
Şimdilik bukadar oldukça eklicem![]()

Alıntılı Yanıtla