Sayfa 217 / 896 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
6,481 ile 6,510 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Topal'dan sonra 2. hedef!

Mehmet Topal’ı renklerine bağlayan Valencia Kulübü’nün ikinci hedefinin Fenerbahçeli Daniel Güiza olduğu öğrenildi. İspanyol ekibinin sezon sonunda Barcelona’ya gidecek olan David Villa’nın boşluğunu sarı-lacivertli ekibin yollarını ayırmayı planladığı Güiza ile doldurmayı planladığı bildirildi.
    İnsan kardeşine yapmaz böyle iyilik

Manuel LLorente'nin Villa'nın yerine Guiza'yı düşünüyor olması garip İzleyip göreceğiz bakalım doğru mu ; yoksa gerçekten aziz yıldırımla manuel llorente akraba mı

Henry gelirse harika olur, hem forma satışı patlaması yaşanır (gelecek şampiyonlukla beraber) hem de takıma katkısı inanılmaz olur. 14 - Henry forması olası şampiyonlukla beraber kulübe inanılmaz kazanç sağlar, forma gelirleriyle kulübe maaş yükü olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Basketbol ve voleybolda olduğu gibi, yıllardır alıştığımızın tersine, şampiyonlukatn sonraki 1-2 gün içerisinde, bir transferin açıklanmasını bekliyorum. Öyle bir his var içimde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Henry tercihini Amerika'dan yana kullanacak gibi. NewYork Red Bulls'la ön protokol imzaladı gibi bir haber okumuştum bir yerde.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Basketbol ve voleybolda olduğu gibi, yıllardır alıştığımızın tersine, şampiyonlukatn sonraki 1-2 gün içerisinde, bir transferin açıklanmasını bekliyorum. Öyle bir his var içimde.
    Serkan ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Bu sene diğer branşlarda dünya yıldızlarını getiriyoruz. Acaba bu futbola da yansır mı diyorum
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

henry'i 30 yaşının üstündeyken getirmek marifette değildir yıldız transferide değildir. geçmişi ne kadar iyi olursa olsun bir fenerbahçe taraftarı olarak bana geçmişteki başarıları değil fenerbahçe'ye ne katacağı önemlidir. katar ligi takımlarına dönmemize gerek yok.. yıldız oyuncu transferi 20'li yaşlardaki krasic'i suarez'i getirebilmektir yapabilirlerse ne alâ..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Her kim ki gelen adamın parasının forma satışından çıktığına inanır, hayal gücü fazla gelişmiştir derim. Yıllık 4-5 milyon euro maliyetle gelen 35 yaşındaki adamın maliyetini çıkarmasının tek yolu 25 yaşındaki performansıyla oynamasıdır. Henry gelip 20 gol atarsa parasını çıkarmış olur, gerisi ego tatmini. Sonuç Hoijdonk gibi de olabilir, Carlos gibi de.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Fenerbahçe çok büyük balık peşinde!..

F.Bahçe'de 345 milyon Lira olarak belirlenen 2010 bütçesinin 138 milyonluk bölümü, yeni yıldız futbolculara ayrıldı. Transfer listesinin başında ise Avrupa Ligi finalinde iki gol atan Atletico Madrid'li Forlan bulunuyor.

Fanatik gazetesinin 14 Mayıs 2010 tarihli haberi şu şekilde:

Fenerbahçe Yönetimi 2010 yılı için, rakiplerini kıskandıracak yine rekor bir bütçe hazırladı. 22 Mayıs'ta yapılacak olağan mali kongrede 345 milyon Lira olarak belirlenen tahmini bütçe üyelerin onayına sunulacak. Fenerbahçe Kulübü'nün 2009 yılı tahmini bütçesi 310 milyon TL olarak genel kurul tarafından kabul edilmişti.

Fenerbahce.com'da da bu habere yer verilmiş.Henry'den daha fazla isterim Forlanı.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Tamam Henry süper adam ama yaşı çok bence artık kulüplerimiz yaşlı adamlara değilde şöyle patlama yapabilecek sağlam gençleri almalı.Sürekli bir zarar etme politikası içindeyiz biraz olsun şu Poro'yu örnek alamazmıyız?Adamlar Lopez'i sattı hemen gidip River'dan Falcao aldılar ilk yılını çok iyi geçirdi daha da genç bir isim en az 2 yıla mükemmel kar ile satarlar neden bunu bizim başkanlarımız takımlarımız akıl etmiyor hala şaşkınım.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bahsi gecen oyuncu henry sanki siradan oyuncuymus gibi konusuluyor adamin kariyeri belli oynadigi futbol belli gelirse takima yarari dokunur.. futbolda yas önemli degil bunu bizim ülkede hala anlayamayanlar var..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Henry kaliteli ve karakteri düzgün bir insan , kesinlikle alınabiliyosa alınsın forma satışından parası hertürlü çıkar , 98 milyon euro olan adamın bile sırf forma satışından parası çıktı ... ki Türkiye'de Henry olursa kesinlikle çıkar ayrıca çok büyük katkı sağlar takıma , carlos gibi de olabilir diyen arkadaş ... carlos hem parasını çıkardı hem de canla başla mücadele etti ayrıca bence takıma da çok büyük katkısı oldu , beğenmeyenler neden beğenmedi anlamadım takımın en iyilerindendi bence ...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kimse ben beğenmiyorum demez ki sonuçta Henry ama ben bunu Henry gündeme geldi diye ona söylemiyorum ki.Ben genel konuşuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen ben yazmayı unutmuşum ben de genç başarıya aç oyuncular alınmasından yanayım , bizim elimizde yıldız olsunlar onları daha bir farklı sevelim ... sonra gitsin güzel para kazandırsın , başka takımlarda hayranlıkla izleyelim yönetimlerimizin kesinlikle bunu yapması gerek ama yaşı genç oyuncuların ülkemizi tercih etmemesi çok büyük bir etken ayrıca yönetim , medya , taraftarların çok sabırsız olması , bugün konuşan adamlar yarın şans verildiğinde 1-2 maç kötü oynadıktan sonra adam başlıycaklar söylenmeye ...gidip saçma sapan adamlar almasınlar ama Henry , carlos gibi adamları getirme şansları varsa da bunlar kaçırılmayacak fırsat..

Thierry Henry transferi gerçekleşirse gerçekten çok güzel olacaktır.Yaş ile ilgili sıkıntılara katılmıyorum.Pierre Van Hooijdonk'da 33 yaşında geldi Fenerbahçe'ye ama o gittiğinden beri istatistik olarak ona yaklaşan başka bir forvet olmadı.Henry,futbol tarihine damgasını vurmuş önemli yıldızlardandır.Forma satışları,reklam gelirleri ve saha içinde takımdaki duruşuyla Fenerbahçe'ye getirecekleri fazla.

Hooijdonk örneği var önümüzde, adam 33 yaşında geldi, yaptıkları ortada, R.Carlos sadece ilk yılında faydalı oldu, onun dışında bir şey yapmadı. Nedeni de belli, Hooijdonk ile R.Carlos'un ahlak anlayışları birbirinden farklıydı. Hooijdonk her zaman takım için en iyisini vermeye çalıştı, R.Carlos ise yan gelip yattı son 2.5 sezonunda.

Henry de karakter olarak çok düzgün bir futbolcu olarak biliyorum. Transfer edilmesi halinde elinden gelenin en iyisini takıma vermek için çabalar ve zaten bu çabayı sarf ettiğinde ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu, neler yapabileceğini tartışmaya bile gerek yok.

Forlan da çok büyük bir futbolcu, La Liga'da inanılmaz oynuyor, UEFA Kupası'nı da At. Madrid'e getirdi, ama onu transfer edemeyiz, çünkü Forlan Dünya Kupası'nda da oynayacak ve ben onun yüksek bonservis bedeliyle başka bir kulübe transfer olacağını düşünüyorum.

Henry'nin alınması gerçekten harika olur, umarım gelir.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Henrynini türkiyeye gelmesi çok büyük bir olay olur süper ligde öyle bir oyuncu olmasını isterim

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Fenerbahçe çok büyük balık peşinde!..

F.Bahçe'de 345 milyon Lira olarak belirlenen 2010 bütçesinin 138 milyonluk bölümü, yeni yıldız futbolculara ayrıldı. Transfer listesinin başında ise Avrupa Ligi finalinde iki gol atan Atletico Madrid'li Forlan bulunuyor.

Fanatik gazetesinin 14 Mayıs 2010 tarihli haberi şu şekilde:

Fenerbahçe Yönetimi 2010 yılı için, rakiplerini kıskandıracak yine rekor bir bütçe hazırladı. 22 Mayıs'ta yapılacak olağan mali kongrede 345 milyon Lira olarak belirlenen tahmini bütçe üyelerin onayına sunulacak. Fenerbahçe Kulübü'nün 2009 yılı tahmini bütçesi 310 milyon TL olarak genel kurul tarafından kabul edilmişti.

Fenerbahce.com'da da bu habere yer verilmiş.Henry'den daha fazla isterim Forlanı.
    Bu haber yalan, 3-4 sene 20 Milyon Dolar'lık menajer önerisi ile gelen teklifi reddettik.Çok daha önce de gündeme geldi ama kabul etmedik.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

haberin nesi yalan anlayamadim, verilen bütcemi yalan?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu haber yalan, 3-4 sene 20 Milyon Dolar'lık menajer önerisi ile gelen teklifi reddettik.Çok daha önce de gündeme geldi ama kabul etmedik.
    Bizim bir huyumuz vardır gündemimize gelen oyuncu 2 sene geçsede 3 sene geçsede mutlaka alırız.

Topuz,Gökhan Ünal,Maldonado,Carlos vs.

Forlan'da tekrar gündeme gelmiş olabilir, tabi bilemiyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    haberin nesi yalan anlayamadim, verilen bütcemi yalan?
    O bütçe içinde Fener Center projesi için gerekli rakam da var, projeyi başlatacaklar çünkü.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sheriff Misafir

Şampiyonluk gittiğine göre gündemi değiştirmek için gerçekten çok önemli bir yıldız getirmeleri gerekir. Büyük ihtimalle de öyle olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yarın uyandığımda;

-Daum istifa etti ya da kovuldu- Aziz Yıldırım ve yönetim istifa etti-
    haberlerini görmek istiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bize öncelikle kendisini -haşa- "yarı-tanrı" sanmayan; "ben yaptım oldu" demeyen ve mümkünse futbolu "bilmeyen" ve futboldan "anlamayan" ; emaneti ehline verecek bir başkan lazım... Böyle bir kulüp başkanı transfer etme şansımız var mı? Haaa... Mümkünse Brezilyalılara karşı "aşk tutulması" yaşayan birisi olmasın? yani Brezilyalılara gıcık olsun biraz... Mümkünse...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    yarın uyandığımda;

-Daum istifa etti ya da kovuldu- Aziz Yıldırım ve yönetim istifa etti-
    haberlerini görmek istiyorum.
    cok zor aziz yildirim tabiri caizse yüzsüzün teki.. istifa eder 1 ay oyalar sonra yine aday olur.

Brezilyalıların tamamı gönderilmeli, derhal. Ve mümkünse hiçbir Brezilyalı kulübe sokulmamalı. 3 Daum, 2 Zico, 1 Aragones ve tekrar 1 Daum. Toplam 7 yılda, 3 lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi çeyrek finali başarısı var. Bu bütçeyle minimum 5 lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası da olmalıydı. Brezilyalılar'dan Alex, Bilica ve Andre Santos'un performanslarından da çok memnunum, Alex'ten senelerdir memnunuz zaten ama prensip olarak hepsi gönderilmeli diye düşünüyorum. Sonuçları olumsuz da olsa bir şeyler değişmeli, hoca değişti olmadı, büyük çapta kadro değişti olmadı, tek değişmeyen Brezilyalılar ve yönetim, ikisinden biri değişecek -ki yönetimin değişmesi çok mantıklı olmaz.

Komple Brezilyalılar kovulup, 5 kontenjan açılmış olacak. Daum da kovulursa, bence Lucescu başa getirilmeli ve onun istediği 5 başarıya aç, hırslı, bugünkü mücadeleyi yansıtan YERLİ FUTBOLCULAR kadar istekli oyuncular alınmalı diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hafta içi yapılacak toplantıda Aziz Yıldırım görevi bırakacağını açıklayacakmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ve dün oyuna alınmayan Semih ise tamamen gözden çıkarıldı artık sanırım. Semih'i önümüzdeki sezon Avrupa'da izleyebiliriz.

Daum ile yollar ayrılıyor. Çok büyük bir ihtimal bu. Deivid,Bilica,Güiza takımdan ayrılıyor.

Baroni ülkeye alışamadığı için Brezilya'ya dönecek.

Del Piero_10 Misafir

Eğer Aziz Yıldırım görevi gerçekten bırakacak ise bu Daum ve futbolcularla yolları ayırma işi kongre sonrasına kalacak demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım görevi bırakmasın, duygusal davranmasın. Yeni yönetim, sonra yeni hoca en az 2 ayda belli olur. Sonrasında transferler çok geç kalır, ŞL'de ön eleme oynayacağız, muhtemelen seri başı oluruz ama yine deeski sisteme göre daha zorlu rakiplerle karşılaşacağımzı kesin, o döneme kadar transferler çözülmüş olmalı.

Daum'u gönderebilir, zaten Bilica, Deivid ve Güiza yolcuydu, Cristian muhtemelen satılamayacağı için Brezilya'ya kiralanabilir. Ve alınacak 5 yabancı çıkıyor ortaya.

En kısa sürede yeni sezon planlamalarına başlanmalı, Aziz Yıldırım bırakacağına tüm yetkiyi devretsin, Rıdvan'ı sportif direktör yapsın, Aykut'u hoca ve işlerine karışmasın. Bundan daha kötü olmayız herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Özgür. Ama Aziz Yıldırım istifasını açıkladığı zaman Daum da bu takımda durmaz.

Mesaj Yetkileri