4.SEZONDAYIM VE LİGDE 28 MAÇTA 16PUAN FARK ATTIK 2.YE ÜST ÜST4.ŞAMPİYONLUK ALMAK ÜZEREYİZ.

Ş.liginde. guruptan 2.çıktık.2.turda rakip Lyon du.İlk maçı Avni Akerde 2- kazandık.2. maç için hiç Umudum yoktu bende bir taktik yapıp savunma yapıp kontra ile gol aramaya karar verdim(İnter-Barca maçının aynısı).maç sonucu oyunu iyi kitlememiz sonucunda.0-0 bitti ve 4 yılda ilk kez çeyrek finale çıktık.Kuralar çekildi kurada en zorlu ekiplerden birisiyle Arsenalle eşleştik.

İlk maç Emiratesteydi ve yine Lyonda oynadığımız taktikle oynamaya karar vermiştim ama Ceyhun Sanrdo ve Otamendi maçta yoktu.Selçuk inan ile ne kadar savunma yapılır ki dedim ama yine de birşeyler kurcaladım fark yemeden sahadan ayrıldık skor 2-0 dı.2.maç için umut yoktu.2.maç hucum oynadık kornerden buldugumuz 2 golle maçı uzattık maç penaltılara kadar geldi.Penaltılarda 3-2 kazandık ve yarı finaldeyiz Avni aker bayram yerine döndü.

Kadromuz da bu şekildeydi.

Bu görsel küçültülmüştür. Buraya tıklayarak orjinal görseli görüntüleyebilirsiniz. Görselin orjinal boyutu 1280x800.

Maç sonucu

Bu görsel küçültülmüştür. Buraya tıklayarak orjinal görseli görüntüleyebilirsiniz. Görselin orjinal boyutu 1280x800.

Bakalım yarı finalde neler olacak.

Kuralar çekildi.

Porto-Trabzonspor
Real Madrid- AZ Alkmaar

Finale hangi iki takım çıkacak bakalım.Her maça farklı stratejilerle hedefe ilerliyoruz umarım bir kaza olmaz.