Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 151 sonuç

Konu: Türk Futbolunda Devrim ! Şampiyon Bursaspor !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bursaspor'a tebrikler. Gerçekten ikinci bir Denizli faciası kimsenin aklından geçmiyordu.

Bu arada biraz erken ama Şampiyonlar Ligi için takımın ciddi takviyeye ihtiyacı olacak.

Valla ben aklımdan geçiriyordum ama iç sahada olunca zor diyordum
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006

Helali hoş olsun. Büyük takım Bursaspor. Müthişler. Tek kelime ile alkışlıyorum. Fenerbahçe formasını yaktım, üstüm çıplak geldim eve. Helali hoş olsun....

Şampiyon Bursaspor...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    O değil de bir şampiyonluk gitti diye takımının stadını neden yakarsın ey bilinçsiz taraftar. Yanlış anlaşılma olmasın bunu bütün Fenerbahçeli arkadaşlara söylemiyorum, böyle saçma bir işte parmağı olan veya bu tip bir olayı destekleyenler için bu lafım..
    Çok iyi yaptılar bence haklarıdır.Her maç tıklım tıklım doldurmuşsun o stadı resmen para akıtmışsın bi kadiköyle maç izlemek az para değil 90 dk hep destek tam destek takımın yanında olmuşsun hele bu maçta ne kareografiler hazırlamışlar. Ama sen gidip son maçta 2. kez aynı üzüntüyü bize yaşatmışsan burda bi yanlışlık var.Bu taraftarın parasıyla yaptın zaten stadı kaybettikleri bişey yok iyiki yaktılar. Hakan abinin dediklerine ayrıca katılıyorum . Neyse bayağı bi doluyum ama sonuçta şampiyonluğu yakalım Bursasporlu kardeşlerimiz var.Hakettikleri bi şampiyonluk kazandılar.Tebrik ediyorum Bursalı arkadaşları.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Helali hoş olsun. Büyük takım Bursaspor. Müthişler. Tek kelime ile alkışlıyorum. Fenerbahçe formasını yaktım, üstüm çıplak geldim eve. Helali hoş olsun....

Şampiyon Bursaspor...
    Stadda isen su duruma bi aciklik getirsene , ne oldu stadda? bursa maci 2-2 bitti diye anonsmu yapildi ? neden indi sahaya taraftarlar okadar galeyana geldiki hersey hic bir sey anliyamadim , olanlara bi anlam veremedim

Nesil
    2006

Anons şuydu, 2-2 bitti diye... Biz tribünde çoştuk kandırdı birisi... O anda hücumdaydık...

İyi ki yaktık stadı, iyi oldu.

Şampiyon Bursa tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Şampiyon Bursaspor...
    Bu kadar tepkisel davranmayin bence, kazanmak icin herseyi yaptilar ama gol gelmedi. Sampiyon da olsan 2. de olsan takimina destek olmalisin. Bursayi da bu uzun lig maratonunu lider tamamladigi icin tebrik ederim. Seyircisiyle kentiyle takimiyla bu basariyi hakediyolardi.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Skor taraftarı olmak ne kolay..

Tüm ter akıtan Fenerbahçeli futbolcularımızı tebrik ediyorum.Ellerinden geleni yaptılar ama Allah böyle istedi.Olmadı , girmedi top 3 direk arasına.Olmayınca olmuyor.İyi günde herkes takımının arkasındadır önemli olan kötü zamanda takımının yanında olmaktır

Bursaspor büyük iş başarmıştır.Tüm Bursasporlu arkadaşları tebrik ederim.

Son olarak en kötü gün bugünse bugün de FENERBAHÇE.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Bu kadar tepkisel davranmayin bence, kazanmak icin herseyi yaptilar ama gol gelmedi. Sampiyon da olsan 2. de olsan takimina destek olmalisin. Bursayi da bu uzun lig maratonunu lider tamamladigi icin tebrik ederim. Seyircisiyle kentiyle takimiyla bu basariyi hakediyolardi.
    Kazandık mı? Hayır...

Gerisi hiç önemli değil.

Yemişim 500 tane şutu. Artık Alex, Güiza, Aziz hepsi bitti. Güle güle...

Konya süper lige çıksada onu tutsam, olmadı Kasımpaşa'yı tutacam.

Onur ise büyük kaleciymiş. Helal olsun, Fenerbahçe'yi şampiyonluktan tek başına etti.

Nesil
    2006

Hiç kimse kusura bakmasın. Voleybol'da başarı Mehmet Ali Aydınlar, Bayan baskette başarı zaten paran varsa geliyor, iki iyi oyuncu ile geldi. Erkek baskette Tanveviç'i kovamayan basiretsiz yönetim. Ardından ligde evinde Kasımpaşa'yı, Ankaragücü gibi ekipleri yenemeyen, sonra Bursa'ya 2-0'dan maç veren takım şampiyon olamaz zaten. Bu takım yönetimin eseridir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tebrikler Bursaspor, büyük bir iş başardılar ama devrim olabilmesi için Trabzon gibi olmalılar bence.

Şimdi omuzlarındaki yük daha fazla, artık onlar da bu ligde şampiyon olmuş 5 takımdan biri, ne olursa olsun, ilerleyen senelerde ligi nerede bitirirlerse bitirsinler, Trabzonspor gibi anılmaya başlayacaklar, büyük takım yakıştırması onlara da yapılacak zamanla.

Kim kazansa hakedrek kazanmış olacaktı, Bursa kazandı, haketti, tebrikler...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler BursaSpor.Helal olsun BursaSpor.Aslansın BursaSpor.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bence suanki sinirli olmandan kaynaklanan yorumlar yapiyorsun. Daha metanetli olmalisin. Zaten stattaki o gereksiz 2-2 anonsu hepten trajik hale soktu durumu. Ayrica mabedimiz dedigimiz yeri yakmak da ne demek. Bunlari hosgormem olanaksiz. Sampiyon olsak da olmasak da fenerliyiz, formayi giyen her futbolcuyu da bagrimiza basariz...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bu arada konudan sapmayalim, Bursaspor gercegini Fenerin basarisizliginin arkasina atmamak gerek. Eminim basin da Fenerin cephesinden yorumlayacaktir sampiyonlugu. Umarim oyle olmaz, ancak haftaici yapilan fener uzerine olumsuz yorumlar[kalecilerin yedigi basit goller one surulerek] cok buyuk talihsizlikti. Fener de kazansa bursa da kazansa sampiyonlugu hakkiyla kazanacaklardi. Bursaspor u yine kutluyorum, Avrupa da bizim yapamadiklarimizi gerceklestirmesini umit ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Anons şuydu, 2-2 bitti diye... Biz tribünde çoştuk kandırdı birisi... O anda hücumdaydık...

İyi ki yaktık stadı, iyi oldu.

Şampiyon Bursa tebrikler
    Ohoo her kaybeden böyle stadı yakacaksa... Parası yine Fenerbahçe'nin cebinden çıkacak. Üstüne ceza da alacak büyük ihtimal. Kadınların, çocukların gittiği bir yer bu stat, bence hiç yakışmadı. Stadı yıksınlar o zaman. İki ay sonra her şey unutulacak. 1-2 transferle Aziz Yıldırım yine kurtaracak durumu. Guiza'yı, Daum'u gönderecek. Yine tanınmış bir hoca getirecek. Yine yıldız bir forvet alacak. Fenerbahçe taraftarı kaçan şampiyonluğu unutup yeni sezona başlayacak. Hep aynı şeyler. Onun için çok fazla üzülmeye gerek yok, bence de tek üzüntü Bursa'nın 2-2 berabere kaldığını anons etmeleri olmuş.

Onur gibi kalecilere de şans verilmeli, demek ki Türk futbolcusunun çok maç yapmaya değil, güvene ihtiyacı var. Güvendiğinizi hissettirirseniz iyi oyuncular var, başarılı olurlar.

Nesil
    2006

Bu sefer kimse unutmaz. Antu forumlarında eskiden Aziz istifa yazanlar banlanıyordu. Böyle bir site iken şuan bunu yazmayanlar banlanıyor. Artık Aziz'i kimse tutamaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bursaspor'u tebrik ediyorum.Hakettikleri bir şampiyonluk aldılar.

Maçtan önce açıkcası Bursaspor'un şampiyonluğu yerine Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istiyordum.Son dönemde maçı satacağımıza dair söyledikleri, son yıllarda oynadığımız maçlar, Egemen olayından dolayı bir karşı cephe almıştım Bursaspor'a.. Bugün maç bittikten sonra geçen hafta beni deli eden dersane arkadaşım Mehmet saolsun geldi beni evden aldı birlikte Bursasporluların yanına gittik birlikte şampiyonluklarını kutladık bol bol kestane şekeri yedik(kafadan 1 kilo almışımdır ) küçük çaplı bir komvoy oluşturduk, güldük eğlendik.Bu akşam onların arasında Trabzonspor şampiyon olmuşcasına bir sevinç yaşadım.Fenerbahçe şampiyon olsa Fenerbahçelilerin arasına girip böyle bir kutlama yapmazdım o yüzden iyi ki şampiyon Bursaspor olmuş diyorum ve tekrar tebrik ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bursaspor'u tebrik ediyorum.Hakettikleri bir şampiyonluk aldılar.

Maçtan önce açıkcası Bursaspor'un şampiyonluğu yerine Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu istiyordum.Son dönemde maçı satacağımıza dair söyledikleri, son yıllarda oynadığımız maçlar, Egemen olayından dolayı bir karşı cephe almıştım Bursaspor'a.. Bugün maç bittikten sonra geçen hafta beni deli eden dersane arkadaşım Mehmet saolsun geldi beni evden aldı birlikte Bursasporluların yanına gittik birlikte şampiyonluklarını kutladık bol bol kestane şekeri yedik(kafadan 1 kilo almışımdır ) küçük çaplı bir komvoy oluşturduk, güldük eğlendik.Bu akşam onların arasında Trabzonspor şampiyon olmuşcasına bir sevinç yaşadım.Fenerbahçe şampiyon olsa Fenerbahçelilerin arasına girip böyle bir kutlama yapmazdım o yüzden iyi ki şampiyon Bursaspor olmuş diyorum ve tekrar tebrik ediyorum.
    Sen zaten tombul Necop'sun.

Nesil
    2006

Fenerbahçe satın alanlar var diyenler vardı ben dahil. Bunlar yalanlandı ya çok güzel oldu. Lig temiz ligtir.

Burada lütfen Fenerbahçe'yi değil, Bursa'nın anlı şanlı şampiyonluğu kutlansın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

tebrikler Bursaspor'a. Emin Olun Ki Ben Birisi şampiyon Olamadı Diye Değil Bi Anadolu Takımı şampiyon Oldu Diye Sevindim
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tebrikler Bursaspor. Hakettiniz !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursaspor'a tebrikler, Şampiyonlar Ligi'nden de 10 M€'yi ceplerine koydular. Artık seneye de zirveye oynarlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bursaspor success creates a storm in Turkey

Bursaspor have stunned Turkey by wresting the title away from under the noses of Fenerbahçe SK on the final day of the season, winning 2-1 against Beşiktaş JK to take their first crown.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bursasporu can-ı gönülden kutluyorum gerçekten.. Hakettiler tek kelime ile.. Ancak asıl olan bundan sonrası.. Umarım devamı da gelir..

Sheriff Misafir

Aynen, devamı önemli, umarım Bursa bundan sonra her zaman şampiyonluğa oynar hep üst sıralarda takip eder ligi, lige ayrı bir renk gelir ve güçlü takm sayımız artmış olur.. Sonuçta artık 5. büyükler

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bursaya yakisacak bi de stat yaptilar mi bu basarinin devami seyirci destegiyle beraber gelecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Bursaya yakisacak bi de stat yaptilar mi bu basarinin devami seyirci destegiyle beraber gelecektir.
    Abi senelerdir bizide bir proje ile kandırıyorlar bakalım Bursa'ya yapılacak mı o stad.Biz stad bile istemeyiz sadece Avni Aker biraz düzeltsin o bile yeter ama yetkili şahıslar ona bile el atmıyor ama GS'ye stad yapıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Sansal Buyuka cok dogru bir sey soyledi bu gece '' Artik Kayserispor'un hic bir mazereti kalmadi '' dedi , Bursaspor un sampiyonlugunun birde bu yonu var artik Anadolu'nun kalbur ustu takimlarinin taraftarlarida sampiyonluk yarisi icinde olmasini bekliycek takimlarinin

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Bursaspor'a tebrikler sonuna kadar hakettiler..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Bursaspor'u tebrik ederim.. Umarım bu başarıyla gelen maddi gücü iyi değerlendirilerde tekrarını görürüz..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

O kadar ortalığı bulandırdılar... Aziz Yıldırım işi bağladı dediler... Burunlarına pis kokular geliyordu... 103 yıllık bir kulübe sürmedikleri leke kalmadı... Muhtelif bir Fenerbahçe şampiyonluğunu peşinen şaibeli hale sokmak için ne gerekiyorsa yaptılar... Ve şimdi... Benim fenerbahçeli kardeşlerim tebrik üstüne tebrik yağdırıyor... Onları tebrik ediyorum... Bursayı tebrik etme olgunluğunu gösteren bütün fenerbahçelileri tebrik ediyorum... ben bu olgunluğu gösteremiyorum malesef... gösterebileceğimi de sanmıyorum... Maske takmanın lüzumu yok... Büyük iş başardılar... Birşey demiyorum... Bizim onda bir bütçemizle bizi geçtiler... Çok büyük olay... reddetmiyorum... Kabullenemediğim; devlet bakanı bilmem kime kadar tozu dumana kattılar...

Bursayı tebrik eden bütün fenerbahçelileri tebrik ediyorum... Bursa ve Ankaragücü yandaşlarının şu yaşattıkları cadı kazanından sonra...Bu kadar şamata yapmaya, komplo teorileri yazmaya hakları yoktu... Lekelemedik kaleci bırakmadılar... Trabzonu bile hedef tahtası yaptılar... Şimdi karınca ezmez ayaklarında demeç veriyorlar... Bütün bunlardan sonra... Yemin ediyorum; Galatasaray şampiyon olsaydı bu kadar üzülmezdim...

Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri