Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 151 sonuç

Konu: Türk Futbolunda Devrim ! Şampiyon Bursaspor !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    O kadar ortalığı bulandırdılar... Aziz Yıldırım işi bağladı dediler... Burunlarına pis kokular geliyordu... 103 yıllık bir kulübe sürmedikleri leke kalmadı... Muhtelif bir Fenerbahçe şampiyonluğunu peşinen şaibeli hale sokmak için ne gerekiyorsa yaptılar... Ve şimdi... Benim fenerbahçeli kardeşlerim tebrik üstüne tebrik yağdırıyor... Onları tebrik ediyorum... Bursayı tebrik etme olgunluğunu gösteren bütün fenerbahçelileri tebrik ediyorum... ben bu olgunluğu gösteremiyorum malesef... gösterebileceğimi de sanmıyorum... Maske takmanın lüzumu yok... Büyük iş başardılar... Birşey demiyorum... Bizim onda bir bütçemizle bizi geçtiler... Çok büyük olay... reddetmiyorum... Kabullenemediğim; devlet bakanı bilmem kime kadar tozu dumana kattılar...

Bursayı tebrik eden bütün fenerbahçelileri tebrik ediyorum... Bursa ve Ankaragücü yandaşlarının şu yaşattıkları cadı kazanından sonra...Bu kadar şamata yapmaya, komplo teorileri yazmaya hakları yoktu... Lekelemedik kaleci bırakmadılar... Trabzonu bile hedef tahtası yaptılar... Şimdi karınca ezmez ayaklarında demeç veriyorlar... Bütün bunlardan sonra... Yemin ediyorum; Galatasaray şampiyon olsaydı bu kadar üzülmezdim...
    Biz bunlar için tebrik ettik zaten...

33 hafta boyunca kirli olan lig son hafta tertemiz oldu.

Tebrikler Bursaspor.Hakettiği bir şampiyonluğu aldığı için tebrikler.

Ulusoy istifa saka bi yana cani gönülden tebrik etmek lazim Bursa'yi ins devami gelir gelmese bile tarihe gectiler.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu arada BJK,GS ve TS taraftarlari fenerbahcenin sampiyonlugu kaybetmesine seviniyor fakat aslinda üzülmeleri gerek cünkü bu 4 büyük kulübümüzde bir anadolu takiminin gerisinde ligi bitirdiler yani 4 büyük kulüpte kötü bir sezon gecirdi demektir bu.. tabi yine yöneticilerin yönlendirmesiyle taraftarlar seviniyorlar yöneticilerde bunun sayesinde basarisiz bir sezonu ört pas etmis oluyorlar.. ne güzel memleket..

Futbol çok ilginç.

Beşiktaş'ın kovduğu Ali Tandoğan ve Ertuğrul Sağlam, Bursaspor'un şampiyonluğunun en büyük mimarları.
    Galatasaray'ın kovduğu Ömer Erdoğan, Bursaspor'un kaptanı.
    Trabzonspor'un kovduğu Hüseyin Cimşir, Trabzonspor'un futbolcusu.
    Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş'a karşı galip gelip şampiyonluk ipini göğüslüyor.
    Bursaspor'un kaptanıyken Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak için transfer olan Egemen, Fenerbahçe'ye karşı yaptığı mücadelede, yaptığı kritik hamlelerde, Fenerbahçe'nin yoluna büyük bir taş koyup sevdalısı olduğu Bursaspor'un şampiyonluğuna büyük katkı sağlıyor.

Futbol gerçekten çok ama çok ilginç.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bize yar olmayan şampiyonluk pek umrumda degil ama kaybeden Fener olunca ne yalan söyliyeyim süper oldu

Tebrikler Bursaspor'a...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursaspor, Sadece Şampiyonluk ile değil, gelir olarakda 4 büyük takıma büyük darbe vurdu. Artık her sene dağıtılan gelirlerden, şampiyon oldukları için daha büyük pay alacaklar. (Bu doğrultuda daha önce şampiyon olmuş 4 takımın payı azaldı.) Ayrıca Fenerbahçe ŞL'den gruplar öncesi elenirse, ki muhtemelen elenecek, 10.5 MN €'yu kasasına götürecek. Şu ana kadarki bütçesi düşünülürse, Bursaspor'un bu sene sayesinde kazandığı para, hem önceki bütçelerinden, hemde neredeyse 2 Anadolu Takımının bütçesi kadar. Doğru hamleler yaparak çok kaliteli bir kadro kurabilirler.
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 17.Mayıs.2010 at 11:28

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Helal olsun bo futbolculara,helal olsun Ertuğrul Sağlam'a...En büyük pay Ertuğrul hocanındır..O gelmeseydi hala Güvenç Kurtar,Samet Aybaba gibi hocalarla çalışıyor olurduk,şampiyonlukta hayal olurdu.
    HELAL OLSUN SİZLERE..

İstanbul Hegomenyasına Son Verdik!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Takımımızın şampiyonluğu böyle bir maçta kaybetmesine çok üzüldüm ama Bu bir tarafa , Bursa'ya helal olsun .. 3 büyüklerden bir sezonda 13 puan alıyorsa o iş bitmeliydi zaten . Bursa'yı tebrik ediyorum .

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    İşte birşeyi kabullenememek bu arkadaşın yaptıgı gibi olur. Herkesi aynı çatıya sokarsan mesajının karşılıgını veririm. Bakıyorum çok süslü püslü dokunaklı yazılar yazıyorsun ama çamur atmaya gelincede tepki gösterdiğin birşeyi kendin yapıyorsun. O yüzden çamur atacaksan, bu tarz şeyleri gel Msnde tartışalım yada yüz yüze. Senin takımını tutan yöneticiler, spor yazarları atıp tutarken başka takımlar hakkında sen neredeydin de bugun çıkıp bunları söylüyorsun.

Not: Sinirle falan yazılmamıştır. Fblilerle hiç alıp vermediğim yoktur. Sadece Aziz Yıldırım düşmanıyımdır. (O da kendime ait bir durumdur) Bundan 1 hafta önce her konuda düzgün yazan arkadaş bugun şampiyonluk gidince ne varsa çıkarıp önümüze koymaya çalışıyor. Bu yaptıgını doğru bulmuyorum. Yazdıklarına cevap veririm ama bende senin düştüğün hataya düşmek istemiyorum.
    Bursanın şampiyonluğunu kutluyorum. Ama yazdıklarına katılmıyorum. Geçen hafta Ankaragücü maçından sonra Fenerbahcenin şike yaptığını iddaa edenler şimdi çok mutlu. Lig 33 hafta pisti de son hafta mı temiz oldu? Benim kahrolduğum nokta 103 yıllık Türkiyenin en büyük camialarından birine yapılan iftiralar. Başka bir düşüncem de yok. Eğer vicdanınız rahatsa biz Fenerbahceli olmaktan gurur duyuyoruz!!!
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

(Goal.com Özel) Trabzon'dan ayrılan şampiyon oluyor!

Goal.com ilginç bir ayrıntıya bundan yaklaşık 1,5 ay önce dikkati çekmişti: Trabzonspor'la yolları ayrılan birçok önemli futbolcu, ilerleyen yıllarda forma giydiği takımlarda şampiyon oluyor... İşte bu zincire şimdi de,sezon başında bordo-mavililerden Bursaspor'a transfer olan Hüseyin Çimşir eklendi.

Mart ayında Goal.com'da, Onur Erdem imzasıyla ilginç bir araştırma yayınlamıştık. Bu araştırmada, Trabzonspor'dan ayrılan ya da bordo-mavili kulübün gönderdiği birçok önemli futbolcunun, daha sonraki yıllarda şampiyonluk sevinci yaşadığını tespit ediyorduk.

İşte bu listeye şimdi, üstelik dün Trabzonspor'un Fenerbahçe'den kopardığı puan sayesinde, bu sezon başında Bursaspor'a geçen, Karadeniz takımının eski kaptanı Hüseyin Çimşir eklendi..

Trazonspor'dan ayrılıp şampiyonluk yaşayan futbolcular şunlar:

Hüseyin Çimşir
    1997-2000 ve 2002-2009 yılları arasında Trabzonspor'da forma giydi.
    2009-2010 sezonunda Bursaspor formasıyla şampiyonluk yaşadı.

Gökdeniz Karadeniz
    1998-2008 yılları arasında Trabzonspor'da forma giydi.
    2009 ve 2010 yıllarında Rubin formasıyla Rusya'da iki şampiyonluk yaşadı.
    Fatih Tekke
    1995-1997 ve 1998-2000 yılları arasında Trabzonspor'da forma giydi.
    2007 yılında Zenit formasıyla Rusya'da şampiyonluk yaşadı.
    Ogün Temizkanoğlu
    1987-1999 yılları arasında Trabzonspor'da forma giydi.
    2000-2001 sezonunda Fenerbahçe formasıyla Türkiye'de şampiyonluk yaşadı.

Abdullah Ercan
    1990-1999 yılları arasında Trabzonspor'da forma giydi
    2001-2002 sezonunda Fenerbahçe formasıyla şampiyonluk yaşadı

Mehmet Aurelio
    2001-2003 yılları arasında Trabzonspor'da forma giydi.
    2003-2004, 2004-2005 ve 2006-2007 sezonlarında F.Bahçe formasıyla Türkiye'de üç şampiyonluk yaşadı.
    Şota Arveladze
    1993-1994 sezonu 1994-1997 yılları arasında Trabzonspor'da forma giydi.
    1997-1998 sezonunda Ajax formasıyla Hollanda, 2003 ve 2005 yıllarında Rangers formasıyla İskoçya'da şampiyonluklar yaşadı.
    Milan Stepanov
    2006-2007 sezonunda Trabzonspor forması giydi.
    2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında Porto formasıyla Portekiz liginde iki kez şampiyonluk yaşadı.

Lars Olsen
    1991-1992 sezonunda Trabzonspor forması giydi.
    1992 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Danimarka formasıyla zafere ulaştı. 1995-1996 sezonunda Brondby formasıyla Danimarka şampiyonluğu yaşadı.

Rune Lange
    2000-2001 sezonunda Trabzonspor forması giydi.
    2002-2003 ve 2004-2005 sezonlarında Club Brugge formasıyla iki Belçika ligi şampiyonluğu yaşadı.

Var bir uğursuzluk üstümüzde,birde tam anlamıyla iyi bir kadro kuramadık ki uzun zamandır hep biryerler eksik kalıyor.Araştırmada ilginç olmuş

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Bursaya yakisacak bi de stat yaptilar mi bu basarinin devami seyirci destegiyle beraber gelecektir.
    Bu iş stadda tesis ile olmuyor. Herşey gözüktü. Gerçek bir yana, Bursa'da timsah şeklinde stadyum planı var umarım bu gerçekleşir.

Tebrik mesajları atan arkadaşlara teşekkür ederiz. Türkiye'nin dört bir yanında şampiyonluk kutlamaları gerek Bursaspor taraftarıyla gerekse GS, BJK, TS ve Anadolu taraftarıyla beraberce kutlandı. Bir tek Eskişehir'de bıçaklama olayı olmuş, ancak o olayı yapanlar bence Es-Es taraftarı değildir. Eskişehir'deki arkadaşlar olayı daha iyi açıklayabilirler.

Umarım Bursasporlu yöneticiler "5.büyük olduk."gibi söylemler yapmazlar. Yıllardır bu büyük söylemlerine karşı çıkan bir taraftarın yöneticisi böyle bir açıklama yapmamalı.

Şampiyonlukta aslan payı Ertuğrul Sağlam ve karakterli oyuncularıdır. Başkan Yazıcı'da futbolcularını satmayarak bu olaya ortak olmuştur.

İkinci sezon başladığında imzama yazmıştım " O sene Bu sene" Bursaspor taraftarı şampiyonluğa inanmıştı. En ümitsiz anlarımızda zaferlere ulaştık. İnönü ve Kadıköy zaferlerinin üzerine 1 puan geride iken son hafta şampiyon olmamız bunun kanıtıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post

Var bir uğursuzluk üstümüzde,birde tam anlamıyla iyi bir kadro kuramadık ki uzun zamandır hep biryerler eksik kalıyor.Araştırmada ilginç olmuş
    ahaha Fenerbahçe şampiyon olsaydı orada Hüseyin değil Gökhan Ünal olacaktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben Bursa'nın şampiyonluğuna sevinmedim üzüldüğüm tek şey var biz olamadık.Ama Bursa çok iyi bir şeyi başardı ve zor olanı yaptı tebrikleri hakediyorlar.Büyük olduk olayın girerlerse kendileri kaybeder.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben Bursa'nın şampiyonluğuna sevinmedim üzüldüğüm tek şey var biz olamadık.Ama Bursa çok iyi bir şeyi başardı ve zor olanı yaptı tebrikleri hakediyorlar.Büyük olduk olayın girerlerse kendileri kaybeder.
    Anadolu

yerinde yapılan devrim her zaman iyidir.futboldada bir devrim yaşanmıştır,bursayı tebrik ederim,inşallah şampiyonlar liginde devrilmezler

Bize Her Yer Trabzon Bize Her Yer Trabzon ! ! !

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Tebrikler Bursaspor. Sonunda Anadolu'dan bir şampiyon daha çıktı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Şehriyle,camiasıyla,tribünüyle ve halkıyla Anadolu'dan şampiyonluğa en yakın takım Bursaspor'du...

Efendiliği,adamlığı,karizması,teknik,taktik bilgisi ve forma dağıtımındaki adaletli duruşu,gençleri güveni vb. özelliklerle bu devrimi başarmaya en yakın teknik adam Ertuğrul Sağlam'dı...

Bu iki öğenin bir araya gelmesi büyük bir atılımdı.Ve bunlara çok iyi bir kadro ve takım ruhu eklenince arzulanan başarı geldi...

Tebrikler Ertuğrul Sağlam...

Tebrikler Bursaspor...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Herhalde bu maçla gelen şampiyonlukla beraber, seneye de şu saçma taraftar yasağı uygulaması kalkar, 2 taraf da deplasmanda maç izleyebilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Iyi guzel bu linki vermissin ama anasayfasinda bi satir bile bahsetmemis. Bizim lig bu kadar mi geriplandadir. Avrupanin Turkiyeyi bu kadar dislamasina artik dayanamiyorum acikcasi. Bu hafta sona eren kac tane lig var ki avrupada, bi satir da ilk sampiyonlugunu alan BUrsadan bahsemez misiniz sanki, yazik !

Aga daha şimdi geldim eve o derece sevindirik oldum.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Iyi guzel bu linki vermissin ama anasayfasinda bi satir bile bahsetmemis. Bizim lig bu kadar mi geriplandadir. Avrupanin Turkiyeyi bu kadar dislamasina artik dayanamiyorum acikcasi. Bu hafta sona eren kac tane lig var ki avrupada, bi satir da ilk sampiyonlugunu alan BUrsadan bahsemez misiniz sanki, yazik !
    Su anda durum nedir bilmiyorum ama dun gece Bursa'nin sampiyonlugu ana sayfadaydi UEFA nin sitesinde Barca'nin sampiyonluk haberinin hemen altindaydi

Bursaspor'un başarsı Türkiye'de fırtına yarattı.

Bursaspor success creates a storm in Turkey

Bursaspor have stunned Turkey by wresting the title away from under the noses of Fenerbahçe SK on the final day of the season, winning 2-1 against Beşiktaş JK to take their first crown.

Bursaspor have become only the second club from outside Istanbul to win the Turkish title, taking the honour with a 2-1 win against Beşiktaş JK after Fenerbahçe SK dropped points at home against Trabzonspor.

Founded in 1963, Bursaspor have followed in the footsteps of Trabzonspor, with the Black Sea club having broken Istanbul's title monopoly, winning the last of their six titles in the 1983/84 season. Having gone into the final round of the season a point adrift of Fenerbahçe, Ertuğrul Sağlam's Green Crocodiles needed to win and hope Fenerbahçe failed to triumph if they were to claim the title.

They upheld their part of the bargain in Bursa, with Pablo Batalla handing them a 32nd-minute lead before an İbrahim Toraman own goal put them 2-0 up. Uğur İnceman pulled a goal back three minutes from time for the visitors, but there was to be no late drama.

Instead, there were celebrations after news filtered through from Istanbul that Fenerbahçe had drawn 1-1 with Trabzonspor. The Yellow Canaries started brightly, taking a 14th-minute lead through Spanish striker Daniel Güiza, but Burak Yilmaz equalised for the visitors within ten minutes.

Bursaspor coach Sağlam said: "After taking pole position in the league during the course of the season, we believed in our hearts that we could win the title. Despite losing the lead to Fenerbahçe we did not give up hope. We were always waiting to pounce if Fenerbahçe dropped points.

"Following in Trabzonspor's footsteps, we have brought success back to Anatolia," he added. "We have taken this honour. Now we have an even bigger responsibility on our shoulders; representing our country in the UEFA Champions League. We'll try not to let those who supported us down. The whole of Bursa has made history. We put together a good team and that was the key to our title success."

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Umarım ŞL'de de ülkemizi en iyi şekilde temsil ederler..Helal olsun Bursaspor'a..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bursasporu tebrik ederim devrimi gerçekleştirdiler umarım devamı gelir bunun bu olay tüm anadolu takımlarının öünün açsın

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bu iş stadda tesis ile olmuyor. Herşey gözüktü. Gerçek bir yana, Bursa'da timsah şeklinde stadyum planı var umarım bu gerçekleşir.
    Saha 2.5 m indirilip ; kapasite 25.000 'e yükseltilecekmiş..

Fenerbahçe'yi Süper Ligin Şampi' si yapan takvim'e de hayırlı olsun diyorum ..

http://www.takvim.com.tr/Spor/2010/0...e_713409832968

Bir Galatasaray'lı olarak Bursaspor'u tebrik ediyorum.Avrupa'da da başarı olurlar inşallah..
    Last edited by metaLwrath : 17.Mayıs.2010 at 18:00

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri