1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Kayseri Stadı UEFA'dan geçti

Default Kayseri Stadı UEFA'dan geçti

UEFA Intertoto Kupası'nda mücadele edecek Kayserispor'un, maçlarını oynadığı Kayseri Atatürk Stadı'nı inceleyen UEFA Stat ve Güvenlik Departmanı yetkilileri, stadyuma geçer not verdi. Heyet, saha zemini ve tribünleri beğenirken tesisin lavabo ve tuvaletlerinin gözden geçirilmesi yönünde rapor yazdı.

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

biliyorum o stadyumu Kayserimi orda kac kere izledim ben... benden taa gecen sezon gecer not almisti zaten

çok mu izledin enesao sen yazları kayseride kalsan kalsan en fazla 2 hadi 3 hafta olsun oda adamlar tatilde zaten haa stadı gezmişsindir ona bişey diyemem

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

ya stadımızı wala ali sami yenden gusel solim sami yen uefadan gecer not alamıcak ama biz aldık buyuk Kayserimize yakısır stadımız

adamlar teftişçiler gelmeden önce geçer not versinler diye canla başla çalıştılar...

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by SeZeRinHo
    çok mu izledin enesao sen yazları kayseride kalsan kalsan en fazla 2 hadi 3 hafta olsun oda adamlar tatilde zaten haa stadı gezmişsindir ona bişey diyemem
    memetcim hatirlarsan lig gecen sezon 3 agustosta falan basladi bizde arabistana ne zaman dönuyoruz eylul de falan bu 1
    kayseride kayserisporu ben 4 macta canli canli izledim buda 2
    sende bana laf yetistirecegine konuyla ilgili yorum yap mesaj kirliligi yapma buda 3..

tebrikler kayseri umarım turları geçip uefaya kalırlar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

inşallah kalırr

allah allah nelere seviniyoruz artık ... stadımız uefa dan geçer not aldı diye seviniyoruz bence buna sevindiğimiz için üzülmeliyiz ....

Nesil
    2006

Bide UEFAYA gidelim

kayserispor türkiyedeki hemen hemen herkesin sempatisini kazandı.İNŞALLAH başarılı olurlar

Mesaj Yetkileri