1 ile 30 arası toplam 151 sonuç

Konu: Türk Futbolunda Devrim ! Şampiyon Bursaspor !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu şampiyonluğu kutlamayı en çok hakedenler,Sakarya'da düştüğümüz maçta göz yaşı döküp polisten dayak yiyen insanlarındır.Bu yüzden Bursa'lı olupta o acıyı bilmeyenlerin,Bursa'lı olupta İstanbul takımlarını tutanların bu başarıya ortak olmasını kendime yediremiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Bu şampiyonluğu kutlamayı en çok hakedenler,Sakarya'da düştüğümüz maçta göz yaşı döküp polisten dayak yiyen insanlarındır.Bu yüzden Bursa'lı olupta o acıyı bilmeyenlerin,Bursa'lı olupta İstanbul takımlarını tutanların bu başarıya ortak olmasını kendime yediremiyorum..
    Spor kardeşlikdir, yenilgiyi hazmetmektir, DOSTLUKDUR.. [ algılayana tabii ]

İlla yediremiyorsan kendini FM'de bir oyun aç orda şampiyon yap takımı kendin kendine mutlu ol..;

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kaleler fethedilince surların en üstüne o kaleyi fetheden ordunun bayrağı konulur.
    Şampiyon olan takımın bayrağı da boğaza asılıyorsa,Bursaspor bayrağı orada dalgalanacaktır..

Ben sporu savaşla falan bağdaşlaştırmadım.O sadece mecaz bir örnektir..Tabi sen nasıl anlamak istiyorsan öyle anlamışsın..
    Mecaz bir örnek olarak düşünebilirsin. Ancak yapılanı mecaz olarak düşündüğün şeyi gerekçe göstererek haklı kılmaya çalışmışsın.

Yukarıda ki konunun dışında bana göre boğaz köprüsüne bayrak asılması; boğaz köprüsü İstanbul'da olduğu için ve de bugüne kadar şampiyon olanlar İstanbul takımı olduğu için anlamlıdır. Buna karşı Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray şampiyon olunca İstanbul dışında da kutlamalar yapılabildiği gibi, Bursaspor taraftarının da köprüye bayrak asarak şampiyonluğunu kutlaması anormal bir durum değil.

Neyse bayrak istediği yere asılsın beni rahatsız etmez. Şükrü Saraçoğlu'na asılması dışında
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri