ZİTA ve POLAT İMZALADI.. "HEDEFİM 1 NUMARA OLMAK"

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'da, sözleşmesi sona eren Tunuslu futbolcu Ali Zitouni ile kaleci Polat Keser'in sözleşmeleri uzatıldı. Zitouni ile 2, Polat ile de 3 yıllık sözleşmenin imzalandığı belirtildi.

Ali Zitouni, bugün Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine, yurtdışı uçak saatinin çakışması nedeniyle katılamazken, Kaleci Polat Keser ve Antalyaspor A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Aksoy imza için medya mensuplarının karşısına geçti.

Törende konuşma yapan Yönetici Tahsin Aksoy, “Kalecimiz Polat ve Zitouni bildiğiniz gibi Antalyaspor’a büyük faydası dokunan oyuncular. Kendilerinden memnun olduğumuz için bugün sözleşmemizi onların da isteğiyle yeniliyoruz. Antalyaspor’a ve iki futbolcumuza da hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kırmızı-beyazlı takımla 3 yıllık sözleşme imzalayan Polat, Antalyaspor'u gelecek sezon daha iyi yerlere taşımak istediklerini söyledi.Takımdaki hedefiyle ilgili de konuşan Polat, “Bende yılan sabrı var. Amacım; önümüzdeki yıl takım arkadaşlarımla birlikte Antalyaspor’u daha iyi yerlere taşımaktır. Hedefim burada bir numara olmak. Bu nedenle 3 yıllık bir sözleşme imzaladım. Ömer Ağabey’den çok şeyler kaptım. Forma şansı geldiğinde bunu en iyi şekilde değerlendirmem gerekiyor. Kendimi her zaman hazır hissediyorum. Yuvada kaldığım için mutluyum'' dedi.

Konuşmaların ardından taraflar sözleşmeyi imzaladı. Tören, basın mensuplarına poz verilmesiyle tamamlandı.