Mehmet Batdal Manisa anlasmasi gerceklesmemis büyük ihtimalle bizde ama resmi site aciklamadiktan sonra inanmamak lazim.
Mehmet Batdal Manisa anlasmasi gerceklesmemis büyük ihtimalle bizde ama resmi site aciklamadiktan sonra inanmamak lazim.
Vallahi gururlandım![]()
Valencia'nın aldığı bir oyuncuyu beğenmememiz ilginç.
Duygulandim ve sevindim Mehmet adina gercekten mükemmel bisey foto cekilmesi imza vermesi umarim futbolu da cok iyi olur.
genç türkler olr hep transferlerimzz
Vallahi Türk futbolu adına gurur verici birşey , İnşAllah Valencia'da kral olur Mehmet Topal..
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Valencia baya şey bekliyor Topal'dan umarım çok çabuk harcamazlar
bu arada Rijkaard gönderilip Terim gelirse Gsyi izlemem
G.Saray'a 2 transfer!
FLAŞ... Galatasaray Kulübü'nün, Beşiktaşlı Serdar Özkan ve Bucaspor'dan Mehmet Batdal ile Haziran 2010'dan itibaren 3 yıl boyunca geçerli olmak üzere sözleşme imzaladığı açıklandı.
Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama!
"Galatasaray Futbol A.Ş. ile futbolcular, Beşiktaş A.Ş.’den Serdar Özkan ve Bucaspor’dan Mehmet Batdal arasında, Haziran 2010’dan itibaren üç yıl boyunca geçerli olmak üzere sözleşme imzalanmıştır.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."
Galatasaray Futbol A.Ş.
Sporx ve AA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Mehmet ve Serdar ile sözleşme imzalamış herhalde Galatasaray.
Kaptan hızlı davrandı![]()
Eli öpülecek adamsın Haldun Üstünel...Seneye Nobre ve Uğur inş...
![]()
Serdar Özkan futbolcu falan değil ama Mehmet Batdal çok iyi futbolcu, Jo'dan daha faydalı olur G.Saray'a. Baros-Batdal ikilisi hem havadan hem yerden iyi işler yapar.
batdal çok hantal. sadece top indirir.
(/s)
Mehmet Batdalın fm profiline baktım. Hayırlı olsun ama eğer FMdeki arkadaş 1 sene boyunca izleyip yanlış değerlendirmediyse Süper ligde bile çok zor oynayabilecek oyuncu.
FM deki profiliyle olsaydı o işler.
Yok bende diyorum FM ile kıyaslıyorsan birçok oyuncu var öyle.
Bence En azından alternatif olur. Şans verildiğindede iyi değerlendirir bence Mehmet Batdal.
kadro derinligi icin transfer edilmislerdir.. yoksa ikiside gs de ilk 11 oynayacak düzeyde degiller.
Gökhan Zan'dan ders almamış Adnan Sezgin. Neyse hayırLı oLsun Galatasaray camiasına.
Gerçek performansını bilemem ama Serdar'ın Fm profilini merak ediyorum. Normalde nispeten iyi geçirdiği sezonlardan sonra bile hiç bir Beşiktaşlıyı memnun etmezdi, bu sezonun ardından da belli bir düşüş olur herhalde.
Serdar Özkan transferi tam bir skandaldır.
Valla bizim yönetimden 1 cacık olmaz seneyede UEFA için mücadele ederiz gibi duruyor Serdar Özkan'ı almışlar sıra kimde Nobre,Selçuk?..
Sakat,cezalı gibi durumda düşünülebilecek çok iyi 2 alternatif.Kadro derinliği açısından iyi transferler,hayırlısı olsun.
Serdar Özkan, potansiyeli olan fakat bir türlü o patlamayı yapamayan genç , alternatif bir futbolcudur..Beşiktaş için de artık bir sorun haline gelen bir oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden transfer etmek doğru bir hamledir..
Hayırlısı olsun..
Ali Turan,Serdar Özkan,Mehmet Batdal nerdeyse beleş geldiler.Kadro derinli açısından iyi.Bakalım belki ummadık taş baş yarar..
Serdar Özkan neye göre potansiyelli oyuncu? Beşiktaşta ne yapmış? Bir ışık vermiş mi bu güne kadar? İyi oynar, oynamaz ayrı meseledir ama hangi mantıkla transfer ediliyor? Elde hiç bir mantıklı veri yok.
Emrah'a katılıyorum. Serdar Özkan kim ya? Sıradan, basit bir futbolcu bana göre. Potansiyelli falan denilemez. Bence boşa transfer.
Mehmet Batdal ise isabetli transfer, çünkü Batdal çok formda, hem havadan hem yerden çok iyi durumda. Sol ayağını müthiş kullanıyor, çok sert şutlar atıyor, çalım da atabiliyor, yani uzun diye hantal demek biraz haksızlık olur. Bence potansiyeli olan esas Mehmet Batdal'dır, Serdar Özkan değil.
Zaten Serdar kötü performans gösterirse gönderilir.Bonservisi olmadan alındığı için denenmeye değer bence.Zaten taraftarın çoğu istemiyor bu transferi.Ancak ben bekleyip görelim diyorum.Kadro derinliği açısından iş görür inşallah..
Bonservisi olmayabilir ama bi ton para verecekler şimdi kendisine.