Volkan'a Ne Kadar Kızsalarda Ne Kadar Hatalarını Yapsada. Ne Kadar Beğenmişlik Yapsada Fenerbahçede En Çok Sevdiğim Oyunculardandır. Volkan'ın Kalitesi ve Kumaşı Bence İlk 10'a Fazlasıyla Müsait Çünkü Çok Yetenekli. Herkes Hata Yapar Ne Zaman Hata Yapacağını Kimse Bilemez Bu Yüzden Bence Fenerbahçeli Taraftarlarda En Az Diğerleri Kadar Haksızlık Ediyor. İnsan Sonuçta Ne Zaman Nerede Hata Yapacağı Hiç Belli Olmaz Ama Hata Yapıpda Kurtardığı Maçlarıda Sineye Çekmek Biraz Haksızlık Olur. Türkiyenin Bence Rüştüden Bile Daha İyi Yetiştirmiş Bir Kalecisi Var Volkan Türkiyenin Gururudur. Forumda Kimse Bana Hadi Ordan Dersiniz Biliyorum Ama Ben Volkan'ın O İlk 10'a Rahatlıkla Gireceğini Söylerim O İlk 10daki Kaleciler Çok mu Daha İyi Güldürmeyin Beni. Keşke Fener Şutlasada Volkanı Biz Alsak 15 Yıl Kale Sıkıntısı Çekmeyiz. Türkiyenin Tartışmasız Gelmiş, Geçmiş En İyi Kalecisidir Kimse Aksini İnkar Etmesin Galatasaraylı Arkadaşlar Bana Turgay Şeren Veya Trabzonlu Arkadaşlar Bana Şenol Güneş Diye Laf Ebeliği Yapmasın Bırakın Fanatikliğide Milletimizi Yücelten Herkese Sahip Çıkın Burada Fanatikliğin Borusu Ötmez... Eski Çamlar Devrileli Asırlar Oldu...