Quote Originally Posted by DisCo View Post
Teşekkür ederim arkadaşlar.

Fatih sen biraz kullan bakalım. Tekrar değerlendirmeni alırım. Gerçi şarjı az gidiyormuş öyle diyorlar.
1 yıldır kullanıyorum,telefonu çok sık kullandığım için günde en az yarım saat gibi bir süre şarjda tutmak gerekiyor,bu nedenle gece yatmadan önce telefonu şarja takıyorum,uykudan uyandığımda veya gece su içmeye kalktığımda ise çıkarıyorum,o konuda çok sorun yok.

Telefon çok kullanışlı,şimdiye kadar "neden şu özelliği yok" demedim.Çok kullanışlı.

Mesajlarda ve telefonlarda çok iyi kısayollar ve hızlı-rahat kullanım için yapabilecekleri her şeyi yapmışlar.İlk eline aldığında zor görünen telefon ileride resmen elinde adeta bir oyuncak oluyor.Dokunmatik kullanamam dersen bilemem,fakat uzun süredir kullandığım için elim alıştı benim,ekran klavyesiyle aşırı hızlı yazı yazılabiliyor.

Telefonu birçok kez ciddi şekillerde düşürdüm.Telefonda şimdiye kadar hiçbir sorun yok,ekranı çok iyi bir şekilde çalışıyor,çevresinde ise küçük çizikler var.

Ekranı haftada 1 kez temizlemek gerekiyor,yoksa kir üzerinde birikince kötü bir görüntü ve dokunmatikliği azaltan bir alan oluşuyor.

Telefonun iyi özellikleri saya saya bitmez sanırım.Ayrıca çok ucuz,herkese öneririm.1 yılda 450 lira ucuzladı