Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
Rüştü ne yaptı size de az bile söylemiş. Her şampiyonluk gidişinden sonra ya istifa edilir geri dönülür , yada rakibe pislik atılır. Rüştü , Türk futbolunun Hakan Şükür , Bülent Korkmaz, Tayfur Havutçu, Ertuğrul sağlam gibi isimler ile birlikte en şereflisi , en namuslusudur. Rüştüye bu gibi şeyleri ima etmek bile terbiyesizliktir. Yahu anlamıyorum , niye o zaman zamanında çıkıp söylenmedi bunlar , hani Aziz bey o kadar eminse Rüştünün milleti aradığından ofisine bayrak astırmak yerine çıkıp dile getirseydi ?

Şampiyonluk kaçıncamı ortaya çıktı bunlar ? Kendi işinin kendi bitirecekti hani Fenerbahçe ? Niye Rüştüye , Toramana , kısacası kadıköyde yapmadıgı şeyi bırakmayan , "köpek" dediği takıma muhtaç kaldı ?

Bunların cevabı verilmediği sürece Rüştüye kimse iftira atamaz. Bunları duyduktan sonra diyorum ki , keşke Rüştü alıp topu kendi kalesine atsaydı. Artık diyorumki bilerek yediyseniz bile helal olsun size Rüştü , Toraman...

Ayrıca Rüştü onu bunu aramışmış. Bizde ne ima ettiğini anlamayacak kadar gerizekalı değiliz.
demin Ntvspor'daydı.Aramış.Etmedim diyemedi.hiç burda körü körüne savunmaya kalkma..