Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
Bak sanırım anlamıyorsunuz.

"Beşiktaş kalecisi Rüştü Kasımpaşalı oyuncuları arıyor Fenerbahçe'yi yenin diye. "

Bu lafı diyen Aziz yıldırımdır. RÜştü açıkladı , eğer bu sözü ispatlarsa futbolu bırakırım dedi. Acaba ispatlanmazsa Aziz yıldırım bırakır mı ?

İkincisi madem 30-40 şut çektin , tamam bende biliyorum Fenerin çok iyi oynadıgını ancak şanssızlık ile yenemediğini. Ama 1-1 kalıyorsan da alkışla takımını helal olsun oynadık olmadı de , rakibin maçına bakma. Beşiktaş o maçı ne diye motive olacaktı ? Cumali Necip ve bilimum genç çocukla şampiyonluk maçını kazanması mı bekleniyordu ?
Ben zaten helal olsun , gururluyum , çok iyi oynadık , sonuna kadar da hakettik diyorum ? Bunu başkanda , abdullah kiğili da herkes söylüyor ? Bahsettiğin şey Beşiktaş'ın 2-2 yaptığını zannedip sevinmemiz ise , şampiyonluğu getirecek bir gole neden sevinmeyelim aman beşiktaş attı böyle şampiyonluk olmaz olsun mu diyelim ?

Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe kulübüne ne iftiralar atıldı , sürekli çıkın ispatlayın dedik kim ispatlayabildi , gitsin o zaman Rüştü yargıya çıkartsın telefon konuşmalarını , Başkan sonuna kadar haklı konuşmalarında böyle şeyler oluyor madem bize söylüyosunuz neden kendinize bakıp bu oyuncu neden aradı , neden hatalı gol yedi demekki şike yapıyor demiyorsunuz diyor ? anladın ?