-
Fenerbahçe gibi büyük bir takım son maç baskısını neden kaldıramadı. Spor o kadar basit görülüyor ki. Acaba Fenerbahçe 16 pozisyonu niye atamadı. Bunun sorumlusu kimdir bundan bahsedilmedi. Psikoloji olabilir mi? Eğer buysa neden önüne geçilmedi.
2-2 anonsu yapılabilir. Stada girişe kim izin verdi. Bunun sorumlusundan bahsedilmedi. Acayip sonuçlar doğurabilirdi.
Guiza'a hangi akla mantığa göre bu kadar ısrarla oynatılır. Teknik heyetin hataları nelerdir bunlardan bahsedilmedi.
Fenerbahçe Başkan'ı söz vermiş. 3 yıl şampiyonluk. Verecek tabi. Riski vardır. Şampiyon yapsa helal olsun dedi yaptı denecekti. Bunlar futbolun içinde var. 20:45'te lideriz dendi. Olamadık. 20:45'te şampiyonuz dedik olduk. Aradaki fark bu kadar basit. Fenerbahçe için maç bağlıyor ediyor deniyor. Hangi takım için denmiyor ki. Her takım çıkıp lig şaibeli diyor. Her takım birbirine ithamlarda bulunuyor. Hakemleri, federasyonu suçluyor. Neymiş Rüştü ben aramadım dememiş. Aziz Başkan'da ben dövmüşüm. Kimi dövdüm aranızda diye espiri yaptı. Ordan birine sordu. Adamı dövmüşmüydü neydi.
Cevap geç gelince sert bir tavırla olmadı değil mi dedi. Devamındaki cümlede bana saygısızca davranmayana bende birşey yapmam dedi. Demek ki yapana yapıyor. Cümlelere de takmamak lazım o kadar.
Aziz Yıldırım yine krizi iyi yönetti. Herkesin bildiği şeyleri anlattı bu duruma gelinme sebebini söylemedi.
Mesaj Yetkileri