100.yılımıza da haksızlık yapmayalım Serkan... O sezon da tüm branşlarda müthiş başarı yakalamış, rekorlar kitabına aday olacak kadar şampiyonluk ve kupa toplamıştık...
Ayrıca hem bu sezon hem o sezon ezeli rakibimizle oynadığımız maçlarda ezici bir üstünlük sağladık... O sezon takım sporlarında 14-0 yapmıştık... Bu sezon (Cemal Nalga skandalıyla gelen hükmen galibiyeti saymıyorum; sahada kazanılan maçlardan bahsediyorum) 18 maçın 17'sini kazandık... Yani: 17-1
Bu sezonun şanssızlığı futbol takımının son hafta şampiyonluğu kaybetmesi... Yoksa gerçekten altın bir sezon olacaktı... Zaten şampiyonluğun kaybedilmesine bundan tahammül edemiyorum... Futbol takımı yüzünden diğer branşların emeği gölgede kalıyor... Ama her yıl aynı şey... Bir türlü şu takımın standartını yükseltemediler, gittiler... Bunu affedemiyorum... Beş takımımız içinde açık ara standartı en düşük futbol takımı kaldı... Bir de erkek voleybol takımı... Ama helal olsun onlara ki, buna rağmen şampiyon oldular...Geçen yılda final oynamışlardı... Erkek ve bayan basketbol takımıyla bayan voleybol takımı zaten kendi liglerinin standartının çok üstünde kadroya sahipler...

Alıntılı Yanıtla