Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 267 sonuç

Konu: Aziz Yıldırım'ın açıklamaları

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bence lig temiz falan değildi, hala da değil. Çok fazla spekülasyon oldu bu sene. Sadece Fenerbahçe için de olmadı üstelik. Galatasaray - Bursaspor maçından önce çoğu yerde bizim için maçı satarlar, ezeli rakiptir zaten şampiyonluğumuzu istemiyorlar diye düşünen insanlar maçtan sonra lider olunca çıkıp da ayıp ettik yahu diyebildi mi ki siz şimdi özür yada açıklama bekliyorsunuz. Ayrıca şu Fenerbahçe ve diğerleri mantığı çok saçma. Ego tatminidir bunun adı. Ben Bursaspor'un şampiyonluğuna hiç sevinmedim mesela, çünkü ben oldum olası sevmiyorum ne şehri ne de takımını. Benim gibi bir çok insan da vardır eminim. Bir kesim anti-fb, bir kesim anti-gs yada anti-bjk diye herkes bize düşman demek mantıklı değil.
    Bursa başka takımla yarışıyor olsa ve ve şampiyon olsa ben de sevinmezdim, Galatasaray'ın ya da Beşiktaş'ın şampiyon olmasını tercih ederdim çünkü ben de hiç sevmiyorum Bursa'yı.

Galatasaray maçı satacak diyenlerin de yüzüne vurulsun, utanmaları sağlansın, çamur at izi kalsın çok kolay bu ülkede, bunlara izin verilmemeli ya da bedeli bir şekilde ödetilmeli.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Erkek Basketbolda durum 4-3 Gs lehine, Erkek voleybolda da 4-2 Gs lehine. Bayan voleybolda bizim şampiyonluğumuz yok, siz 2 defa şampiyon olmuşsunuz.
    Bayan baskette 1980-90 arası 8 şampiyonluk mevcut. Bu tarihler dışında da iki tane daha var. Fenerbahçe ise şuan 8 kupaya sahip. Neyse saymayı bırakalım bu işi. Ben şimdi Fenerbahçe'nin Rugby zaferlerini saymaya başlayacam.

Nesil
    2006

Birde şu var, dört büyüklerin zararına oldu Bursa'nın şampiyon olması. Özellikle Fenerbahçe için. Çünkü en fazla garanti parayı Fenerbahçe kulübü alıyordu. En çok kaybedende Fenerbahçe olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bayan baskette 1980-90 arası 8 şampiyonluk mevcut. Bu tarihler dışında da iki tane daha var. Fenerbahçe ise şuan 8 kupaya sahip. Neyse saymayı bırakalım bu işi. Ben şimdi Fenerbahçe'nin Rugby zaferlerini saymaya başlayacam.
    Toplamda 11 şampiyonluk var bayan basketbolda, amacım saymak falan değildi zaten benim de sadece açıklama fazla iddialı geldi. Konuyu biraz dağıttım galiba, özür diliyorum.

Nesil
    2007

Fenerbahçe gündem değiştirme işini çok güzel yapıyor, bu seferde yıktılar suçu Rüştü'ye hadi bakalım
    Ben Aziz Yıldırım'ın kalmasını istiyordum, bu gündem değişikliğinden sonra kalır zaten; umarım Daum vs. kalır...

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Galatasaray'ın büyüklüğü şampiyonlukla yada 34. haftaya kadar getirmekle ölçülmez. Fenerbahçe'nin de böyle bir sözü vardı. İş kupalara, başarıya kaldıysa Türk futbolunda kupa beyinin kim olduğu bir gerçektir.

Tabi böyle gönül okşayan sloganların atılmasıda bu tarz krizlerde en güzelidir. Pazar günü yarınını düşünen her Fenerbahçe'li bugün herşeyi Rüştü'den biliyor. Tabi ayıpladığımı zannetmeyin. Fenerbahçe'li yöneticiler şirket yönetmekte, kriz yönetmekte, idare işlerinde başarılıdırlar. Herkes böyle kolay kolay çıkamaz. Ancak futbol anlamında başarısız bir yönetimi vardır. Buda benim görüşümdür.
    Bende aynı şekilde düşünüyorum, şimdi oturup kupa yarıştırmaya lüzum yok, kimin önde olduğu belli zaten, veya tekrar tekrar birbirimizin takımlarının rezillikleriyle alay etmeye lüzum yok...

Bursaspor şampiyon oldu, bugün çarşamba ve gündem Rüştü'ye dönü.Ben suçlu olduğunuda düşünmüyorum...
    Üstelik daha Bursaspor şampiyon olalı bir hafta olmadı.Bu mükemmel olayı konuşalım bir izin verinde

Herşeye inat seneyede Bursa şampiyon olursa çok sevineceğim(Galatasaray dışında tabiiki).

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Şampiyonluğu kaptırdıkları Bursa değil Galatasaray olsaydı istifa etmiş olacak yönetim devam kararı aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bursa başka takımla yarışıyor olsa ve ve şampiyon olsa ben de sevinmezdim, Galatasaray'ın ya da Beşiktaş'ın şampiyon olmasını tercih ederdim çünkü ben de hiç sevmiyorum Bursa'yı.

Galatasaray maçı satacak diyenlerin de yüzüne vurulsun, utanmaları sağlansın, çamur at izi kalsın çok kolay bu ülkede, bunlara izin verilmemeli ya da bedeli bir şekilde ödetilmeli.
    İnsanları bir çırpıda itham edenler, bu işi bu kadar kolay yapabilenlerin yüzüne vurmak pek mümkün olmaz çünkü onların yüzü bile yok bence. Ben bir ultrAslan üyesiyim, nickimden de belli zaten , FB-Es es maçından sonra bizim sitemizde Rapaiç'in fotosunun da bulunduğu bir resim vardı, Ivesa ve Vucko'nun da Hırvat olmasına gönderme yapılarak Ivesa'nın yediği hatalı gole dikkat çekilmesi amaçlanmıştı. Ben bunu tasvip etmiyorum ve yanlış buluyorum mesela. Buna benzer şeyler yada ifadeler başka takımların taraftar forumlarında da mutlaka yapılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Geçmişe baktığımızda Fenerbahçe deplasmanda Samsun'la oynuyor. Galatasaray Ali Sami Yen'de Trabzonsporla. Fenerbahçe yenilecek Galatasaray'ın ise fark atması gerekiyor.

Fenerbahçe 1-0 mağlup Galatasaray Trabzon'a leblebi gibi 5 tanesini atmış.

Şimdi zamanında böyle işleri yaparsanız. Yıllar sonra Fenerbahçe ile Trabzonspor şampiyonlukta çekişirken Trabzon'un Galatasaray maçı için laf söylenir. Galatasaray ne yaptı çıktı deplasmanda yendi. [4-2 idi yanılmıyorsam.]

Kasımpaşa'nın arkadasında kim var. Başbakan. Hangi takımlı Fenerbahçe. Yılmaz Vural nerde hocalık yapmak için yanıyor. Fenerbahçe. Fenerbahçe Avrupa'da başarılı olurken önünüzde eğilmeyen bizden değildir diye sitesinde resim koyan kim Kasımpaşa. İddası olmayan takım kim Kasımpaşa. Anormal bir gol yiyen kim Kasımpaşa kalecisi. Yerli Barcelona dediğimiz takım kendi sahasını geçemiyor. Oda Kasımpaşa.

Tabi ki birileri çıkıp şüphe duyacak bunu dile getirme cesareti varsada getirir. Zaten Galatasaray, Bursa'ya maç verecek deniyor. Tesadüf bu kadar mı olur diyor insan. Keita kendi kalesine atıyordu nerdeyse alakasız bir kafa vuruşuyla. Sonrasında da gülüyor.

Belge var mı? Yok. Ama öyle anormal işler dönüyor ki ister istemez insanın aklına binbir türlü şey geliyor. Ben bunu getirenleride suçlayamıyorum. Galatasaray - Diyarbakırspor son hafta maçı oynasın. Kime sorarsanız sorun Diyarbakır maçı Galatasaray'a verir diyecek. 2+2=4

Bunları dile getirmek bunları eleştirmek Fenerbahçe yönetiminin hakkıdır ancak yeri geldiğinde kendileride hakemleri, federasyonu, mhk'yi suçladılar. Tersi çıktığında utandılar mı? Biz aynı hakem hata yaparken eleştirip kendimize olunca savunmuyormuyuz. Hani utanmalıydık.

Fenerbahçe bu konuları 1-2 ay sonra dile getirecekti ki insanların kafasında gündem değiştiriyorlar mantığı oluşmasın. Açın tüm siteleri, spor kanallarını herkes bu basın açıklamasının içeriğindeki Rüştü, Melih Gökçek olayını konuşuyor. Demek ki gündem değiştirildi. Oysa konu başarısızlık değil miydi.

Nesil
    2006

Gündemi değiştiren başkan değil ki, bizleriz. Sonuçta onun söyledikleri içinde kalkıp Rüştü'yü eğer konuşursak gündem değişir. Oysa ki başkan tek Rüştü'den bahsetmedi.

Kaldı ki Türkiye'yi İstanbul yönetiyor. İki gündür hangi gazete en çok neyin haberini yapıyor, neyi manşette tutuyor? Fenerbahçe'yi. Bursa'nın şampiyonluğunu kimse konuşmuyor. Şampiyon olduğu gün bile herkes Fenerbahçe'yi konuşuyordu. O yüzden gündem felan değişmedi. Aynen devam ediyor. Sanki şampiyon Fenerbahçe olmuş gibi. Ne yazık ki İstanbul medyası Bursa'yı yok sayıyor, tirajları düşmemesi için. Bursa medyası yazsa ne olacak? Orada ki gazeteler sadece Bursa'da satıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu tarz durumların sonucunda herkes flash birşey bekler.

Bu beklenen şeyde birilerinin kellesinin gitmesidir. Daha da bilindik haliyle istifadır. Aziz Yıldırım bu konuşmalar yapmayı önceden planlandıysa neden Çarşamba'yı beklediler. Çünkü istifa dışında birşeyler yapılması gerekiyordu.

Çıkıp hata benimdir gibi kısa bir cümle gibi bize iftira atanlar cevabını almışlardır diyebilirdi. İsim vermesi beklenen flash konuydu.

Bunları konuşmamızda ki amaçta fikir alışverişi olsun. Hem Galatasaray hem Fenerbahçe için gerçeklerin üstü zaten kapatılıyor. Galatasaray'ın üst üstte Şampiyonlar ligine gitmesiyle övünürdük. 11 seneydi sanırım. Şimdi gidemiyor. Fenerbahçe 2006'da yaşadığı senaryoyu 2010'da yaşadı. Daum'u kovar 5 sene sonra getirir. 2018'de tekrar yaşar. Felsefe olarak hep şunu deriz. Ben aynı derede iki kere yıkanmam, biri seni kandırıyorsa onun suçudur iki kere kandırıyorsa senin suçundur vs. Daha kaçıncı kez aynı hataları göreceğiz kaç kere aynı derede yıkanacağız merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

ayıp ya gerçektn ayıp!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Birde şu var, dört büyüklerin zararına oldu Bursa'nın şampiyon olması. Özellikle Fenerbahçe için. Çünkü en fazla garanti parayı Fenerbahçe kulübü alıyordu. En çok kaybedende Fenerbahçe olacak.
    Bu konuda yeni dağılıma göre pek değişiklik olmayacak, toplam 53 yıl mı oynanmış, şampiyon olan takımlara verilecek para 53'e bölünüyor. Fenerbahçe şampiyon olsa 18 pay alacaktı (alacak yani önümüzdeki sezon dağılımında) kendisi şampiyon olamadıktan sonra, kim olursa olsun, alınan para değişmeyecek diye biliyorum.

İnsanları bir çırpıda itham edenler, bu işi bu kadar kolay yapabilenlerin yüzüne vurmak pek mümkün olmaz çünkü onların yüzü bile yok bence. Ben bir ultrAslan üyesiyim, nickimden de belli zaten , FB-Es es maçından sonra bizim sitemizde Rapaiç'in fotosunun da bulunduğu bir resim vardı, Ivesa ve Vucko'nun da Hırvat olmasına gönderme yapılarak Ivesa'nın yediği hatalı gole dikkat çekilmesi amaçlanmıştı. Ben bunu tasvip etmiyorum ve yanlış buluyorum mesela. Buna benzer şeyler yada ifadeler başka takımların taraftar forumlarında da mutlaka yapılmıştır.
    İşte bu nedenle taraftar sitelerinde dolaşmıyorum. Oralarda muhtemelen bu tür şeylere tepki koyduğumda insanı takımından soğutacak şekilde olaylar gelişebilir. Bu nedenle taraftar sitelerinde hoş paylaşımları da görmemeyi göze alıp, hiç girmemyi tercih ediyorum.

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bu tarz durumların sonucunda herkes flash birşey bekler.

Bu beklenen şeyde birilerinin kellesinin gitmesidir. Daha da bilindik haliyle istifadır. Aziz Yıldırım bu konuşmalar yapmayı önceden planlandıysa neden Çarşamba'yı beklediler. Çünkü istifa dışında birşeyler yapılması gerekiyordu.

Çıkıp hata benimdir gibi kısa bir cümle gibi bize iftira atanlar cevabını almışlardır diyebilirdi. İsim vermesi beklenen flash konuydu.

Bunları konuşmamızda fikir alışverişiydi. Hem Galatasaray hem Fenerbahçe için gerçeklerin üstü zaten kapatılıyor. Galatasaray'ın üst üstte Şampiyonlar ligine gitmesiyle övünürdük. 11 seneydi sanırım. Şimdi gidemiyor. Fenerbahçe 2006'da yaşadığı senaryoyu 2010'da yaşadı. Daum'u kovar 5 sene sonra getirir. 2018'de tekrar yaşar. Felsefe olarak hep şunu deriz. Ben aynı derede iki kere yıkanmam, biri seni kandırıyorsa onun suçudur iki kere kandırıyorsa senin suçundur vs. Daha kaçıncı kez aynı hataları göreceğiz kaç kere aynı derede yıkanacağız merak ediyorum.
    İyi de gündem zaten değişikti, dün hangi kanaldı hatırlamıyorum, spor haberleri başladı ve önce Fenerbahçe'den bahsedildi, sonra Bursa'nın kupa töreni gösterildi. Ben de demiştim yanımdakilere, Bursa şampiyon oldu, hala ilk haber Fenerbahçe'yi yapıyorlar diye.

Bugün Aziz Yıldırım istifa etse, yine gündem değiştirdi olmayacak mıydı? Ya da Daum'u, Güiza'yı kovdum dese yine gündem değişmiş olmayacak mıydı? Aziz Yıldırım açıklama yapmadan Daum kovuldu diye başlayıp, devam eden haberlerle zaten gündem değişti.

Bu açıklamalar şampiyon olunsa da yapılacaktı, pazartesi olmadı, çarşamba oldu. Sebebi de yaşanılan şok bence. Kendilerini toparlayıp, ne oluyoruz dediler. Pazartesi yapılmış olsa, gündem değişiyor diye daha çok kanuşulacaktı.

Aslında medyaya gitmeye de gerek yok, Bursa şampiyon konusyla, diğer konulara bakalım, forumda bile o konudan (bu açıklamalar yapılmadan önce de) daha fazla hit alan diğer Fenerbahçe ile alakalı konulardı. Siz istemeseniz de gündem o yöne kayar, bugün Rüştü demeseydi de, ne dese gündem o yöne kayacaktı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Konu FB-GS kimin daha cok kupasi var tartismasina dönmüs dogru söylemek gerekirse beni sadece futbolda kazanilan sampiyonluklar ilgilendiriyor basketbol,voleybol,kürek,boks,yüzme vs. bunlar beni pek alakadar etmiyor futbolda kaybedilen sampiyonluk kürekte veya voleybolda kazanilan kupalarla örtülemez. Acikcasi Aziz Yildirim'in da bu savunmasini cok komik buluyorum neticesinde fenerbahce bir spor kulübü olabilir fakat taraftarin en cok ilgi gösterdigi izledigi brans futboldur, dolayisi ile futbolda basarisizsan yönetim olarak basarisizsin demektir.. diger branslarda ne olup bittigi hanginizi ilgilendiriyor eminim %90 lik bir kesim sadece futbolu izliyordur diger %10 luk kesim basketbol veya voleybolada ara sira bakiyordur fakat futbol kadar takip etmiyordur.

DisCo, çok doğru söylemişsin. GS'nin ŞL'ye gitmesiyle övünürdük demişsin, aslında bir anlamda burada GS'nin de son yıllarda iyi yönetilmediği ortaya çıkıyor. FB de iyi yönetilmiyor, GS de, BJK de.

Mesela, ben bir Fenerbahçeli olarak değerlendiriyorum takımımı. ŞL ayrı bir platformdur, heyecanı farklıdır, her şeyi farklıdır. Burada istikrarı sağlamak bence çok büyük bir başarıdır. Galatasaray bunu yapıyordu, Star TV'yi 21.45'te açtığımızda Galatasaray'ın mutlaka bir maçı vardı. Ben çocukluk dönemimde Galatasaray'ın ŞL'de mücadele ettiğini çok gördüm, hafızama kazınmıştı artık, daha sonra biz mücadele etmeye başladık, sıfır çektiğimiz yıl oldu, Daum'un yönettiğinde mücadele ettiğimiz yıl oldu, Zico ile çeyrek final oynadığımız, Aragones ile galibiyet alamadığımız yıl oldu.

Baktığımızda, başarısızlık her iki takım açısından da mevcut. Şampiyonlar Ligi'nde her yıl mücadele ettikten sonra, ligde her yıl kupa almışsın, almamışsın bunlar çok da sorun edilmez. Mesela, ligde şampiyon olamayıp Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığımız 101. yılı hatırlayalım. Kim o kaçan şampiyonluğa üzülüyor ki? Ben açıkçası pek umursamıyorum bile, çünkü kaçan şampiyonluğu fazlasıyla telafi eden ve hatta önüne geçen bir başarı vardı.

Aragones'le geçirdiğimiz geçen yıl ve bu yıl Avrupa'da tamamen hüsranlar yaşadık. Oysa UEFA Kupası'nda bir yarı final oynayabilseydik, hatta Fulham gibi finale gitseydik, belki üzüntümüz bu denli fazla olmayabilirdi.

Yöneticiler bence Avrupa'da istikrar için uğraşmalılar. Bir sene çeyrek final oynayıp ertesi yıl galibiyet dahi alamıyorsan, bir yerde terslik var demektir.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sekopej
    Bu konuda yeni dağılıma göre pek değişiklik olmayacak, toplam 53 yıl mı oynanmış, şampiyon olan takımlara verilecek para 53'e bölünüyor. Fenerbahçe şampiyon olsa 18 pay alacaktı (alacak yani önümüzdeki sezon dağılımında) kendisi şampiyon olamadıktan sonra, kim olursa olsun, alınan para değişmeyecek diye biliyorum.
    Şampiyonluk oranlanmasına göre yapılıyor. Ama Galatasaray'dan daha önce 17. şampiyonluk yaşadığı için yeni dağılımda 1 milyon dolar daha fazla gelir elde ediyordu. Bursa'nın şampiyon olması bu garanti paranın beşe bölüneceğini gösterir. Burada ise şampiyonluk sayısına göre orantılıyacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Daha düne kadar derbide tüm dünyanın gözü önünde doğrandığımızdan yakındığımızda,hakkımızı aradığımızda buradaki arkadaşlar bize yönetimin başarısızlığını örtmek için taraftarı kandırdığını söylüyorlar.Üstüne birde kıs kıs gülüyorlardı,hiç çekinmeden aleni bir şekilde hemde...

İlahi adalet işte.Bu sefer tüm dünyanın gözü önünde büyük rezalete uğradılar.Ama daha önce bize yapmayın diye söylediklerini şimdi kendileri yapıyorlar.Bu rezaleti örtmeye çalışarak,her zaman olduğu gibi gündem değiştirmeye çalışan başkanlarının oltasına geliyorlar...

Kardeşim Rüştü tehdit etmiş mi?Hayır.Para teklif etmiş mi?Hayır...

Eeee...

Neymiş efendim arkadaşını arayıp,hadi yaparsınız,cesur oynayın,yenebilirsiniz gibilerinden laf etmiş.Bunun neresi suç?Bu her maçta oluyordur arkadaşlar arasında...

Sen önce neden kardeşini maçtan önce Rüştü'ye gönderdiğini söyle?

Bende yeni bir duyum aldım.Saraçoğlu'nun anonsçusu Rüştü'nün kankasıymış.Rüştü maçın son dakikalarında eldiveninin içine gizlediği telefondan ona mesaj atarak maçın 2-2 olduğunu söylemiş ve maç sonundaki komediye sebep olmuş...

Neyse bende güleyimde adet yerini bulsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım sadece kardeşini gönderdiğini değil, kendi aradığını da söyledi. Ve gönderme sebebini de Şekip Mosturoğlu açıkladı, merak edenler o açıklamayı okuyabilir, önceki sayfalarda mevcut.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ayrıca Rüştü çıkıp, evet aradım, ne var bunda deseydi, bu kadar konuşulmazdı, Rüştü aramadığını söyledi, ispatlanırsa futbolu bırakırım dedi. Fenerbahçe de ellerinde deliller olduğunu söyledi, Rüştü'nün evet hata yaptım aramakla, özür dilerim mesajı çektiğini söyledi başkanın kardeşine ve bu nedenle görüşmeye gittiğini söyledi.

Yoksa gol yesin diye para vermedikten sonra, gol yememesini söylemek doğal bir şey.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Evet Aziz beyin kardeşi demiş ki ,

İnşallah çok iyi oynarsında bu hatanı kapatırsın.

Yani meali.

Rüştü bu maçta gol yeme yoksa yakarız seni.

Aynen budur bunun açıklaması.Gidipte rüştüye rica etmedi heralde ali yıldırım anlattıkları gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post

Yani meali.

Aynen budur bunun açıklaması.Gidipte rüştüye rica etmedi heralde ali yıldırım anlattıkları gibi
    Yani bu açıklamalara inanıyorsun, yani Rüştü o isimleri aramış, yani Rüştü bugün çıkıp aramadım demesi bir çelişki doğuruyor.

Olaya Beşiktaş camiası karıştırılmıyor ama siz karışmak istiyorsunuz, sonra da gündem değiştiriliyor diyorsunuz. Sizin hiç payınız yok mu peki gündem değiştirilmesinde ya da Rüştü'nün çıkıp, evet aradım, konutum, yanlış bir şey yapmadım diyerek olayı kapatması yerine, yalanlayıp uzatması?

Ben hala bir tarafa inanmış değilim ha, Rüştü de doğruyu söylüyor olabilir. Savcılığa yaparsın başvurunu, telefon numaralarını verirsin, arayıp aramadığı çıkar meydana, herkes rahatlar.

Sonrasında yalan söyleyen çıkıp özür dilerse ne ala, dilemezse yaptığı kötülük yanına kar kalır bu ülkede, üzerine gidilmez.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Rüştü aramadım demiyor,hatta özel hayatım kimseyi ilgilendirmez diyerek bunu itiraf ediyor.Rüştü ben F.Bahçe'nin yenilmesini sağlayacak birşey yapmadım diyor...

F.Bahçeli arkadaşları çok iyi anlıyorum.Bu hüsrana en ufak bir kılıf arıyorlardı ve onuda buldular her türlü saldırıyorlar...

Bana şunun cevabını verin;

Vahim olan,her futbolcu arasında geçebilecek konuşmaları yapan Rüştü'nün diyalogları mıdır?

Yoksa Aziz Yıldırım'ın ve kardeşinin Rüştü'yü arayıp nasıl oynaması gerektiği konsunda telkin vermesi midir?

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post

Yani meali.

Aziz Yıldırım'ın söylediğine göre, "İnşallah iyi oynarsın da yarın öbür gün lekelenmezsin." denmiş.

Anilton, Aziz Yıldırım gündem değiştirecek olsa istifa eder. Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi, zaten gündemi olduğu gibi değiştirir. Bundan daha büyük gündem değiştirme de olamaz.

Rüştü "ispatlasınlar futbolu bırakırım." diyor, yani senin söylediğin gibi normal karşılanacak bir olay değil bu.

F.Bahçeli arkadaşları çok iyi anlıyorum.Bu hüsrana en ufak bir kılıf arıyorlardı ve onuda buldular her türlü saldırıyorlar...
    Bu hüsrana ne kılıfı arayalım yahu? Biz zaten kendi eleştirimizi yapıyoruz, okuyabilirsin eğer okumadıysan. Suçlu da aramıyoruz. Sadece yediği ekmeğe ihanet eden birinin yaptıklarının gün yüzüne çıkmasını değerlendiriyoruz, hepsi bu.

Bir baska rivayete göre Baykal olaylarinin sorumlusu da Rüstüymüs ayrica Barcanin Intere elenmesini de saglamistir Bu arada gündem harbiden degisti bu sefer olmaz diyodum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by anilton View Post

Bana şunun cevabını verin;

Vahim olan her futbolcu arasında geçebilecek konuşmaları yapan Rüştü'nün diyalogları mıdır?

Yoksa Aziz Yıldırım'ın ve kardeşinin Rüştü'yü arayıp nasıl oynaması gerektiği konsunda telkin vermesi midir?
    Uzatmak istemiyorum, Rüştü çıkıp, evet konuştum, ne var bunda, bunda yanlış bir şey yok dese, kimse de karışamazdı, laf söyleyemezdi. Ama Rüştü yalanladı, konuşmadım dedi. Üstelik Beşiktaş yönetimi, konuştu, konuşmasında bir sakınca yok derken.

Rüştü'ye telkin verilmesi, Rüştü'nün arkadaşlarına telkin vermesi sebebiyle olduğu söyleniyor. Bak, arkadaşlarına bunları diyorsun, sen iyi oyna, hatalı gol yersen bu dediklerinle beraber zor duruma düşersin, sonrasında da Rüştü'nün zaten özür dilediği söyleniyor.

Sonrasında Rüştü'nün bir açıklaması oldu mu, bilmiyorum, bunlar sadece iddia şimdilik.

Ayrıca gündem zaten değişmişti, dün yayınlanan spor haberlerini örnek gösterdim, ortada bir şey yokken yine Fenerbahçe ilk haber giriyordu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ... diger branslarda ne olup bittigi hanginizi ilgilendiriyor eminim %90 lik bir kesim sadece futbolu izliyordur diger %10 luk kesim basketbol veya voleybolada ara sira bakiyordur fakat futbol kadar takip etmiyordur.

Ben bu kaçta kaçın içine giriyorum bilmiyorum ama ömrüm boyunca basketbolu futboldan daha çok sevdim ve her platformda basketbolun futboldan çok daha akıcı, akılcı ve güzel bir spor olduğunu tartışırım... Futbolla aramdaki tek tutku ve bağ Fenerbahçe'dir... Bu yönüyle söylediğine katılıyorum; futbol beni, taraftarı olduğum kulübün amiral gemisi olduğu için ilgilendiriyor... Malesef futbolda başarısız olunduğu zaman diğer başarılar da gölgede kalıyor... Futboldaki başarıyı bu sebeple mühimsiyorum... Futbol takımı bu sebeple başarılı olmaya mecbur... Yoksa özelde diğer sporlardan daha değerli olduğu için değil... Ama ömrüm boyunca futbol maçı izlememekle basketbol maçı izlememek gibi bir tercih karşısında kalsam bir saniye bile düşünmeden ; "futbol sizin olsun, önce NBA'i, sonra euroleague'i bana verin" derim... Bunun Fenerbahçe'yle bile ilgisi yok... Fenerbahçenin basketbol şubesi olmasa dahi basketbol benim için dünyanın en güzel ve en keyifli sporu olmaya devam edecektir...

Voleybola gelince... Onu futbol kadar da takip etmez ve sevmezdim ama özellikle Fenerbahçe maçlarını birkaç yıldır keyifle takip ediyorum... Benim için değeri futboldan sonra gelir... Çünkü temaşa sporu değil; rakiple fiziksel temasa girmiyorsun... Halbuki ben basketbola bu sebeple aşığım... Rakibine yarım metre uzak durursan cezayı keserler...

Dediğim gibi; malesef başarının kriteri futbol ve bu sebeple futbol takımları başarılı olmak zorunda... Yoksa ben ve benim gibi basketbol forumlarında yazan yüzlerce arkadaş bilirim ki; hobilerinin merkezi NBA ve basketboldur...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olayları ve konuşmaları iyi kavrayın...

Rüştü F.Bahçe'nin yenilmesini sağlayacak bir şey yaptıysam(tehdit,para vs.) futbolu bırakırım diyor...

Rüştü ve ihanet?Birbirine o kadar uzak kavramlar ki... Bunu sizde çok iyi biliyorsunuz,ama işinize gelmiyor.Asıl ihaneti 12 yıl formasını terletip,kaptanlığını yaptığı camiadan bütün yaşantısını,kariyerini etkileyecek şekilde ithama uğrayan Rüştü yaşamıştır...

Rüştü, önce Murat Şahin'i arayıp "Aman iyi oyna, gol yeme." vs. demiş. Sonra Trabzonspor'dan birilerini arayıp "Aman iyi oynayın, Fenerbahçe kupayı almasın." demiş. Sonra da Ankaragücü antrenörünü arayıp (muhtemelen Ümit Özat) "Hadi, sıra sizde." demiş.

Sonra Rüştü'ye Ali Yıldırım bunu neden yaptığını, neden Rüştü'yü bunların enterese ettiği sorulmuş, Rüştü de hatasını anlayıp özür mesajı yollamış Ali Yıldırım'a.

Zaten Rüştü'ye söylenen "Aman Rüştü, gol yeme, biz şampiyon olalım." falan değil. Tüm bu yaşananlar ve komplo teorileri üzerine "İnşallah iyi oynarsın da lekelenmezsin." denilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Uzatmak istemiyorum, Rüştü çıkıp, evet konuştum, ne var bunda, bunda yanlış bir şey yok dese, kimse de karışamazdı, laf söyleyemezdi. Ama Rüştü yalanladı, konuşmadım dedi. Üstelik Beşiktaş yönetimi, konuştu, konuşmasında bir sakınca yok derken.

Rüştü'ye telkin verilmesi, Rüştü'nün arkadaşlarına telkin vermesi sebebiyle olduğu söyleniyor. Bak, arkadaşlarına bunları diyorsun, sen iyi oyna, hatalı gol yersen bu dediklerinle beraber zor duruma düşersin, sonrasında da Rüştü'nün zaten özür dilediği söyleniyor.

Sonrasında Rüştü'nün bir açıklaması oldu mu, bilmiyorum, bunlar sadece iddia şimdilik.

Ayrıca gündem zaten değişmişti, dün yayınlanan spor haberlerini örnek gösterdim, ortada bir şey yokken yine Fenerbahçe ilk haber giriyordu.
    Serkan Abi hani Rüştü "evet konuştum, ne var bunda, bunda yanlış bir şey yok dese, kimse de karışamazdı, laf söyleyemezdi." diyorsunda...

Adam zaten arayıp özür dilemiş.Daha niye konuşuluyor o zaman...

Cevabı çok basit;

Kılıf...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tamam gündem değişmesin diye artık yazmıyorum bu konuya, biz yazdıkça gündem yerine gelmiyor.

Şampiyon Bursaspor, tebrikler Bursaspor diyelim, keşke birazcık seviyor olsaydım Bursa'yı da gidip Bursa konusunda düşüncelerimi uzun uzun yazabilseydim, gündemi orada tutmak için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Ne kılıfından bahsediyorsun durmadan ya? Yapılan etik dışı şeyin neyini savunuyorsun hala?

Rüştü, FB'nin rakiplerini teşvik edici söylemlerinden dolayı kendisini hatalı bulup Ali Yıldırım'dan özür diliyor, Beşiktaş kulübü de yalanlama yapmıyor zaten.

Sayfa 6 / 9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri