Originally Posted by
uAburak89
Güzel uçmuş Volkan, plonjonları meşhurdur zaten açıklamasına da yansımış bu. Kişilerin kendine güvenmesi takdir edilecek bir olaydır, ama bu kadar da abartıyor olması bence oldukça komik. Milli takımımızın ondan daha iyi bir kaleciye ihtiyacı var bana göre hem de uzun zamandır, şükür ki Onur Kıvrak diye bir kaleci var artık, çok kısa da Türk Milli takımının 1 numarası olacağını düşünüyorum.
Onur iyi bir kaleci ama Volkan'ın sezon boyu performansı çok iyi, fizik olarak da Volkan çok daha iyi durumda.Onur için daha herşeyin başlangıcı, Volkan top seviyesine geldi.Üst düzey bir takımda oynayabilecek seviyede performans gösteriyor ve yetenekleri de o ölçüde.
Uçmak nedir?
Volkan'ı özetlerden izleyen, arada kontrasyon kaybından yapılan tek tük hataları görüp 'Aa kötü kaleci laf sokalım' duygusunu yaşanlara çok kızıyorum, yaptığınız da bunun bir örneği.
Tüm sezon boyunca müthiş bir performans gösterdi, parmakla sayılacak kadar az hata yaptı. Aklınıza takılan bir kaç hareket yüzünden o performansı kötüleyemezsiniz. Bunun görecesi falan yok..
@DisCo
Premier League izliyor musun?
Cehc ve Reina'nın milyon tane hatası var, Digiturk yayınladığı için kimse izleyemiyor diye çok rahat konuşuyorsunuz.Hatta performansı yukarı aşağıda oynadığı için sürekli eleştiriliyorlar. Cech artık dünyanın en iyi kalecisi kabul edilmiyor.
Asla ve asla kalitelerini tartışan yok.
Sivri dilli olduğu için antipati kazanmış olabilirsiniz ama bunu yorumlarken objektifliğinize süzgecinden geçirmeden yapamazsınız. Ya iyisindir ya değilsindir. Kalburüstü demek iyi demektir zaten.Üstdüzeysindir, iyisindir, sıradansındır ya da kötüsündür.
Altıpasta karşıkarşıya kalan bir kalecinin şansı yok zaten.Bilica'nın performansı, takım savunmasındaki düşüş Volkan ile rakip hücumcuları çok fazla karşı karşıya bıraktı bir periyotta.Kaleci çok fazla pozisyona giriyorsa hata yapar, kaleciliğin kuralıdır bu. Altıpas önünden vurulan hiçbir şutta kalecinin suçu yoktur, oraya kadar getiren defansın suçu vardır. Volkan'ın yer tutuşu ile ilgili çok fazla sıkıntısı olmadı, uzaktan şutları da iyi çıkardı sezon boyu.İri fiziği, uzun boyu nednei ile çok hareketli değil, defansın olmadığı anlarda çıkış sorunu yaşabilecek bir kaleci ama zaman zaman konsantrasyon kaybı yaşabiliyor tüm Türk futbolcuları gibi duygusallığından ötürü.
Konsantrason kaybı yaşadğı bir dönem var ama onu da çabuk atlattı, takım psikolojisi çok kötüydü o dönem içinde.Sezon boyu performansı çok etkileyici.
Volkan kendisine çok inandığı için, yeteneklerini bildiği için 10 kaleciden biriyim diyor ama siz de sıradan dediğinizde hiç gerçekçi olmuyor.
@Aydın
Volkan artık saçmasapan davranışlarda bulunmuyor, zaten topu topu 3-4 pozisyonu kariyeri boyunca, oturulup pişirilip pişirilip bunlar servis ediliyor. Volkan yerinde olsam hiç umursamazdım ama o belki umursayabilir, patlayabilir, çok üzerine gidiyor herkes.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı