Anket Sonuçlarını Görüntüle: Konferans şampiyonu hangisi olur?
- Voters
- 8. You may not vote on this poll
-
Serinin 2.maçı oynanıyor. İlk devre biraz önce Lakers'ın 65-56 üstünlüğü ile sona erdi.
Suns maça ortak olmak istiyorsa Amare Stodomaire şu ana kadar olduğu şekilde çember altından kaçmayacak; orta mesafe şutlarıyla günü kurtarmaya bakmayacak... Özellikle Suns çember altında Lakers uzunları çadır kurmuş, piknik yapıyor...
Phoenix benchinin, özellikle Dudley'in extra katkısı olmasaydı Los Angeles ekibi maçı şu ana kadar çoktan koparabilirdi...
Bir diğer nokta: Ben suns'tan üçlük yağmuru beklerken üçlükleri ard arda sıralayan Lakers oldu... Artest'in beklenmedik isabet oranı da bunda başrol oynadı...
Tabii Suns'ın boyalı bölgeyi yeterince kullanamaması dış atışlarının da rahat olmamasına neden oluyor... Nash maçın başında ısrarla uzunlar üzerinden oynadı ve nefis asistler yaptı; ama Stodomaire orada boğuşma ve savaşma işinden erken geri adım attı... İlk maçta koskoca all-star uzun sadece 3 ribauntta kalmıştı... Şu ana kadar Amare Stodomaire: 1 ribaunt... Saksı koysan o bölgeye zaten üstüne bir ribaunt düşer...
Kobe'ye gelince... İlk maçın aksine düşük yüzdeyle hücum ediyor...Ama o kadar olgunlaşmış ki... Eskiden işi inada döker, zorladıkça zorlardı... Her sıkıştırmada boş arkadaşını buluyor... Daha ilk yarı itibariyle 9 asiste ulaştı...
Suns seriye tutunmak için bu maçı almak zorunda... Kendi evine 2-0 geride dönerse çok kötü olur... Lakers gibi komple bir takım buradan geri adım atmaz... Çok kritik bir ikinci devre bekliyor Phoenix ekibini...
Mesaj Yetkileri