Ne alaka Özgür..Henry gidiyor zaten İbo - Villa ikilisi oynar kim solda oynar orasını bilemem ama bence bıraksınlar şu klas taktikleri 2 forvet oynasınlar..
Ne alaka Özgür..Henry gidiyor zaten İbo - Villa ikilisi oynar kim solda oynar orasını bilemem ama bence bıraksınlar şu klas taktikleri 2 forvet oynasınlar..
En doğru adımı attı Barcelona ve aradığı forveti buldu.Villa seneye ligde gol kralı olabilir.İbrahimovic bekleneni veremedi,satılabilir.Şimdi Barça daha da mükemmel bir forvet hattına sahip.Valencia da çok iyi bir para kazanarak transferler için kaynak oluşturdu.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sezon sonu Arshavin'de Barcelona'ya geliyor.
Bojan satılabilir, İbrahimovic'i yedek olarak düşünebilirler ama İbrahimovic buna ne kadar katlanır bilinemez. En fazla devre arasında kadar sonra gider.
En fazla 6 ay daha bu takımda kalır İbo.
Arshavin alınmaz bu transferden sonra. Pedro yerini garantiledi. Giderse Ibrahimovic gider.
Bence de Henry gidebilir. Barca süper oldu valla, güncelleme yapayım da Barca'yı alayım.![]()
Real Madrıd'de ızlemeyı çok ısterdım fakat artık o da bır Barca'lı.
Villa, Barca açısından yılın transferi oldu şimdiden. Ama ben olsa Zlatan'ı değil, yaşı ilerlemiş Henry'yi yollardım.
Henry büyük ihtimal ABD'de gidecek zaten...Bu transferden sonra Ibra'nın da gideceğini düşünüyorum...Villa kalite transfer oldu Barca için.
iyi iş yaptı barça
İbrahimovicle yollar ayrılır bencede artık david valla barcanın taktiğine daha uygun bir oyuncu
Barcelona eğer, rezerve takımı La Liga'ya çıkarsa kendisi ile yarışacak. Yakında Şampiyonlar Ligi finalini Barcelona ile Barcelona B oynayabilir.![]()
kesinlikle süper bi transfer oldu bence henry i yollucaklar o kesin arsenal e geri dönebilir bence villa takıma heme uyum sağlarsa ki sağlıcaktır ibraya yol verilir
İlk yarıyı Sevilla, Capel'in golü ile önde kapattı.
90+1 Sevilla, Jesus Navas ile attı 2-0 oldu. Artık kupayı kaldırdı diyebiliriz.
sevilla 2-0 kazandı
Negredo bir gol kaçırdı Kanute'nin pasında dk kaçtı unuttum ama o nasıl kaçarda ı be dedirtti.
Figo: "Mourinho Real Madrid için biçilmiş kaftan"
Portekizli yıldıza göre Real'in başına geçecek en uygun isim Mourinho...
Real Madrid'in eski yıldızı Luis Figo, Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Real için biçilmiş kaftan olduğunu belirtirken, Portekizli teknik adamın transferi için yorum yapmaktan kaçındı.
Son dönemde çıkan spekülasyonlarda, Inter ile iki başarılı sezon geçiren Mourinho'nun Manuel Pellegrini yerine Real Madrid'in başına geçeceği iddia edilmişti.
Mourinho'nun çok iyi bir teknik adam olduğunu vurgulayan Figo, AS gazetesinin haberine göre, "Mourinho'nun Real Madrid için çok uygun olduğunu düşünüyorum. Tıpkı İspanyol kulüp gibi o da sürekli olarak kazanmayı düşünüyor. Ama tabii kendisi ne düşünüyor, şartlar ne gösterir bilemem. Şu an için Inter ile bir sözleşmesi var ve burada çok mutlu olduğunu biliyorum. Başkan Moratti ile yaptıkları görüşmeden sonra doğru olan kararı verecektir" ifadelerini kullandı.
Geçsin Geçsin...Nou Camp'a çıksın Real Madrid ile de nasıl futbol oynatacağını çok merak ediyorum.
Muthis transfer..Birde Fabregas'i aldilarmi tadindan yenmez![]()
Eto ile İbra'nın takas edildiği gün Barça fena kazık yedi , İbra Barça'ya uymaz yazmıştım.Her ne kadar golleri atsa da bence David villa İbrahimoviç'e göre çok daha uygun Barcelona'ya. Solda Pedro, Sağda Messi,Göbekte Villa üçlüsü ileri hattını oluşturur seneye Barcelonanın. Gerilerinde de Xavi-İniesta ikilisi var zaten. Orta alan ve ilerisi süper oldu. savunması da sağlam. Enteresan bir fark oluştu yawww... Oradan yedeklerde olan biri bile gelse Türkiye liginde ortalığı kasıp kavururAma şampiyonlar liginde bu takımlarla oynayacak takımlarımız
1 tanesini alınca şapkayı göğe attığımız adamlardan 20-30 tane var bu kulüplerde. Daha çok yolumuz var çoook....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İbra Reale gelsin cift forvet Higuen ve İbra oynasın.Mourinho onu iyi kulanır bence.
Ligde yine 30-40 gol atar, hele arkasında Xavi, Iniesta, Messi, Ibrahimovic, Pedro, bir de gelirse Fabregas olduktan sonra![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Rooney'ide istiyomuş Barcelona, oda gelirse über bi kadro olacak (=
Oha demek istiyorum başka birşey mi antalır bu olanlar Messi,Villa,İbra,İniesta,Xavi,Fabregas,Roniee daha kimi alcanız benide alırlarsa bu takım durudrulmaz hal alır e o zaman turnuvalara gerek mi var direk kupaları Barca'ya verelim gitsin
![]()
Rooney daha çok Madrid'in hedefinde.
Rooney Manchester'i kolay kolay birakmaz fakat Manchester'a yine astronomik bir teklilfle giderlerse 100 milyon avro felan ozaman oda gitmeyi kabul eder![]()
Arshavin Barcelona'yla anlaştım gibisinden açıklamalar yapmıştı.. Eğer o transfer de açıklanırsa sol açık Arshavin sağ açık Messi olur ama eğer o transfer olmazsa sol açıkta bence David Villa oynar ileride yine İbrahimovic olur..
Kötü bir transfer bana göre.