Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Saracoğlu 2 maç kapandı!

Default Saracoğlu 2 maç kapandı!

Saracoğlu kapandı!

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye 2 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Kurul, bugünkü toplantısında, 16 Mayıs'ta Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan Turkcell Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Fenerbahçe'yi, takdiren 2 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama cezasıyla cezalandırdı.

Sarı-lacivertli takım, yeni sezonda kendi evindeki ilk 2 resmi maçını taraftar desteğinden yoksun oynayacak.

20.05.2010
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Az olmuş. 5 - 8 maç arasında olması lazımdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

sadece 2 maç mı? kesinlikle en az 4 maç olması lazımdı bence...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence de az olmuş.3 maç ya da 4 maç olabilirdi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aziz Yıldırım satın almıştır, o nedenle 2 maç vermişlerdir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hey Allahım yaa. İğneleme ne demek bilmezmisiniz siz : )

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım, sanırsam PFDK başkanı ile yemek yedi, o yüzden bu kadar az ceza aldık.

Fenerbahçe az ceza aldı. Sanırsam bunda, yanlış anons yapılması, son hafta şampiyonluğu kaybetmesi ve ağır tahrik olması nedeni ile ceza verildi. Şimdi itiraz eder, bir maç ile Fenerbahçe bu cezadan yırtar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ceza koltuklar yakıldı diye mi verildi? Yoksa sahaya seyirci girmesinin de etkisi var mı? Tam olarak gerekçe nedir, bilen var mı?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

2- FENERBAHÇE SPOR Kulübünün, 16.05.2010 tarihinde oynanan FENERBAHÇE - TRABZONSPOR A.Ş. Turkcell Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Fenerbahce sampiyonlugu kaybettigi icin sadece 2 mac verilmis bence , eger normal lig periyodunda boyle bir olay olsaydi herhalde daha fazla ceza gelirdi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

2 maç çok normal değilmi sizcede ? 3-4 maç diyorsunuz da taraftar stadı yakmış, stad içerisine girmiş, dışarda olay çıkartmış. Ne vericeklerdiki daha. 2 maç işte.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    2 maç çok normal değilmi sizcede ? 3-4 maç diyorsunuz da taraftar stadı yakmış, stad içerisine girmiş, dışarda olay çıkartmış. Ne vericeklerdiki daha. 2 maç işte.
    2 çok fazla bence.İtiraz etsinler 1'e indirirler.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Saçma bir ceza rakibe hakemlere bir şey olmuşmu ? kendi içinde birşey ceza verecek yer arıyor bunlar hayret bir olay.
    Konuyu açan arkadaşta öyle bir başlık atmışki ben yeni stad fln yapılıyor sandım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stad içine girmek suçsa, şampiyon olan Bursa seyircisi de stad içine girdi. Tribünlere verilen zarardan dolayıysa bu durum, 2 maçtan fazlasını beklemek bence doğru değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Kaldı ki bizim taraftarımız stada, şampiyon olduğumuz için girdi. Bütün dünyada bu iş böyledir. Hangi takım şampiyon olursa taraftar stada girer. Wolfsburg, Almanya'da şampiyon olduğu maçı izledim, aynı görüntüler yaşandı. Kaldı ki ne Trabzonspor'lu futbolculara ne de hakeme birşey yapıldı.

Hakikaten Bende Diyorum Fenerbahçe ve Taraftarlar Taşkınlık mı Yaptı Küfür mü Ettiler Su Savaşımı Oldu Rakibin Otobüsümü Taşlandı Seyirciler Sahaya Girip Arbede mi Çıkarttılar. Ne Oldu Yav Görmediğimiz Ne Olduda Ceza Geldi...

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

2 maç iyidir, fazlası zarar. Olay çıkaran kişiler hakkında hiçbir önlem alınmayacak yine, bir sonraki maç yine tribünde olacaklar. Biz adam olmayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İnanamıyorum arkadaslar , o stad resmen yandı taraftarlar sahaya indi ve 2 maç ben bu federasyona zaten inanmıyordum iyice sogudum yazıklar olsun , biz şişeleri atınca 5 maçı yedik stadı yaktılar 2 maç
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İnanamıyorum arkadaslar , o stad resmen yandı taraftarlar sahaya indi ve 2 maç ben bu federasyona zaten inanmıyordum iyice sogudum yazıklar olsun , biz şişeleri atınca 5 maçı yedik stadı yaktılar 2 maç
    Yalnız O Maçta Maç İçinde Oyun Durdu Stat Yandı Taşkınlık Yaşandı. Burda Durum Çok Farklı Bu Çizgiyi İyi Ayırt Etmek Lazım Fenerbahçeli Değilim Ama Bu Cezayı Fenerbahçe Hiç Haketmiyor. Maç Bitmiş Maçla Alakalı Hiçbirşey Kalmamış Kendilerini Şampiyon Olduk Sanıp Sahaya Girmişler Gerçekler Anlaşılınca Kendi Yönetimlerine Kızgın Olduklarından Sahayı Yakmışlar Bu Tamamen Fenerbahçe SK Kendi İç Sorunudur. Bu Soruna Federasyonun El Atması Üstüne Ceza Vermesi Çok Mantıksız.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

3-4 mac bekliyordum dogrusunu soylemek gerekirse...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi de neden bu ceza? Rakibe veya hakeme birşey olmuş mu? Allah allah. Stad yandıysa maç esnasında yanmadı ya. Maçtan sonra yandı.

Eğer sahaya girildi diye ise, Bursaspor'da ceza almalı. Üstelik gecenin geç saatlerine kadar kaldılar bizim gibi 2 dakika değil.

Saçma bir ceza.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

GS ye 5 mac veren federasyonla bu federasyon aynimi? haluk ulusoy federasyon 5 mac ceza vermisti size mahmut özgener federasyonu degil.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    2 maç iyidir, fazlası zarar. Olay çıkaran kişiler hakkında hiçbir önlem alınmayacak yine, bir sonraki maç yine tribünde olacaklar. Biz adam olmayız.
    Katılıyorum, o yapanlar ceza almadığı sürece 250 maç ceza versek ne olacak?

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Maçla alakalı hiçbirşey kalmadıktan sonra çıktı yangın.Ne maç içinde oyun durdu,ne de Trabzonsporlu futbolcular ve de seyirciler zarar gördü.

Taraftarlar sahaya maçtan bittikten sonra,Bursa-Beşiktaş maçının 2-1 bittiği ve şampiyon Fenerbahçe anonsu olduktan sonra şampiyonluk sevinci için girdi.

Taraftarın neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 maç demiş PFDK.Maçtan sonra tribünlerin yanması dışında hiçbir olay olmadı,zaten bu da maç bittikten sonra olmuştu.

Saçma bir ceza,eğer taraftarlar sahaya girdiği için ceza aldıysak Bursaspor'da almalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Vermeseler daha iyi olurdu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sahaya girildiği için ceza verilmesi saçma olurdu.Sonuçta oraya inen taraftarlar şampiyon olduklarını sanıyorlardı.O anons yapılmasa ve yine sahaya inilmiş olsa bunun için belki ceza verilebilirdi.Stadı yaktıkları için verilen 2 maçlık cezada normaldir.

Rakibe ya da hakeme bir şey olmadıkça problem yok mu arkadaşlar? Fenerbahçe taraftarına bir şey olsa ne olacaktı?

Resimlere bakın, yüzlerce taraftar hala alt tribündeyken üstten şelale gibi alevler iniyordu. Sonra koltuk kalmamış bazı bölümlerde, içeride kimse yok muydu o koltuklar havada uçuşurken?

Ha, değil 2 maç, 10 maç da versen bunu yapanlara caydırıcı bir ceza olmuyor, ayrı.

O zaman ortak görüşümüz,tribünde çıkan yangın dolayısıyla verilen 2 maçlık seyircisiz oynama cezası var.Bundan dolayı da 2 maç gayet normal bence,ne kadar caydırıcı orası tartışılır.Zararı gören Fenerbahçe olacak.Umarım bu 2 maçta puan kaybı yaşamayız.

O akşam bende tribündeydim,o travmayı yaşayanlar arasındayım.Tribünde yaşanan olayların,çıkan yangınların haftalardır Fenerbahçe'nin üzerine gelinmesi sonucu yaşanan bir duygu patlaması olduğunu düşünüyorum.Ha şöyle bir durum var,bu yangını çıkaranların yaptığı davranışı asla savunmuyorum,dediğim gibi onlar yine maçlara gelmeye devam edecek ama zararı gören Fenerbahçe olacak.O yüzden Fenerbahçe taraftarı,büyüklüğüne yakışır bir biçimde kulübüne sahip çıkmalıdır.Kötü günler geçirdik,ama elbet bu kötü günlerden Fenerbahçe camiası,taraftarları birbirinin desteğiyle çıkacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En az 3-4 maç bekliyordum.Tribünlerin ateşe verilmesi pek görülen ve diğer olaylarla karşılaştırılmayacak kadar farklı.İnşallah tahkim indirime gitmez..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by indie View Post
    Rakibe ya da hakeme bir şey olmadıkça problem yok mu arkadaşlar? Fenerbahçe taraftarına bir şey olsa ne olacaktı?

Resimlere bakın, yüzlerce taraftar hala alt tribündeyken üstten şelale gibi alevler iniyordu. Sonra koltuk kalmamış bazı bölümlerde, içeride kimse yok muydu o koltuklar havada uçuşurken?

Ha, değil 2 maç, 10 maç da versen bunu yapanlara caydırıcı bir ceza olmuyor, ayrı.
    O maç esnasında yakılan meşaleler sonucu yanan pankartlardan çıkmıştı o büyük yangın maç sonucu çıktı.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri