-
Ben çok taktik kısmına girmeyeceğim çünkü dışarıdayım ve şehre henüz geldim yorgunum... O nedenle kısa bi görüş belirteceğim...
Fenerbahçeli taraftarlar olarak başkanımıza kızmamız bana göre çok doğru değil. Tabi yanlışlıkları oldu ancak; SPOR KULÜBÜ olarak sadece futbol branşındaki başarısızlıkla başkana saldırıyoruz... Diğer branşlarda olanları gazeteler, medya (?) yazmıyor yada 2 paragraf yer veriyor... Bu kulüp FC. Fenerbahçe değil... Fenerbahçe spor kulübü.. Sadece bir branştaki başarısızlıkla bence başkana kızmak doğru olmaz... Dünyanın hangi spor kulübü hem ülkeye sporcu kazandırmış hem Avrupa'da ve Türkiyede finaller oynamıştır? Artı Fenerbahçe futbol takımı bence başarısız bir sezon geçirmemiştir. Kaç maçtır gol yemiyor ve üst üste kazanıyor.. Bence bu takımda sorgulanması gereken neden teknik kadronun bu oyuncuları her zaman böyle oynatamadığıdır.. Kadromuzda sakatlıkların yanı sıra bazı mevkilerdede eksiklikler olduğuda gerçektir...
Baktığımızda en yakın rakibimize 9-10 puan fark atmış ve Ş.L için ön eleme oynama hakkını kazanmışız.. Ezerek oynadığımız bir maçta atamadığımız bir golle şamiyonluğu son maçta Anadolu'nun çıkışta olan takımı Bursa'ya vermişiz/kaptırmışız... Bence kadroya yapılacak transferler ile gelecek sezon çok iyi başarılar kazanacağız... Bireysel performanslara ve taktik kısmına değinemedim sebebini arz ettim..
Mesaj Yetkileri